Damien Duff
Favori Üye
Baya yoruldum bende barista kursu dönüşündeHeves kırma en başta devam edip unutmasa şimdi ilk 3'te olurdu @Cervantes
Aynen son yarım saate kadar herzaman edit hakkı var.
Baya yoruldum bende barista kursu dönüşündeHeves kırma en başta devam edip unutmasa şimdi ilk 3'te olurdu @Cervantes
Bak şimdi bana senden üst sıralarda olduğum zamanın ekran görüntüsünü arattırma .Gelmişsin de haberin mi yok? Ligin dibine Demir atmışsın.
At senden mi çekineceğim. Ben şu anı konuşuyorum. @DosiBak şimdi bana senden üst sıralarda olduğum zamanın ekran görüntüsünü arattırma .
Sorumluluğu üzerime almıyorum.Heves kırma en başta devam edip unutmasa şimdi ilk 3'te olurdu @Cervantes
Ben de sezon sonuna kadar yapayım da puan kaybım olmasın daha fazla. Sonra @Yakamoz-Asi çok fark atıyor bana. Şimdi önden tahmin yaptığımız zaman edit hakkımız oluyor demi ona göre sonra oyuna gelmeyelim.
Tahminlerini yarına mı saklıyorsun ?Yeni haftanın tahminlerini yapmamış olanlara hatırlatalım ve bir haftalık aradan sonra yeni hafta hayırlı olsun…
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@hasanca @emreemreu @Gerekli24 @Tolstoyevski @eskici @slhttnmtl @Cervantes @Polat Şaşmaz
Ezeli rekabet, ebedi dostluk.Yeni haftanın tahminlerini yapmamış olanlara hatırlatalım ve bir haftalık aradan sonra yeni hafta hayırlı olsun…
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@hasanca @emreemreu @Gerekli24 @Tolstoyevski @eskici @slhttnmtl @Cervantes @Polat Şaşmaz
Geceye yapacağım kalan tahminleri, ya da dur unuturum filan şimdiden sallayayım nasılsa tutmayacak analiz yapsak daTahminlerini yarına mı saklıyorsun ?
Fırsat bu fırsat liderlik aşkına...
Ben de pek iyi değilim hep 1 puan 1 puanBugün 0 puanda gideceğim belli oldu
Yoldaşım Nankör @DosiBen de pek iyi değilim hep 1 puan 1 puan
Bilmiyordum2 maçta 4 puan güzel. ......Burda istop edersede en azından düşük puan almadım derim
Bile bile TS'ye oynamadım ve 2 puandan olduk orda. Yapacak birşey yok yerimizde saymaya devamYoldaşım Nankör @Dosi
Senin yerin iyi yaaaBilmiyordum
Bile bile TS'ye oynamadım ve 2 puandan olduk orda. Yapacak birşey yok yerimizde saymaya devam
Daha iyi olabilirdi amaSenin yerin iyi yaaa
Kaçıncılık seni keser?Daha iyi olabilirdi ama
Normalde 10 dışı olmak isterdim ama böyle iyi olunca en az 3. olmakKaçıncılık seni keser?