Bana yaklaşmışsın :S ne ara.
Bu çizgide devaaaaaaam
Unutmazsam yaparım sonraSon maçları doğru bilmek yakın rakipleri geçmek demektir
1: şu avataradan hemen kurtulUnutmazsam yaparım sonra
İkinci yarı dersimize iyi çalışmaya başladık.. Hedef ikinci yarı için ortalama 8 puan.Bana yaklaşmışsın :S ne ara.
Ama gerçi her FB üstlerde oldu mu sevindirir. @MasacRE 'yi de aşağılara itip, @MEnes ve @Tolstoyevski 'yi devre dışı bıraktığımız an hangi Fenerli kazanırsa kabulüm
@emreemreu 'da bir zahmet unutma işlerine girmesin
Foruma çok girmediğim için unutuyorum yoksa unutmam1: şu avataradan hemen kurtul
2: olmadı Kicktipp ekle avatara. Hep hatırlatsın
Şu ppyi değiştir cidden.. Hiç hoş değilForuma çok girmediğim için unutuyorum yoksa unutmam
Benim de hoşuma gitmiyor zaten, değiştirecemŞu ppyi değiştir cidden.. Hiç hoş değil
Yeni Malatya ile A.Demir skorlarını değiştirsen mosi nin önünde olurdun.Şu ppyi değiştir cidden.. Hiç hoş değil
Çünkü hedefini tutturmuşsunBu arada ben edit edip GS kazanır 2-1 diye yazacaktım aklımdan gitti neyseki öyle bir durum olursa yakın rakiplerde puan alamayacak.
Skor ne olursa olsun eyvah demem ama
senin puan kaybinda harika oldu. keske GS az dayanip son golü yemeseydi. Neyse sonuc olarak bir adim daha yaklastim Masacre'yeBen Hatay 2-0 yener demiştim meğer 2 yerine 0 yazmışım hayatımda hiç 0-0 tahmininde bulunmamışken 😡
Açıkçası 3-2 bitmesindense 4-2 olsun istedim çünkü çoğu kişi tek farklı Hatay demiş, böylesi daha iyi oldu @Dosi bir puan kaybetti
Bitti evet ama kapanışı da sen yap ben de gelecek hafta yapayımsenin puan kaybinda harika oldu. keske GS az dayanip son golü yemeseydi. Neyse sonuc olarak bir adim daha yaklastim Masacre'ye
------
@Tolstoyevski hafta bitti mi? ertelenen mac mi beklenecek?
kapanis senden olsun bu kez
yok, sen yap. Son haftalar hatta ay olarak ben yaptim hep. bu kez elimi sürmem olmadi senin yerine yeni bir ortak alirimBitti evet ama kapanışı da sen yap ben de gelecek hafta yapayım
Tamam tamam kedi hanım bu gece yaparımyok, sen yap. Son haftalar hatta ay olarak ben yaptim hep. bu kez elimi sürmem olmadi senin yerine yeni bir ortak alirim
Tols kardeşim odaklan artık tahminlerine, bak herkes önünde. Sözde şampiyondun.Süper Lig 21-22 sezonu 21. hafta sonuçları belli oldu...
Haftaya @secquin toplam 15 puanla damgasını vururken; @hasanca 'nın ardından @The_Erinch ve @MasacRE de 150 puan sınırına ulaşan ilk isim oldular.
Ekli dosyayı görüntüle 113984
Bugün başlayacak 22. hafta maçlarıyla birlikte tahminlerinizi yapmayı unutmayınız...
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi
143 iq lu cevoooÖğrenmek isteyen varsa gelsin.