🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

Oooo bu ne hız ayol, yakında beni geçeceksin bu çeneyle. :A

Çokça tebrik ediyorum, şu sıralar sayaca işlenen mesajları dolu dolu olan nadir üyelerdensin. :A Malum çoğu kişi post kasma derdinde ortalık leş gibi, konular da öyle. :A Neyse bende senin kutlama konunu kirletmeden uzaklaşayım. :A

Sana çok değerli iki parlak taş hediye ediyorum. :A

E4ZmfBFWYAMkUzp.jpg

E0yyZY6WQAUc__9.jpg

Ve doyamadığımız Şahika. :bhr: @Dosi

• Harika
Reactions: Dosi
Oooo bu ne hız ayol, yakında beni geçeceksin bu çeneyle. :A

Çokça tebrik ediyorum, şu sıralar sayaca işlenen mesajları dolu dolu olan nadir üyelerdensin. :A Malum çoğu kişi post kasma derdinde ortalık leş gibi, konular da öyle. :A Neyse bende senin kutlama konunu kirletmeden uzaklaşayım. :A

Sana çok değerli iki parlak taş hediye ediyorum. :A

Ekli dosyayı görüntüle 104804

Ekli dosyayı görüntüle 104805

Ve doyamadığımız Şahika. :bhr: @Dosi

Bir kaç ay dolu dolu programlar olacağı için evet sana yetişirim belki ama gerçi sende boş durmuyorsun :A uzun vadede geçerim belki :A
Hediyelerim harika. Teşekkür ederim :bhr:
Ah Şahikam. Nasılda kıydılar ona :T: bu sahne çok iyiydi :bhr:

• Harika
Reactions: serhatt
Teşekkür ederim :bhr:
Bir süre daha çenesi düşük oluurum gibi sonrası belirsiz :A
Hediyelerim çok güzel. Güne acaba bu şarkı ile mi başlasam. Yada önce hareketli birşey dinleyip sonra bunu dinliyeyim olmadı :A

Video kısaymış ama bu bile yetti. Fransızca konuşmaya çalıştığı sahne özellikle en sevdiğim kısımlardan biri :A
Ben hüzünlü şarkılar dinleyince modum düşmüyor, sabah-akşam fark etmeksizin dinliyorum o yüzden. :A

Phoebe-Joey ikilisine bayılıyorum. Keşke daha çok sahneleri olsalardı. Fransızca konuşma sahnesi de harikaydı dediğin gibi. :A

• Güldürdün
1625509975598.png

Kız çenesi düşük Arı Maya seni..Vız Vız Vız..Ne ara 65.000 oldun sen :Z :Z :Z :Z

Hadi canım...klavyen,telefonun tuşları zeval görmesin..
Fikirlerin tükenmesin...

Tebrikler Canım ! :love1::love1::love1::oley::oley::oley:

• Harika
Ekli dosyayı görüntüle 104812

Kız çenesi düşük Arı Maya seni..Vız Vız Vız..Ne ara 65.000 oldun sen :Z :Z :Z :Z

Hadi canım...klavyen,telefonun tuşları zeval görmesin..
Fikirlerin tükenmesin...

Tebrikler Canım ! :love1::love1::love1::oley::oley::oley:
Teşekkürler 😍
Artık bende kendimi durduramıyorum. Aldık başımızı gidiyorum :A
Şarkıda harika :bhr:
Seninde benden aşağı kalır yanın yok farklı konular ve etkinlikler ile :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
Benimde var ama artık utandım :A :A :A
Benim bir tanesi yöneticilerin mecbur yapması gereken ama şimdi okadar dizi film varken bekleyeceğim mecbur :A En Favori Şarkı 2020 diyorum :A @Tolstoyevski 'de var gerçi işin içinde. Çoğunu o yapsın :A birazda ben yardımcı olayım.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Benim bir tanesi yöneticilerin mecbur yapması gereken ama şimdi okadar dizi film varken bekleyeceğim mecbur :A En Favori Şarkı 2020 diyorum :A @Tolstoyevski 'de var gerçi işin içinde. Çoğunu o yapsın :A birazda ben yardımcı olayım.
Edi'nin olduğu yerde Büdü'nün olmaması ne mümkün gerçi :A :bilmem: @The_Erinch

• Güldürdün
Reactions: Dosi and The_Erinch
Ahahaahahaha...... Sızlanma olm..sen istedin bu işi...
Paranı tıkır tıkır alıyorsun :A :A :A :A :A
Almak ne kelime artık parayı dağıtan konumdayız, bir kalem bir CV'den yola çıkarak kanalın yarısını ele geçirdik.. :A :bhr: @Dosi

• Güldürdün
  • Güldürdün