Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Alanyaspor tek kale oynuyor, tek farklı galip gelir oynadığım için pişman oldum. En az 2-3 fark olur o da acırlarsa.

Başarılar Alanyaspor. Galatasaray bu maçtan ne kadar fark yerse o kadar iyidir Galatasaray adına, bazen dibe batmak gerek yükselişe çıkmak için.
Umarım GS yenilirde bir puan alırız :A yorum konusuna kopyala yapıştır yap bari :A

Alanyaspor tek kale oynuyor, tek farklı galip gelir oynadığım için pişman oldum. En az 2-3 fark olur o da acırlarsa.

Başarılar Alanyaspor. Galatasaray bu maçtan ne kadar fark yerse o kadar iyidir Galatasaray adına, bazen dibe batmak gerek yükselişe çıkmak için.

Umarım GS yenilirde bir puan alırız :A yorum konusuna kopyala yapıştır yap bari :A

Benzer yorum yaptım sorun kalmadı :A
Ev sahibi, Başakşehir gibi başladı biraz akıllı olsalar 15 dk da ikilemişlerdi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
24. Hafta sonuçları belli oldu...

Haftanın en çok puan toplayan ismi 12 puanla @xdragxx oldu ve zirve hattına bir anda çıkış yapmış oldu.

@Gerekli24 ve @Zeyno ise 10'ar puanla haftanın en çok puan toplayan isimleri arasında yer aldılar...

1644228361659.png

25. hafta maçlarının tahminlerini şimdiden yapmak isteyenler için link:

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi

24. Hafta sonuçları belli oldu...

Haftanın en çok puan toplayan ismi 12 puanla @xdragxx oldu ve zirve hattına bir anda çıkış yapmış oldu.

@Gerekli24 ve @Zeyno ise 10'ar puanla haftanın en çok puan toplayan isimleri arasında yer aldılar...

Ekli dosyayı görüntüle 114711

25. hafta maçlarının tahminlerini şimdiden yapmak isteyenler için link:

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi
Cumartesi müthiş gidip pazar sıfır çektik. Dengesizliğimiz buradan belli zaten bundan üstlerde değilim. Üç büyükler gibi devamlılık yok :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Fener maçı konusunda aşırı kararsız kaldım, üç ihtimalli bir maç. Ne oynasam kesin tersi gelir diyerek oynayalım artık…
Benim Beşiktaş yüzünden iki kızla aram bozuldu bir tanesi cafeye gitti pandemi var daha Aşılar çıkmamıştı o kız Fenerliydi ufak bir tartışma Beşiktaş nerden çıktı dedim ve pasta yaptırdım

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam