The_Erinch
Favori Üye
Hasancanın arkasına kanca takıp aşağı atacam böylece @emreemreu ve @MasacRE dende kurtulacağım 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Geçen haftaki 2 maçı pas geçmemiş olsaydın elin daha güçlü olacaktı.Hasancanın arkasına kanca takıp aşağı atacam böylece @emreemreu ve @MasacRE dende kurtulacağım 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Şapkadan tavşanı çıkardın. Mutlu musun?Hasancanın arkasına kanca takıp aşağı atacam böylece @emreemreu ve @MasacRE dende kurtulacağım 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Soğuk havada Bjk nin alacağını sanmış herkes 🤪🤪🤪Şapkadan tavşanı çıkardın. Mutlu musun?
Ben pek Galatasaray’a güvenemiyorumNe kadar muazzam sallamışım 🤪🤪🤪🤪
3 puan ile başladık, devamı gelicek mi bakalım..
Ule Fenerbahçe gene güvendim sana,haydi görelim bakalım.
------
Soğuk havada Bjk nin alacağını sanmış herkes 🤪🤪🤪
Not: Fenerbahçe - 15 de napacak oda ayrı işte 🤫🤫
Reis Galatasaray güvenilir mi yaaaa 🙃Ben pek Galatasaray’a güvenemiyorum
Hayır @The_ErinchReis Galatasaray güvenilir mi yaaaa 🙃
@Angelica hem görme, hemde sonra yapmadım mı de yine tahminlerin yokYapmamışsın, hiç skor yoksa yapmadığın anlamına geliyor. Bir kaç haftayı aradan çıkar
Ben yine 0 Puan @Dosi@Angelica hem görme, hemde sonra yapmadım mı de yine tahminlerin yok
Bizden kurtulmak o kadar kolay değil abiHasancanın arkasına kanca takıp aşağı atacam böylece @emreemreu ve @MasacRE dende kurtulacağım 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Senin canın sağolsun Utkucum 🤗Bizden kurtulmak o kadar kolay değil abi
Ben tahmin yapmadımmı bilemedimmi yaaa
Yapmamışsın, hiç skor yoksa yapmadığın anlamına geliyor. Bir kaç haftayı aradan çıkar
Angelica konuyu ve bildirimleri yok sayıyor. Bir daha da hatırlatmam ona @The_Erinch @12.Adam@Angelica hem görme, hemde sonra yapmadım mı de yine tahminlerin yok
@Angelica hem görme, hemde sonra yapmadım mı de yine tahminlerin yok
Angelica konuyu ve bildirimleri yok sayıyor. Bir daha da hatırlatmam ona @The_Erinch @12.Adam
Şimdi yapsana. Daha ne bekliyorsun bir kaç haftayı aradan çıkar.ya yaptım sanıp hiç bakmamışım hee
Yaa hayır
Şimdi yapsana. Daha ne bekliyorsun bir kaç haftayı aradan çıkar.
Diğer haftayı da yap. Hep aynı olay olmasınyaptım kalanları
Yok yok çekilmedim . Bir maç kaçırmıştım , tahmin yaparken diğer iki maçın saatine yarım saatten az kaldığı için saymadı o tahminlerimi.Diğer haftayı da yap. Hep aynı olay olmasın
@Cervantes çekildin Galiba. @Yakamoz-Asi 'yi.yarı yolda bıraktın
Diğer haftayı da yap. Hep aynı olay olmasın
@Cervantes çekildin Galiba. @Yakamoz-Asi 'yi.yarı yolda bıraktın
Bir kulağını çırpAngelica konuyu ve bildirimleri yok sayıyor. Bir daha da hatırlatmam ona @The_Erinch @12.Adam