Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Süper Lig 21-22 sezonu 21. hafta sonuçları belli oldu...

Haftaya @secquin toplam 15 puanla damgasını vururken; @hasanca 'nın ardından @The_Erinch ve @MasacRE de 150 puan sınırına ulaşan ilk isim oldular.

Ekli dosyayı görüntüle 113984

Bugün başlayacak 22. hafta maçlarıyla birlikte tahminlerinizi yapmayı unutmayınız...

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi
@MasacRE ve @emreemreu unuta unuta geriye düşecek :A
Bugün maç varmış 😱
Ne çok acele ettin hatırlatmaya :A sözde 👇
Tamam tamam bu gece yaparım :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Skor yazmayanlar ballı desene :A edit etme hakkı olur gibi
Bende diyorum uygulamaya ne oldu? Tekrardan giriş yapmak zorunda kaldım. @Tolstoyevski

Skor yazmayanlar ballı desene :A edit etme hakkı olur gibi
------

Bu tembelden bekledin mi cidden? Zorla kicktipp tablosunu paylaştırdım. Onu atacağım ortaklıktan. Suyu kaynadı :A
Haşla haşla hatta öyle biri haşla ki bıçağı sürer sürmez anında yayılıversin . :A

Süper Lig 21-22 sezonu 21. hafta sonuçları belli oldu...

Haftaya @secquin toplam 15 puanla damgasını vururken; @hasanca 'nın ardından @The_Erinch ve @MasacRE de 150 puan sınırına ulaşan ilk isim oldular.

Ekli dosyayı görüntüle 113984

Bugün başlayacak 22. hafta maçlarıyla birlikte tahminlerinizi yapmayı unutmayınız...

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi
Bu hafta niye 2 maç var ki? Įyi ki önceden yapmışım tahminleri. Cuma yapmayı düşünüyordum çünkü..

Trabzonspor maçı ilaç gibi geldi :A
Maç başlarken 1-1 yazmış olmama şaşırmıştım. Önceden farketsem değiştirme ihtimalim yüksekti :A
@emreemreu ve @Yakamoz-Asi 'yi de tebrik edelim (bu arada şov yapmış Yakamoz :A )

Ayrıca 90. dakikada 1-1 olduğunu öğrendim ve 10 dakkika geçmek bilmedi :A
FB maçı olarakta 3-1 bitmemesi iyi oldu. @MasacRE ve @emreemreu ile en azından aynı puana ulaşmama vesile oldu şimdilik :A

Trabzonspor maçı ilaç gibi geldi :A
Maç başlarken 1-1 yazmış olmama şaşırmıştım. Önceden farketsem değiştirme ihtimalim yüksekti :A
@emreemreu ve @Yakamoz-Asi 'yi de tebrik edelim (bu arada şov yapmış Yakamoz :A )

Ayrıca 90. dakikada 1-1 olduğunu öğrendim ve 10 dakkika geçmek bilmedi :A
FB maçı olarakta 3-1 bitmemesi iyi oldu. @MasacRE ve @emreemreu ile en azından aynı puana ulaşmama vesile oldu şimdilik :A
Bizim maça neden sık kullandığın 2-1 i yazmadın? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bizim maça neden sık kullandığın 2-1 i yazmadın? :A
Hiç bir fikrim yok ama Trabzonspor'a onu uygulamamış olmam harika olmuş :A yoksa sadece 3 puan alacakken, 3+1 oldu :A
Ben nezaman tahmin yapmıştım onuda hatırlamıyorum. Bu hafta hiç kontrol etmedim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam