Forumda mesaj yazan onuda yapar ama tabi eğer benimki gibi tarayıcıda 1 tıklama ile açılmıyorsaŞuan spordayım.![]()
Forumda mesaj yazan onuda yapar ama tabi eğer benimki gibi tarayıcıda 1 tıklama ile açılmıyorsaŞuan spordayım.![]()
Forumda mesaj yazan onuda yapar ama tabi eğer benimki gibi tarayıcıda 1 tıklama ile açılmıyorsa![]()
Sende haklısın ama unutma riskin varsa şimdilik salla skorları. Sonra edit yaparsın, edit yapmayı dahi unutursan en azından attıkların tutabilir. 0 puandan iyidirTahmin yaparken odaklanmam gerek.![]()
Neden?bende barista kursuna gideceğim yarın @Yakamoz-Asi @Dosi
bende barista kursuna gideceğim yarın @Yakamoz-Asi @Dosi
Sende haklısın ama unutma riskin varsa şimdilik salla skorları. Sonra edit yaparsın, edit yapmayı dahi unutursan en azından attıkların tutabilir. 0 puandan iyidir
------
Neden?
Bu arada sizde de barista denilmesine şaşırdım![]()
irlanda için @Yakamoz-AsiNe yapacaksın o tür bir kursta?
------
Mantıklı.![]()
İrlandada çalışmak için @DosiSende haklısın ama unutma riskin varsa şimdilik salla skorları. Sonra edit yaparsın, edit yapmayı dahi unutursan en azından attıkların tutabilir. 0 puandan iyidir
------
Neden?
Bu arada sizde de barista denilmesine şaşırdım![]()
@Tolstoyevski , haftalardır tahmin yapmayanları silme zamanı.
@Yakamoz-Asi yapmış, darısı @Cervantes 'e
Ekli dosyayı görüntüle 114326
Bende yakında sezon sonuna kadar yapacağım. Olurda telefon bozulur internet vs gider, şifre e-post her bi şey yok olur yada kayıplara karışırız, yarışta olmaya devam edelim sonuna kadarSubat sonuna kadar yaptim.![]()
Rüyamda bu hafta meğer maçlar varmış kimse farkında değilken GS 2-0 yenmiş Alanya’yı@Tolstoyevski , haftalardır tahmin yapmayanları silme zamanı.
Bende yakında sezon sonuna kadar yapacağım. Olurda telefon bozulur internet vs gider, şifre e-post her bi şey yok olur yada kayıplara karışırız, yarışta olmaya devam edelim sonuna kadar![]()
Herzaman mantıklı düşünürüm sjsjjjsjsBu da mantikliymis.
Ben senin dünki sözün üzerine tüm maclara 2-1 yaptim.![]()
Herzaman mantıklı düşünürüm sjsjjjsjs
Aklına geldikçe edit edersin. GS eskiden hep kazanır derdik. Artık yenilir diyoruzşartlar hep değişiyor.
@Dosi , kokmasın diye tuzlamışlar.Rüyamda bu hafta meğer maçlar varmış kimse farkında değilken GS 2-0 yenmiş Alanya’yı
Bi uyandım hazırlık maçında Tuzla’dan 6 yemişiz bugün 🤦🏻♀️
Ben de sezon sonuna kadar yapayım da puan kaybım olmasın daha fazla.@Tolstoyevski , haftalardır tahmin yapmayanları silme zamanı.
Maçın oynanacağı günün son yarım saatine kadar istediğini yapabilirsin.Ben de sezon sonuna kadar yapayım da puan kaybım olmasın daha fazla.Sonra @Yakamoz-Asi çok fark atıyor bana.
Şimdi önden tahmin yaptığımız zaman edit hakkımız oluyor demi ona göre sonra oyuna gelmeyelim.
![]()
İyi bari bir an taklaya gelmeyelim hepsini yapıp diye düşündüm.Maçın oynanacağı günün son yarım saatine kadar istediğini yapabilirsin.@Dosi
Gelmişsin de haberin mi yok? Ligin dibine Demir atmışsın.İyi bari bir an taklaya gelmeyelim hepsini yapıp diye düşündüm.![]()
Heves kırmaGelmişsin de haberin mi yok? Ligin dibine Demir atmışsın.![]()