- Reaksiyon puanı
- 116,230
- Puanı
- 1,060
Teşekkürler bu gidişle rekor kırıp kısa zamanda 5000 mesaj yazmış olacağımTebrikler nice mesajlara. @Dosi
Teşekkürler bu gidişle rekor kırıp kısa zamanda 5000 mesaj yazmış olacağımTebrikler nice mesajlara. @Dosi
Bu aralar sohbet koyulaştı birde MS falan başlayacak. 10K bile yazarsın.Teşekkürler bu gidişle rekor kırıp kısa zamanda 5000 mesaj yazmış olacağım
Tanışma konunda evet orda da bol çene çaldık @Tolstoyevski 'yi de çenebaz yapan ben oldum sayılır eskiden haftalık listede bile olmazdı sonra bi açıldı pir açıldı
Var Mısın Yok Musun konusunda 1 haftada 500 küsür mesaj yazmışım . Daha bugün bir yarışmaxı daha var. 100 küsür daha gelir gibiBu aralar sohbet koyulaştı birde MS falan başlayacak. 10K bile yazarsın.
Kendisi 3 sene sonrası 5000 mesaj yazmıştı. Aslında bende 13 ay sonra 1000 olmuştum. Üyeliğimden 2 sene sonra çok aktif olmaya başlamıştımEvet üyelik tarihine baktım. Sen ondan sonra üye olmuşsun ama onu 4'e katlamışsın. Erkekler daha az konuşur. Mesaj yazmamasını anlayabiliyorum @Tolstoyevski 'nin.
Var Mısın Yok Musun konusunda 1 haftada 500 küsür mesaj yazmışım . Daha bugün bir yarışmaxı daha var. 100 küsür daha gelir gibi
Kendisi 3 sene sonrası 5000 mesaj yazmıştı. Aslında bende 13 ay sonra 1000 olmuştum. Üyeliğimden 2 sene sonra çok aktif olmaya başlamıştım
@xemrexxx o Az konuşan katogoride değil
Var Mısın Yok Musun'u çok kaçırdım, sıra bana gelirse ne yapacam diye korkuyorum.Var Mısın Yok Musun konusunda 1 haftada 500 küsür mesaj yazmışım . Daha bugün bir yarışmaxı daha var. 100 küsür daha gelir gibi
Kendisi 3 sene sonrası 5000 mesaj yazmıştı. Aslında bende 13 ay sonra 1000 olmuştum. Üyeliğimden 2 sene sonra çok aktif olmaya başlamıştım
@xemrexxx gereken açıklamayı yapsınO lgbt bireyi olabilir. Tezimi asla çürüttürmem
Bugün 17.30 gibi konuya gel emreemeu yarışacak. ÖğrenirsinVar Mısın Yok Musun'u çok kaçırdım, sıra bana gelirse ne yapacam diye korkuyorum.
Tanışma konunda evet orda da bol çene çaldık @Tolstoyevski 'yi de çenebaz yapan ben oldum sayılır eskiden haftalık listede bile olmazdı sonra bi açıldı pir açıldı
Evet üyelik tarihine baktım. Sen ondan sonra üye olmuşsun ama onu 4'e katlamışsın. Erkekler daha az konuşur. Mesaj yazmamasını anlayabiliyorum @Tolstoyevski 'nin.
@Dosi eskiden bana hiç çenen açılmıyor diye fırça atardı, şimdilerde ise hiç çenen kapanmıyor diye fırça atıyor Bazen anlayabilmek mümkün değil sanırım kadınların düşünce yapılarını
Ortasını bul özellikle konu vs açarken yoğun iken yazıyorsun fırça atmam normal.@Dosi eskiden bana hiç çenen açılmıyor diye fırça atardı, şimdilerde ise hiç çenen kapanmıyor diye fırça atıyor Bazen anlayabilmek mümkün değil sanırım kadınların düşünce yapılarını
Bir dünyayı versen 2. Dünya neden benim değil diye çemkiren varlıklarız bazılara göre. Sende böyle mi düşünüyorsun.
Ortasını bul özellikle konu vs açarken yoğun iken yazıyorsun fırça atmam normal.
Var Mısın Yok Musun konusunda 1 haftada 500 küsür mesaj yazmışım . Daha bugün bir yarışmaxı daha var. 100 küsür daha gelir gibi
Beni tanımlamaya harfler yetmezO lgbt bireyi olabilir. Tezimi asla çürüttürmem
Oh neşeli bir şarkı teşekkür ederimHayırlı olsun canım nice nice mesajlara😉
sana doksanlı yıllardan bir şarkı armağan etmek istiyorum Söz Müzik Serdar Ortaç😉
Eh tam öyle düşünenlerden miyim bilmiyorum ama genelde şu modda olduğunuz doğru
Ekli dosyayı görüntüle 105017
Diziyi izlemedim ama Elif'i sahnelerini hep görüyorum. Tek başına o kadar erkeğin arasında aslan gibi duruyordu.
Ne güzel işte gününün güzel geçmesi dileğiyleOh neşeli bir şarkı teşekkür ederim
Güne bu eğlenceli şarkı ile başlıyayım. Şimdi dinliyorum yazarken. Bildiğim bir şarkymış
Zaten oyunculuk geçmişi yoktu malum, ama giderek toparlıyor özellikle 2003-2005 dönemi o role uygun gidiyor ama zamanla yani şu Pusu ile oyunculuğu geriye gidiyorduPolat'ın bardağı düşürmesi Flash TV oyunculuğu seviyesinde.
Zaten oyunculuk geçmişi yoktu malum, ama giderek toparlıyor özellikle 2003-2005 dönemi o role uygun gidiyor ama zamanla yani şu Pusu ile oyunculuğu geriye gidiyordu