🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

Sonbaharı bulmaya çalışırım merak etmeyin :A :A
------

@12.Adam @Tolstoyevski ..... :bhr:
@Dosi @12.Adam .... :bhr:

3enly7.jpg

Özel olduğun için çünkü :bhr: Forumun en iyi renklerindensin. Bir keresinde modemin bozulduğunda yerin çok belli olmuştu. Twitter'da ulaşmaya çalışmıştık sana .
Mavi kuştan, mesajını hatırlıyorum.Teşekkür ederim.Girdiğim ortama pozitif enerji vermeye neşe saçmaya çalışırım. :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Tebrikler @Dosi , daha nice başarılarını kutlamak dileğiyle :Z Forumda yeni olduğum halde iyi ki tanımışım dediğim kişilerden birisi de sensin. İnşallah hediyelerini beğenirsin :A
unnamed.png
images (15).jpeg
IMG_20210705_021503.jpg

• Harika
Tebrikler @Dosi , daha nice başarılarını kutlamak dileğiyle :Z Forumda yeni olduğum halde iyi ki tanımışım dediğim kişilerden birisi de sensin. İnşallah hediyelerini beğenirsin :A
Ekli dosyayı görüntüle 104781Ekli dosyayı görüntüle 104782Ekli dosyayı görüntüle 104783
Son hediye 😍 çok güzel olmuş :Z ben bunu kanal konuma eklerim.

Öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim. Hediyeler harika. Ayran detayınıda sevdim :A seni konularda dolanırken gördüm, galiba bilgi toplamaya çalıştın :A

Foruma kısa zamanda uyum sağladın ve özellikle son günlerde bence bu dahada arttı. Bir ara gideceksin sanıp üzüldük. Neyseki aktif olmaya devam ettin. Forumun kalıcı isimlerinden olursun umarım. Kanalımın kadrolu jürisi izleyicisinin artık. Seni bırakmayız :Z

• Harika
Reactions: Cervantes
9 senede yazdığım mesajı 1 senede yazmışsın :F :F Forumdan koptum iyice biraz buralarda takılmam lazım :D
1 senedir hep evdeydim. Çalışmadım ve özellikle geçen sene Haziran ayından yılbaşına kadar full etkinlik yürüttüm, sonra biraz dinlenip dizi etkinliği yapmıştım. Haftalık düzenli 40-50 konu açınca oluyor :A
Yaz tatilinde sonra iş düşünüyorum. Bakalım ne kadar etkileyecek beni ama her akşam gece illa girerim yine :A bi gündüz durulum.
Sen hep artık geldim deyip kaçıyorsun :A

@Dosi tebrikler, çok hızlı yükseliyorsun. Düzenlediğin etkinlikler olsun, açtığın konular olsun, aktifliğin olsun foruma bayağı bir katkın ve emeğin var. Forumu canlı tutan üyelerin başında geliyorsun, teşekkürler bunun için.:A

Sana sevdiğin bir şarkı ve çok eğlenceli bir kısa video hediye ediyorum. :A

• Harika
@Dosi tebrikler, çok hızlı yükseliyorsun. Düzenlediğin etkinlikler olsun, açtığın konular olsun, aktifliğin olsun foruma bayağı bir katkın ve emeğin var. Forumu canlı tutan üyelerin başında geliyorsun, teşekkürler bunun için.:A

Sana sevdiğin bir şarkı ve çok eğlenceli bir kısa video hediye ediyorum. :A

Teşekkür ederim :bhr:
Bir süre daha çenesi düşük oluurum gibi sonrası belirsiz :A
Hediyelerim çok güzel. Güne acaba bu şarkı ile mi başlasam. Yada önce hareketli birşey dinleyip sonra bunu dinliyeyim olmadı :A

Video kısaymış ama bu bile yetti. Fransızca konuşmaya çalıştığı sahne özellikle en sevdiğim kısımlardan biri :A

• Harika
Reactions: phoebebuffay
Forumda yardımlaşmada bulunan,detaylarda başarı sağlayan,iyi konular açan,forum yarışmalarında fikir sunan,başarılı analizler sağlayan @Dosi tebrikler başarıların diam olsun 🤗 🤗 🤗

9916681355314.jpg

1625476059324.jpeg

1625476014680.jpeg

f573bca94cc62b6cc42334bcd2983070.gif

mutluluk_1752674.gif

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Forumda yardımlaşmada bulunan,detaylarda başarı sağlayan,iyi konular açan,forum yarışmalarında fikir sunan,başarılı analizler sağlayan @Dosi tebrikler başarıların diam olsun 🤗 🤗 🤗

9916681355314.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 104794
Ekli dosyayı görüntüle 104793
f573bca94cc62b6cc42334bcd2983070.gif

mutluluk_1752674.gif
Hem dozunda miktar ile gelmen, hem de beklediğimden çok çabuk gelmen şaşırttı :A
Normalde günler sürerdi.
Güzel sözlerin için teşekkürler :bhr:
Şarkıların her biri birbirinden güzel. Son şarkıyı zamanında çok dinledim.
Öptüm Nefesinden ise hem bu versiyon hem de orjinalin hâlâ güncel olarak dinlemekteyim. Şimdi bir doz daha aldım. Tekrar teşekkürler :bhr:

• Harika
Reactions: Turkuazz
Hem dozunda miktar ile gelmen, hem de beklediğimden çok çabuk gelmen şaşırttı :A
Normalde günler sürerdi.
Güzel sözlerin için teşekkürler :bhr:
Şarkıların her biri birbirinden güzel. Son şarkıyı zamanında çok dinledim.
Öptüm Nefesinden ise hem bu versiyon hem de orjinalin hâlâ güncel olarak dinlemekteyim. Şimdi bir doz daha aldım. Tekrar teşekkürler :bhr:
daha yollayacaktım aslında ama bu defa dozunda bırakayım dedim :A sonra sayfa dolunca mesaj bölümü yavaşlıyor niye bu kadar yolladın diye itiraz yapmasınlar bazıları :A:A
haklısın bu defa çabuk yolladım çünkü siparişler aksamadı :D:A
rica ederim hediyeleri beğenmene sevindim 🤗

İnternet dünyasında tek uzaklık telefonun elimize olan uzaklığı değil midir, bahane istemeyiz :bilmem: :A @12.Adam

Nerede ki şu an 😱
Ege'nin bir tatil kasabasında keyif çatıyorum... :A 1 yıl çalıştık 1 hafta keyif yapalım değil mi... Sonra da kurban bayramında büyük ihtimal o dediğin Karadeniz'in dağlarında koyun otlatma işini yapacağım... :A
Istanbulun en lüks yerinde :A @MEnes
Olayları güzel çarpıtmış ve aktarmışsın seni tebrik ve takdir ediyorum... :A

Ege'nin bir tatil kasabasında keyif çatıyorum... :A 1 yıl çalıştık 1 hafta keyif yapalım değil mi... Sonra da kurban bayramında büyük ihtimal o dediğin Karadeniz'in dağlarında koyun otlatma işini yapacağım... :A

Önce dedim belki sırdır, sonra dolandırdım lafı :A

Böyle pat dlye dalma ama konuya :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes

Marmara dolaylarında kameralara yakalanmışsın.... :A
Çobanlık nasıl gidiyor? :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes