Yok biz ona doymuşluk diyoruzModeratör olduktan sonra sana ayrı bir hava gelmiş zaten, tabii söylenmezsin. Yeşil yeşil dolanıyorsun ortalıklarda.
en sevdiğim renk mavi ama kırmızıda havalı renk
Yok biz ona doymuşluk diyoruzModeratör olduktan sonra sana ayrı bir hava gelmiş zaten, tabii söylenmezsin. Yeşil yeşil dolanıyorsun ortalıklarda.
Bende değişiklik sezdin mi peki o manadaModeratör olduktan sonra sana ayrı bir hava gelmiş zaten, tabii söylenmezsin. Yeşil yeşil dolanıyorsun ortalıklarda.
Mavi iyidir şimdilik. Belki civciv sarısı da olabilir.Yok biz ona doymuşluk diyoruz
en sevdiğim renk mavi ama kırmızıda havalı renk
Sen de moderatör olmuştun bak, hiç hava sezmedim. Hatta rengin bile fark edilmiyor. Kamuflaj gibi.Bende değişiklik sezdin mi peki o manada
Basamak basamak gidiyoruz bakalım ama maviden farkımız yokMavi iyidir şimdilik. Belki civciv sarısı da olabilir.
Sen de moderatör olmuştun bak, hiç hava sezmedim. Hatta rengin bile fark edilmiyor. Kamuflaj gibi.
Halkın adamı kalmaya devam ettik, @Dosi gibi kraliyet moduna geçmedik demek kiMavi iyidir şimdilik. Belki civciv sarısı da olabilir.
Sen de moderatör olmuştun bak, hiç hava sezmedim. Hatta rengin bile fark edilmiyor. Kamuflaj gibi.
Teşekkürler @Maskeli Fedai beyTebrikler @Dosi hanım
Teşekkürler Bu şarkıyı geçtiğimiz senelerde keşfettim, yarışmayı takip etmediğim dönemde yarışmış ve her işe giderken muhakkak yolda bir doz alıyordum. Çok iyi bir şarkı 😍
Sevdiğin bir şarkıyı atmışım bilmeden, çok sevindim. Benim için de en güzel İsevç şarkısı.Teşekkürler Bu şarkıyı geçtiğimiz senelerde keşfettim, yarışmayı takip etmediğim dönemde yarışmış ve her işe giderken muhakkak yolda bir doz alıyordum. Çok iyi bir şarkı 😍
Teşekkürler
Geçen sefer de üç tane vermiştim diye hatırlıyorum çünkü herkese aynı miktarda veriyorum.Teşekkürler
Aleyna Tilki'nin en az sevdiğim şarkısı. Sanki daha önce vermiştin
Bu kez bol hediye gelmiş sevdim
Hediyelerim harika teşekürlerGeçen gün eski kutlama konularını gezerken görmüştüm, geçen seneden bu seneye baya mesaj yazmışsın. Bu dönemde daha da çok yazarsın, çünkü etkinlikler aldı başını gidiyor. Tebrikler, nice mesajlara. @Dosi
Genelde kutlama konusunda Bilal Sonses hediye ediyordum sana ama bu sefer farklı olsun dedim, aklıma da bir şey gelmeyince 'Bu Şarkıcının En Sevdiğim Şarkısı' kopya çektim.Hediyelerim harika teşekürler
Bu şarkının hikayesi var. Aktif olduğum dönemde @Bully yarışırken Gökhan Türkmen ile yarışıyordu ve ilk kez Gökhan'ı ozaman duymuştum ve yeni yeni sevmeye başlamıştım. Sonra o dönem bir gün evde TV açıkken bu klip çıktı, dinlerken ne güzel sesi varmış bu adamın deyip şarkıda harikaymış demiştim. Şarkının sonunda adı geçince, aaa bu adam Bully'nin yarışmacısı demiştim o günden sonra dinlediğim bir isim oldu ve Gökhan Türkmen'in en sevdiğim şarkısıdır bu.
Diğer hediyelerde sevdiğim sahneler
Vay iyi yerden kopya çekmişsinGenelde kutlama konusunda Bilal Sonses hediye ediyordum sana ama bu sefer farklı olsun dedim, aklıma da bir şey gelmeyince 'Bu Şarkıcının En Sevdiğim Şarkısı' kopya çektim.
Hadi tebriklerYine bir Temmuz ayında bir kulübe girmiş bulunmaktayım. Tam 1 sene içinde sayaca işleyen 20.000 mesaj yazarak 65.000'ler Kulübüne girmiş bulunmaktayım. Pandemi nedeni ile evde kalıp etkinlikler ve yarışmalara ağırlık verince çeneyi çalıştırmak doğal oldu
Bu aralar forumda bir çok etklnlik ve program olacağı için kısa zamanda 70.000 olacağımdan da eminim Yaz aylarında çene iyi çalışıyor.
Çok uzatmayacağım, keyif aldığım sürece burda sizlerle olmaya devam edeceğim ve güzel dostluklara vesile olan bu güzel forumda nice samimi ve keyifli sohbetlere 🤗
İsveç'te Kraliyet ailesi sembolik olarak da olsa devam ediyor, yani doğaldır o moda girmesi.Halkın adamı kalmaya devam ettik, @Dosi gibi kraliyet moduna geçmedik demek ki
Zaten kendisi de İsveç milliyetçisi olduğundan şaşırmamak gerekir, kraliyet ailesiyle iyi ilişkileri varmış üstelik @Dosiİsveç'te Kraliyet ailesi sembolik olarak da olsa devam ediyor, yani doğaldır o moda girmesi.