Forumda mesaj yazan onuda yapar ama tabi eğer benimki gibi tarayıcıda 1 tıklama ile açılmıyorsaŞuan spordayım.
Forumda mesaj yazan onuda yapar ama tabi eğer benimki gibi tarayıcıda 1 tıklama ile açılmıyorsaŞuan spordayım.
Forumda mesaj yazan onuda yapar ama tabi eğer benimki gibi tarayıcıda 1 tıklama ile açılmıyorsa
Sende haklısın ama unutma riskin varsa şimdilik salla skorları. Sonra edit yaparsın, edit yapmayı dahi unutursan en azından attıkların tutabilir. 0 puandan iyidirTahmin yaparken odaklanmam gerek.
Neden?bende barista kursuna gideceğim yarın @Yakamoz-Asi @Dosi
bende barista kursuna gideceğim yarın @Yakamoz-Asi @Dosi
Sende haklısın ama unutma riskin varsa şimdilik salla skorları. Sonra edit yaparsın, edit yapmayı dahi unutursan en azından attıkların tutabilir. 0 puandan iyidir
------
Neden?
Bu arada sizde de barista denilmesine şaşırdım
irlanda için @Yakamoz-AsiNe yapacaksın o tür bir kursta?
------
Mantıklı.
İrlandada çalışmak için @DosiSende haklısın ama unutma riskin varsa şimdilik salla skorları. Sonra edit yaparsın, edit yapmayı dahi unutursan en azından attıkların tutabilir. 0 puandan iyidir
------
Neden?
Bu arada sizde de barista denilmesine şaşırdım
@Tolstoyevski , haftalardır tahmin yapmayanları silme zamanı.
@Yakamoz-Asi yapmış, darısı @Cervantes 'e
Ekli dosyayı görüntüle 114326
Bende yakında sezon sonuna kadar yapacağım. Olurda telefon bozulur internet vs gider, şifre e-post her bi şey yok olur yada kayıplara karışırız, yarışta olmaya devam edelim sonuna kadarSubat sonuna kadar yaptim.
Rüyamda bu hafta meğer maçlar varmış kimse farkında değilken GS 2-0 yenmiş Alanya’yı@Tolstoyevski , haftalardır tahmin yapmayanları silme zamanı.
Bende yakında sezon sonuna kadar yapacağım. Olurda telefon bozulur internet vs gider, şifre e-post her bi şey yok olur yada kayıplara karışırız, yarışta olmaya devam edelim sonuna kadar
Herzaman mantıklı düşünürüm sjsjjjsjsBu da mantikliymis.
Ben senin dünki sözün üzerine tüm maclara 2-1 yaptim.
Herzaman mantıklı düşünürüm sjsjjjsjs
Aklına geldikçe edit edersin. GS eskiden hep kazanır derdik. Artık yenilir diyoruz şartlar hep değişiyor.
@Dosi , kokmasın diye tuzlamışlar.Rüyamda bu hafta meğer maçlar varmış kimse farkında değilken GS 2-0 yenmiş Alanya’yı
Bi uyandım hazırlık maçında Tuzla’dan 6 yemişiz bugün 🤦🏻♀️
Ben de sezon sonuna kadar yapayım da puan kaybım olmasın daha fazla. Sonra @Yakamoz-Asi çok fark atıyor bana. Şimdi önden tahmin yaptığımız zaman edit hakkımız oluyor demi ona göre sonra oyuna gelmeyelim.@Tolstoyevski , haftalardır tahmin yapmayanları silme zamanı.
Maçın oynanacağı günün son yarım saatine kadar istediğini yapabilirsin. @DosiBen de sezon sonuna kadar yapayım da puan kaybım olmasın daha fazla. Sonra @Yakamoz-Asi çok fark atıyor bana. Şimdi önden tahmin yaptığımız zaman edit hakkımız oluyor demi ona göre sonra oyuna gelmeyelim.
İyi bari bir an taklaya gelmeyelim hepsini yapıp diye düşündüm.Maçın oynanacağı günün son yarım saatine kadar istediğini yapabilirsin. @Dosi
Gelmişsin de haberin mi yok? Ligin dibine Demir atmışsın.İyi bari bir an taklaya gelmeyelim hepsini yapıp diye düşündüm.
Heves kırma en başta devam edip unutmasa şimdi ilk 3'te olurdu @CervantesGelmişsin de haberin mi yok? Ligin dibine Demir atmışsın.