🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

@Dosi sen her ay bir kulübe giriyorsun galiba :A

Bu da aslında forumun belki de en çalışkanı olduğunu gösteriyor. Tebrikler forumun anlayışlı ve neşeli üyelerinden birisin. Ayrıca iyi de bir yardımcısın. Başıma takılan bir şey olunca sana soruyorum genelde.

6058463e933ccb299062ce37.jpeg

Efsane dizimiz Hekimoğlu'ndan hediye vermesek olmaz.

Aşk ve Mavi seviyorsun diye hatırlıyorum.

1625436663346.jpg

Bunu da bugün kendim çekmiştim. Bursa'dan bir fotoğraf fazla kaliteli değil ama telefon bu kadar çekebildi. Değişik bir hediye olsun.

• Harika
Reactions: Dosi
Tebrik ederim @Dosi biraz susarsan yedi yirmi dört tebrik etmek zorunda kalmayız :A Ama olsun seni bu halinle sevdik :A
Ne be en son Mart ayında açtım kutlama konusunu :A
Teşekkürler :bhr:
------

@Dosi sen her ay bir kulübe giriyorsun galiba :A

Bu da aslında forumun belki de en çalışkanı olduğunu gösteriyor. Tebrikler forumun anlayışlı ve neşeli üyelerinden birisin. Ayrıca iyi de bir yardımcısın. Başıma takılan bir şey olunca sana soruyorum genelde.

Ekli dosyayı görüntüle 104771
Efsane dizimiz Hekimoğlu'ndan hediye vermesek olmaz.

Aşk ve Mavi seviyorsun diye hatırlıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 104772

Bunu da bugün kendim çekmiştim. Bursa'dan bir fotoğraf fazla kaliteli değil ama telefon bu kadar çekebildi. Değişik bir hediye olsun.
Öncelikle güzel sözlerin için çok teşekkürler :bhr:
Hediyelerim çok güzel. Hasibe'nin efsane sahnelerinden biri ve Bursa hediyesi en özeli olmuş. Merak edip görmek istediğim bir şehir. Orda kalan akrabalarımda var ama görmek nasip olmadı daha.

• Harika
Reactions: Gerekli24
Ne be en son Mart ayında açtım kutlama konusunu :A
Teşekkürler :bhr:
------

Öncelikle güzel sözlerin için çok teşekkürler :bhr:
Hediyelerim çok güzel. Hasibe'nin efsane sahnelerinden biri ve Bursa hediyesi en özeli olmuş. Merak edip görmek istediğim bir şehir. Orda kalan akrabalarımda var ama görmek nasip olmadı daha.
Olaki gelirsen tarihi bir şehir gezilip görülecek çok yeri var. Ben aslında üniversiteye gidip ayrılmak istiyorum ama sen takma bana :A

• Güldürdün
Olaki gelirsen tarihi bir şehir gezilip görülecek çok yeri var. Ben aslında üniversiteye gidip ayrılmak istiyorum ama sen takma bana :A
Zaten herkes Üni zamanı kaçmak istiyor memleketinden :A
Eskişehir (görmüştüm ama olsun) gezisi yapmak istiyorum yakın zamanda.
Sonra İstanbul. Ondan sonra neresi denk gelirse :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Zaten herkes Üni zamanı kaçmak istiyor memleketinden :A
Eskişehir (görmüştüm ama olsun) gezisi yapmak istiyorum yakın zamanda.
Sonra İstanbul. Ondan sonra neresi denk gelirse :A
Evet kaç yıldır görüyoruz biraz farklı yerler gerek ama bakalım yapabilecek miyiz mezuna kalma ihtimalim de az değil :A

İstanbul ben de gitmedim ama mutlaka ölmeden önce gitmek istediğim bir yer

@Dosi ,canım İsveçli eğitim neferi moderatörüm.Seni canı gönülden tebrik ederim.Kulüpleri teker teker su gibi bitiyorsun.Hediyeni unuttum sanma sen hep aklımdasın. 😍

• Harika
@Dosi ,canım İsveçli eğitim neferi moderatörüm.Seni canı gönülden tebrik ederim.Kulüpleri teker teker su gibi bitiyorsun.Hediyeni unuttum sanma sen hep aklımdasın. 😍

Kimsenin vermeyeceği bir hediye :bhr: teşekkürler. Darısı senin başına :Z

• Harika
Reactions: 12.Adam
Tebrikler canım 70.000 de görüşmek üzere ee haftaya 70.000 olursun diye düşünenlerdenim bende :J :A
@Dosi

9916681355314.jpg

• Harika