Hiç övmek gibi olmamış kuşum @Tolstoyevski naif çocuk seniArada böyle ufak tefek yardımlarım da dokunur övmek gibi olmasın kendimi @Zeyno
Hiç övmek gibi olmamış kuşum @Tolstoyevski naif çocuk seniArada böyle ufak tefek yardımlarım da dokunur övmek gibi olmasın kendimi @Zeyno
Bu ara 2 bin ol yada doğum günün olsun hediye verelim sanaHiç övmek gibi olmamış kuşum @Tolstoyevski naif çocuk seni
2 bin olmak hayal de 24 ağustosta beklerim doğum günümeBu ara 2 bin ol yada doğum günün olsun hediye verelim sana
@Tolstoyevski kayıt et bir yere kalmamış2 bin olmak hayal de 24 ağustosta beklerim doğum günüme
Etmez olur muyum hiç @Zeyno@Tolstoyevski kayıt et bir yere kalmamış
Oooo baya var gece hepsini dinlerim. Teşekkürler canımHayırlı uğurlu olsun canım
Bunlarda hediyelerin 😊keyifli dinlemeler😉
Rica ederim keyifli dinlemelerOooo baya var gece hepsini dinlerim. Teşekkürler canım
Hepsi VMYM nedeni ile oldu. Yoksa 4 ay geçerdi 5 bin yazmamÖncelikle bu kadar hızlı kulüpler arası geçiş için kınıyorum, devamında başarının devamını diliyorum. @Dosi Bu başarını güzel bir Türk Sanat Müziği eseri ile taçlandırıyorum.
O kadar emek veriyorsunuz, olsun o kadar da. Bu aralar çok aktif olamıyorum ama bundan sonra eskisi gibi canlı olarak takip etmeye çalışacağım yarışmayı.Hepsi VMYM nedeni ile oldu. Yoksa 4 ay geçerdi 5 bin yazmam
Hadi inşallah. Yokluğun belli oluyordu yarın 1 saat, kalanı Cuma günü olacakO kadar emek veriyorsunuz, olsun o kadar da. Bu aralar çok aktif olamıyorum ama bundan sonra eskisi gibi canlı olarak takip etmeye çalışacağım yarışmayı.
1 ay 5 bin yazdık diye hep aynı olmaz gelecek ile bazı planlarım var. Eylül'de belki start veririm. Dengeli bir aktiflik olur ozamanBu arada hesaplamalarıma göre Şubat ayında 100.000 oluyorsun @Dosi
🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos) 75.000’ler Kulübündeyim (Eylül) 80.000’ler Kulübündeyim (Ekim) 85.000’ler Kulübündeyim (Kasım) 90.000’ler Kulübündeyim (Aralık) 95.000’ler Kulübündeyim (Ocak) 100.000’ler Kulübündeyim (Şubat)
Bir senede 20 bini küçümsüyorsun ama ben 7 senede yazamamışım halen1 ay 5 bin yazdık diye hep aynı olmaz gelecek ile bazı planlarım var. Eylül'de belki start veririm. Dengeli bir aktiflik olur ozaman
Unutmaki 2020 senesi hep evde olmama rağmen bir yılda 20 bin yazıldı
15 dakika önce içtim daha etkisini göstermediBir senede 20 bini küçümsüyorsun ama ben 7 senede yazamamışım halen
Neyse ilaçcağızını içmeyi unutma şimdilerde içecektin sanırım
Şifa olsun15 dakika önce içtim daha etkisini göstermedi
Teşekkürler