Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Tahmin yapmayı unutmayınca iyi gidiyorum :A Galatasaray'ımdan da 3 puanı aldım. Küme düşme yolunda hızla ilerlerken bu 3 puanla teselli bulduk :A
Direkten dönen 5 puanım oldu bu hafta. Çok etkiledi ama neyse şimdilik @emreemreu 'yu geçtim :A Fakat hedefim sensin. Gs'liler aşağıya kaydıkça hangi FB'li kazanırsa sorun değil :A

Haftaya altıma alırım seni abi :A Ondan sonra hedef hayalet hasanca :A
Lets See GIF by Digital Pratik

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Süper Lig 21-22 sezonu 23. hafta sonuçları belli oldu... (yeni hafta maçları için tahminlerinizi şimdiden yapın :Z )

Bu Haftanın birincisi 14 puan ile @MasacRE oldu ve sıralama olarak en fazla üst sıraya yükselen isim ise @xdragxx oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 114204

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi
Bu hafta maçlar yok neyse ki, bir hafta dinlenmek iyi gelecek lige :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bana da hatırlatma yapın, bende yapmadım daha. :T
Şimdi yap işte. Ne bekliyorsun :A
Yok biz zaten maç gününden bir kaç gün önce veya 1 gün öncesinde toplu etiket yapıp hatırlatma yapıyoruz herzaman. Ben yokken sıra @Tolstoyevski'de iken kendisi maçın başlamasına bir kaç saat kala aklı başına geliyor. Veya onuda unutuyor. En son @Cervantes hatırlatma yapmıştı :A

Şimdi yap işte. Ne bekliyorsun :A
Yok biz zaten maç gününden bir kaç gün önce veya 1 gün öncesinde toplu etiket yapıp hatırlatma yapıyoruz herzaman. Ben yokken sıra @Tolstoyevski 'de iken kendisi maçın başlamasına bir kaç saat kala aklı başına geliyor. Veya onuda unutuyor. En son @Cervantes hatırlatma yapmıştı :A

Şuan spordayım. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi