Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Mavi kuştan, mesajını hatırlıyorum.Teşekkür ederim.Girdiğim ortama pozitif enerji vermeye neşe saçmaya çalışırım.Özel olduğun için çünkü Forumun en iyi renklerindensin. Bir keresinde modemin bozulduğunda yerin çok belli olmuştu. Twitter'da ulaşmaya çalışmıştık sana .
Son hediye 😍 çok güzel olmuş ben bunu kanal konuma eklerim.Tebrikler @Dosi , daha nice başarılarını kutlamak dileğiyle Forumda yeni olduğum halde iyi ki tanımışım dediğim kişilerden birisi de sensin. İnşallah hediyelerini beğenirsinEkli dosyayı görüntüle 104781Ekli dosyayı görüntüle 104782Ekli dosyayı görüntüle 104783
Pandemi çeneme yaradı son 1 yıl 20.000 mesaj programlar etkinlikler ile hızlıca ilerliyoruz
9 senede yazdığım mesajı 1 senede yazmışsın Forumdan koptum iyice biraz buralarda takılmam lazımPandemi çeneme yaradı son 1 yıl 20.000 mesaj programlar etkinlikler ile hızlıca ilerliyoruz
Hediyem harika teşekürler
1 senedir hep evdeydim. Çalışmadım ve özellikle geçen sene Haziran ayından yılbaşına kadar full etkinlik yürüttüm, sonra biraz dinlenip dizi etkinliği yapmıştım. Haftalık düzenli 40-50 konu açınca oluyor9 senede yazdığım mesajı 1 senede yazmışsın Forumdan koptum iyice biraz buralarda takılmam lazım
Teşekkür ederim@Dosi tebrikler, çok hızlı yükseliyorsun. Düzenlediğin etkinlikler olsun, açtığın konular olsun, aktifliğin olsun foruma bayağı bir katkın ve emeğin var. Forumu canlı tutan üyelerin başında geliyorsun, teşekkürler bunun için.
Sana sevdiğin bir şarkı ve çok eğlenceli bir kısa video hediye ediyorum.
Teşekkür ederim Çok harcama yapma, yakında 70 binde olur nede olsatebrikler @Dosi başarıların daim olsun hediyelerin yolda
Hem dozunda miktar ile gelmen, hem de beklediğimden çok çabuk gelmen şaşırttıForumda yardımlaşmada bulunan,detaylarda başarı sağlayan,iyi konular açan,forum yarışmalarında fikir sunan,başarılı analizler sağlayan @Dosi tebrikler başarıların diam olsun 🤗 🤗 🤗
Ekli dosyayı görüntüle 104794
Ekli dosyayı görüntüle 104793
daha yollayacaktım aslında ama bu defa dozunda bırakayım dedim sonra sayfa dolunca mesaj bölümü yavaşlıyor niye bu kadar yolladın diye itiraz yapmasınlar bazılarıHem dozunda miktar ile gelmen, hem de beklediğimden çok çabuk gelmen şaşırttı
Normalde günler sürerdi.
Güzel sözlerin için teşekkürler
Şarkıların her biri birbirinden güzel. Son şarkıyı zamanında çok dinledim.
Öptüm Nefesinden ise hem bu versiyon hem de orjinalin hâlâ güncel olarak dinlemekteyim. Şimdi bir doz daha aldım. Tekrar teşekkürler
Ege'nin bir tatil kasabasında keyif çatıyorum... 1 yıl çalıştık 1 hafta keyif yapalım değil mi... Sonra da kurban bayramında büyük ihtimal o dediğin Karadeniz'in dağlarında koyun otlatma işini yapacağım...İnternet dünyasında tek uzaklık telefonun elimize olan uzaklığı değil midir, bahane istemeyiz @12.Adam
Nerede ki şu an 😱
Olayları güzel çarpıtmış ve aktarmışsın seni tebrik ve takdir ediyorum...Istanbulun en lüks yerinde @MEnes
Önce dedim belki sırdır, sonra dolandırdım lafıEge'nin bir tatil kasabasında keyif çatıyorum... 1 yıl çalıştık 1 hafta keyif yapalım değil mi... Sonra da kurban bayramında büyük ihtimal o dediğin Karadeniz'in dağlarında koyun otlatma işini yapacağım...
Olayları güzel çarpıtmış ve aktarmışsın seni tebrik ve takdir ediyorum...
Marmara dolaylarında kameralara yakalanmışsın....Ege'nin bir tatil kasabasında keyif çatıyorum... 1 yıl çalıştık 1 hafta keyif yapalım değil mi... Sonra da kurban bayramında büyük ihtimal o dediğin Karadeniz'in dağlarında koyun otlatma işini yapacağım...
Olayları güzel çarpıtmış ve aktarmışsın seni tebrik ve takdir ediyorum...
Niye ifşa ediyorsun onu tüm havası bozulacakMarmara dolaylarında kameralara yakalanmışsın....
Çobanlık nasıl gidiyor?
Kendi kendisini ifşa ettiğinden benlik bir durum yokNiye ifşa ediyorsun onu tüm havası bozulacak