Ben bu hafta fena değilim ama farük işi bozdu.Normalde 10 dışı olmak isterdim ama böyle iyi olunca en az 3. olmak
Ben bu hafta fena değilim ama farük işi bozdu.Normalde 10 dışı olmak isterdim ama böyle iyi olunca en az 3. olmak
Umarım GS yenilirde bir puan alırız yorum konusuna kopyala yapıştır yap bariAlanyaspor tek kale oynuyor, tek farklı galip gelir oynadığım için pişman oldum. En az 2-3 fark olur o da acırlarsa.
Başarılar Alanyaspor. Galatasaray bu maçtan ne kadar fark yerse o kadar iyidir Galatasaray adına, bazen dibe batmak gerek yükselişe çıkmak için.
Benzer yorum yaptım sorun kalmadıUmarım GS yenilirde bir puan alırız yorum konusuna kopyala yapıştır yap bari
Alanyaspor tek kale oynuyor, tek farklı galip gelir oynadığım için pişman oldum. En az 2-3 fark olur o da acırlarsa.
Başarılar Alanyaspor. Galatasaray bu maçtan ne kadar fark yerse o kadar iyidir Galatasaray adına, bazen dibe batmak gerek yükselişe çıkmak için.
Umarım GS yenilirde bir puan alırız yorum konusuna kopyala yapıştır yap bari
Ev sahibi, Başakşehir gibi başladı biraz akıllı olsalar 15 dk da ikilemişlerdi.Benzer yorum yaptım sorun kalmadı
Bende 8Oynanan son 6 maçtan 0 çektik. Mutluyuz.
Modum yok, sende o iş.@Dosi bu haftanın maçları tamam oldu, kapanış ellerinden öpüyor
Tamamdır bu gündüz için söz diyorum bak söz yapacağım göreceksin 12’den sonraBende 8
Modum yok, sende o iş.
Sen E.Y sin be adam.
Hedef şampiyonluk
Cumartesi müthiş gidip pazar sıfır çektik. Dengesizliğimiz buradan belli zaten bundan üstlerde değilim. Üç büyükler gibi devamlılık yok24. Hafta sonuçları belli oldu...
Haftanın en çok puan toplayan ismi 12 puanla @xdragxx oldu ve zirve hattına bir anda çıkış yapmış oldu.
@Gerekli24 ve @Zeyno ise 10'ar puanla haftanın en çok puan toplayan isimleri arasında yer aldılar...
Ekli dosyayı görüntüle 114711
25. hafta maçlarının tahminlerini şimdiden yapmak isteyenler için link:
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi
Benim Beşiktaş yüzünden iki kızla aram bozuldu bir tanesi cafeye gitti pandemi var daha Aşılar çıkmamıştı o kız Fenerliydi ufak bir tartışma Beşiktaş nerden çıktı dedim ve pasta yaptırdımFener maçı konusunda aşırı kararsız kaldım, üç ihtimalli bir maç. Ne oynasam kesin tersi gelir diyerek oynayalım artık…
Geçen hafta ilk 2 maç 4 puan alıp sonra eli boş döndüm sonrasında 9 maç 0 çekip 2 maç 6 puan almak ilaç gibi geldi şu +10 görmek istiyorum artık. @MasacRE ile GS maçını bile aynı tahmin etmişiz. Bakalım yine puan alacakmıyız