- Reaksiyon puanı
- 116,277
- Puanı
- 1,060
Öyle diyenler unutuyor hep ben önden bir kaç haftayı yapıyorumEvet @Yakamoz-Asi hatırlattı ancak "Daha 2 gün var , yaparım " diye düşündüm herhalde .
Öyle diyenler unutuyor hep ben önden bir kaç haftayı yapıyorumEvet @Yakamoz-Asi hatırlattı ancak "Daha 2 gün var , yaparım " diye düşündüm herhalde .
@Yakamoz-Asi beni geçmiş ve sonuncuyum şuan . 😡Öyle diyenler unutuyor hep ben önden bir kaç haftayı yapıyorum
Neyseki şom ağzın sadece 1 puan kaybettirdi. O ara 8 puandı.Yoğun dönem malum biraz hayalet modu iyi geldi
Bu hafta şov yapmışsın 😱
Keşke ben de öyle yazsaydım pişman oldum 🥺 :S Rize maçı keza öyle. 1-1 yazmayacaktım aslında ama iş işten geçti…Neyseki şom ağzın sadece 1 puan kaybettirdi. O ara 8 puandı.
1-1 yazmaya cesaret ettim bu hafta. 1 tanesi 0 puan versede diğerini yani TS tutturdum. Daha öyle yazdığım skor var mı hatırlamıyorum. 1-0 yazanda 3 puan getirdi neyseki
10 puanı geçmeliyim ama maalesef tam puan alan çok kişi var. Pek anlamı kalmıyor
Keşke yenseydi, çöktük iyice…Şaşırtmadı FB 😏
Berke sakatlandı goldeKeşke yenseydi, çöktük iyice…
İzlemedim Maçı, Altay daha dönmedi mi?Berke sakatlandı golde
Dönmedi golde karnına tekme yedi @Tolstoyevskiİzlemedim Maçı, Altay daha dönmedi mi?
Uzun bir sakatlık olmaz umarım, şu kaleci sakatlıkları iyice sorun olmaya başladı..Dönmedi golde karnına tekme yedi @Tolstoyevski
Bizimkisi rakibin darbesi maçın golden önce durması lazım adam ölse maçta öyle mi gol iptal edilecek @TolstoyevskiUzun bir sakatlık olmaz umarım, şu kaleci sakatlıkları iyice sorun olmaya başladı..
Gustavo ile mi çarpışmış?Bizimkisi rakibin darbesi maçın golden önce durması lazım adam ölse maçta öyle mi gol iptal edilecek @Tolstoyevski
Rakiple çarpıştı izledim @Tolstoyevski rakipten tekme yedi birde @Dosi @Tolstoyevski @xdragxxGustavo ile mi çarpışmış?
Beni tekme yaktı golde Berkeye olan
Sinsi sinsi liderliğe gidiyoruz. İlk hedef forum liderliği sonrasında hasancayı geçmek..
Her zamanki gibi ilk gün tahminlerini unuttuk yineTahmin yapmayı az daha unutuyordum , daha yeni yaptım. Listeye bakarken sizin de tahmin yapmadığınızı gördüm , o yüzden etiketleyim dedim. @hasanca @MasacRE @mesmeso @Angelica @eskici @slhttnmtl @Maskeli Fedai @Kadir
@emreemreu ve @Gerekli24 günlük tahmin yapıyorlar herhalde , bugün oynanacak karşılaşmalar için tahmin yapmışlar sadece.
Unutmaya devam et. Yetişeyim sanaHer zamanki gibi ilk gün tahminlerini unuttuk yine
Hafta bitmiş zaten bu saatten sonra yapsam ne olacak@eskici tahmin yap
Son maçları doğru bilmek yakın rakipleri geçmek demektirHafta bitmiş zaten bu saatten sonra yapsam ne olacak