🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

Tanışma konunda evet orda da bol çene çaldık :A @Tolstoyevski 'yi de çenebaz yapan ben oldum sayılır :A eskiden haftalık listede bile olmazdı :A sonra bi açıldı pir açıldı :A

Evet üyelik tarihine baktım. Sen ondan sonra üye olmuşsun ama onu 4'e katlamışsın. Erkekler daha az konuşur. Mesaj yazmamasını anlayabiliyorum @Tolstoyevski 'nin.:D

Bu aralar sohbet koyulaştı birde MS falan başlayacak. 10K bile yazarsın. :A
Var Mısın Yok Musun konusunda 1 haftada 500 küsür mesaj yazmışım :F. Daha bugün bir yarışmaxı daha var. 100 küsür daha gelir gibi :A
Evet üyelik tarihine baktım. Sen ondan sonra üye olmuşsun ama onu 4'e katlamışsın. Erkekler daha az konuşur. Mesaj yazmamasını anlayabiliyorum @Tolstoyevski 'nin.:D
Kendisi 3 sene sonrası 5000 mesaj yazmıştı. Aslında bende 13 ay sonra 1000 olmuştum. Üyeliğimden 2 sene sonra çok aktif olmaya başlamıştım :A
@xemrexxx o Az konuşan katogoride değil :A

Var Mısın Yok Musun konusunda 1 haftada 500 küsür mesaj yazmışım :F. Daha bugün bir yarışmaxı daha var. 100 küsür daha gelir gibi :A

Kendisi 3 sene sonrası 5000 mesaj yazmıştı. Aslında bende 13 ay sonra 1000 olmuştum. Üyeliğimden 2 sene sonra çok aktif olmaya başlamıştım :A

O lgbt bireyi olabilir. Tezimi asla çürüttürmem:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Var Mısın Yok Musun'u çok kaçırdım, sıra bana gelirse ne yapacam diye korkuyorum. :A

• Güldürdün
Tanışma konunda evet orda da bol çene çaldık :A @Tolstoyevski 'yi de çenebaz yapan ben oldum sayılır :A eskiden haftalık listede bile olmazdı :A sonra bi açıldı pir açıldı :A

@Dosi eskiden bana hiç çenen açılmıyor diye fırça atardı, şimdilerde ise hiç çenen kapanmıyor diye fırça atıyor :bilmem: :A Bazen anlayabilmek mümkün değil sanırım kadınların düşünce yapılarını :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and cehennet
@Dosi eskiden bana hiç çenen açılmıyor diye fırça atardı, şimdilerde ise hiç çenen kapanmıyor diye fırça atıyor :bilmem: :A Bazen anlayabilmek mümkün değil sanırım kadınların düşünce yapılarını :A

Bir dünyayı versen 2. Dünya neden benim değil diye çemkiren varlıklarız bazılara göre. Sende böyle mi düşünüyorsun.:A

Ortasını bul :A özellikle konu vs açarken yoğun iken yazıyorsun :A fırça atmam normal.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bir dünyayı versen 2. Dünya neden benim değil diye çemkiren varlıklarız bazılara göre. Sende böyle mi düşünüyorsun.:A
Ortasını bul :A özellikle konu vs açarken yoğun iken yazıyorsun :A fırça atmam normal.

Eh tam öyle düşünenlerden miyim bilmiyorum ama genelde şu modda olduğunuz doğru :A

EddnscEXYAk7nQI.jpg

• Güldürdün
Reactions: cehennet and Dosi
Hayırlı olsun canım nice nice mesajlara😉

sana doksanlı yıllardan bir şarkı armağan etmek istiyorum Söz Müzik Serdar Ortaç😉

• Harika

O lgbt bireyi olabilir. Tezimi asla çürüttürmem:A
Beni tanımlamaya harfler yetmez :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet and Dosi
Hayırlı olsun canım nice nice mesajlara😉

sana doksanlı yıllardan bir şarkı armağan etmek istiyorum Söz Müzik Serdar Ortaç😉

Oh neşeli bir şarkı :Z teşekkür ederim :bhr:
Güne bu eğlenceli şarkı ile başlıyayım. Şimdi dinliyorum yazarken. Bildiğim bir şarkymış :bhr:

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Polat'ın bardağı düşürmesi Flash TV oyunculuğu seviyesinde.:A
Zaten oyunculuk geçmişi yoktu malum, ama giderek toparlıyor özellikle 2003-2005 dönemi o role uygun gidiyor ama zamanla yani şu Pusu ile oyunculuğu geriye gidiyordu :A

• Beğendim
Reactions: cehennet