TeşekkürlerTebrikler nice mesajlara.@Dosi
TeşekkürlerTebrikler nice mesajlara.@Dosi
Bu aralar sohbet koyulaştı birde MS falan başlayacak. 10K bile yazarsın.Teşekkürlerbu gidişle rekor kırıp kısa zamanda 5000 mesaj yazmış olacağım
![]()
Tanışma konunda evet orda da bol çene çaldık@Tolstoyevski 'yi de çenebaz yapan ben oldum sayılır
eskiden haftalık listede bile olmazdı
sonra bi açıldı pir açıldı
![]()
Var Mısın Yok Musun konusunda 1 haftada 500 küsür mesaj yazmışımBu aralar sohbet koyulaştı birde MS falan başlayacak. 10K bile yazarsın.![]()
Kendisi 3 sene sonrası 5000 mesaj yazmıştı. Aslında bende 13 ay sonra 1000 olmuştum. Üyeliğimden 2 sene sonra çok aktif olmaya başlamıştımEvet üyelik tarihine baktım. Sen ondan sonra üye olmuşsun ama onu 4'e katlamışsın. Erkekler daha az konuşur. Mesaj yazmamasını anlayabiliyorum @Tolstoyevski 'nin.![]()
Var Mısın Yok Musun konusunda 1 haftada 500 küsür mesaj yazmışım. Daha bugün bir yarışmaxı daha var. 100 küsür daha gelir gibi
Kendisi 3 sene sonrası 5000 mesaj yazmıştı. Aslında bende 13 ay sonra 1000 olmuştum. Üyeliğimden 2 sene sonra çok aktif olmaya başlamıştım
@xemrexxx o Az konuşan katogoride değil![]()
Var Mısın Yok Musun'u çok kaçırdım, sıra bana gelirse ne yapacam diye korkuyorum.Var Mısın Yok Musun konusunda 1 haftada 500 küsür mesaj yazmışım. Daha bugün bir yarışmaxı daha var. 100 küsür daha gelir gibi
Kendisi 3 sene sonrası 5000 mesaj yazmıştı. Aslında bende 13 ay sonra 1000 olmuştum. Üyeliğimden 2 sene sonra çok aktif olmaya başlamıştım
@xemrexxx gereken açıklamayı yapsınO lgbt bireyi olabilir. Tezimi asla çürüttürmem![]()
Bugün 17.30 gibi konuya gel emreemeu yarışacak. ÖğrenirsinVar Mısın Yok Musun'u çok kaçırdım, sıra bana gelirse ne yapacam diye korkuyorum.![]()
Tanışma konunda evet orda da bol çene çaldık@Tolstoyevski 'yi de çenebaz yapan ben oldum sayılır
eskiden haftalık listede bile olmazdı
sonra bi açıldı pir açıldı
![]()
Evet üyelik tarihine baktım. Sen ondan sonra üye olmuşsun ama onu 4'e katlamışsın. Erkekler daha az konuşur. Mesaj yazmamasını anlayabiliyorum @Tolstoyevski 'nin.![]()
@Dosi eskiden bana hiç çenen açılmıyor diye fırça atardı, şimdilerde ise hiç çenen kapanmıyor diye fırça atıyor![]()
Bazen anlayabilmek mümkün değil sanırım kadınların düşünce yapılarını
![]()
Ortasını bul@Dosi eskiden bana hiç çenen açılmıyor diye fırça atardı, şimdilerde ise hiç çenen kapanmıyor diye fırça atıyor![]()
Bazen anlayabilmek mümkün değil sanırım kadınların düşünce yapılarını
![]()
Bir dünyayı versen 2. Dünya neden benim değil diye çemkiren varlıklarız bazılara göre. Sende böyle mi düşünüyorsun.![]()
Ortasını bulözellikle konu vs açarken yoğun iken yazıyorsun
fırça atmam normal.
Var Mısın Yok Musun konusunda 1 haftada 500 küsür mesaj yazmışım. Daha bugün bir yarışmaxı daha var. 100 küsür daha gelir gibi
Beni tanımlamaya harfler yetmezO lgbt bireyi olabilir. Tezimi asla çürüttürmem![]()
Oh neşeli bir şarkıHayırlı olsun canım nice nice mesajlara😉
sana doksanlı yıllardan bir şarkı armağan etmek istiyorum Söz Müzik Serdar Ortaç😉
Eh tam öyle düşünenlerden miyim bilmiyorum ama genelde şu modda olduğunuz doğru
Ekli dosyayı görüntüle 105017
Diziyi izlemedim ama Elif'i sahnelerini hep görüyorum. Tek başına o kadar erkeğin arasında aslan gibi duruyordu.![]()
Ne güzel işte gününün güzel geçmesi dileğiyleOh neşeli bir şarkıteşekkür ederim
Güne bu eğlenceli şarkı ile başlıyayım. Şimdi dinliyorum yazarken. Bildiğim bir şarkymış![]()
Zaten oyunculuk geçmişi yoktu malum, ama giderek toparlıyor özellikle 2003-2005 dönemi o role uygun gidiyor ama zamanla yani şu Pusu ile oyunculuğu geriye gidiyorduPolat'ın bardağı düşürmesi Flash TV oyunculuğu seviyesinde.![]()
Zaten oyunculuk geçmişi yoktu malum, ama giderek toparlıyor özellikle 2003-2005 dönemi o role uygun gidiyor ama zamanla yani şu Pusu ile oyunculuğu geriye gidiyordu![]()