🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

Nice 65.000 mesajlara dosimosi. Forumda en değer verdiğim kişilerdensin ve foruma çok güzel hava katıyorsun. Ruh halim kötü olduğu için uzun uzun yazamıyorum maalesef :(
Teşekkür ederim aynı duygulardayım :bhr: uzun yazılarını görmüyoruz zaten ve geçen sefer aynı hediyeyi vermiştin :A severim bu şarkıyı, hem bu hemde konumda paylaştığım hiç bir şeyi kafaya takmamayı hatırlattığı için sık sık dinliyorum :Z
------

Aman birkaçı gelsin de hiç sıkıntı değil, forumdaki etkinlik ve yarışmalara çok merak saldığımdan gördüğüm her şeye katılıyorum zaten :A
Senin gibi istekli kişiler oldukça bizde daha fazla heves ediyoruz başlatmaya :A
------

Kan ve vahşet dolu epik bir Temmuz-Ağustos etkinlik dönemi olacak umarım :A
Olur olur. Artık herkes çatışacak :A

Son düzenleme:
Teşekkür ederim aynı duygulardayım :bhr: uzun yazılarını görmüyoruz zaten ve geçen sefer aynı hediyeyi vermiştin :A severim bu şarkıyı, hem bu hemde konumda paylaştığım hiç bir şeyi kafaya takmamayı hatırlattığı için sık sık dinliyorum :Z
------

Senin gibi istekli kişiler oldukça bizde daha fazla heves ediyoruz başlatmaya :A
------

Olur olur. Artık herkes çatışacak :A
Bir tek @MEnes horul horul horlamaya devam, ama dur gerçi online oyundadır o anca :A Gelsin de bir hesap versin bakalım :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
@Dosi Tebrikler ediyorum nice nice mesajlara benim sevgili adminim tebrikler ediyorum nice 65 binlere inşAllah maşallah nazarlar değmesin :D

nice mesajlaraaa :D

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Iyyy kutlu olsun bari o kadar çeneye az mesaj yazmışsın yine :A bunlar da hediyelerin :A
E5dSsYeXoAEPJ6K.jpeg

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
İstanbul'un en lüks yeri mi 😱 Ben Karadeniz'de, köyünde koyun otlatıyordur sanıyordum :A

Boğaz manzaralı bir yerdir o halde en lüks ise :A
Şaşırtmak istedim sadece :A
------

Iyyy kutlu olsun bari o kadar çeneye az mesaj yazmışsın yine :A bunlar da hediyelerin :AEkli dosyayı görüntüle 104770
Ne zaman senden güzel bir hediye alacağım :(
1 senede 20 bin nasıl sence? :A Totale vurunca evet az :A

1-2 ay önce 60.000 kulübünde girdiğin için tebrik etmiştim ben hala 2bine girmeden sen 65.000 girdin valla tebrikler 👏 👏

• Harika
Reactions: Dosi