Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Bana yaklaşmışsın :S ne ara.
Ama gerçi her FB üstlerde oldu mu sevindirir. @MasacRE 'yi de aşağılara itip, @MEnes ve @Tolstoyevski 'yi devre dışı bıraktığımız an hangi Fenerli kazanırsa kabulüm :A
@emreemreu 'da bir zahmet unutma işlerine girmesin :A
İkinci yarı dersimize iyi çalışmaya başladık.. Hedef ikinci yarı için ortalama 8 puan.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu arada ben edit edip GS kazanır 2-1 diye yazacaktım aklımdan gitti :A neyseki öyle bir durum olursa yakın rakiplerde puan alamayacak.
Skor ne olursa olsun eyvah demem ama :A

Ben Hatay 2-0 yener demiştim meğer 2 yerine 0 yazmışım hayatımda hiç 0-0 tahmininde bulunmamışken 😡

Açıkçası 3-2 bitmesindense 4-2 olsun istedim çünkü çoğu kişi tek farklı Hatay demiş, böylesi daha iyi oldu @Dosi bir puan kaybetti :A :Z
senin puan kaybinda harika oldu. keske GS az dayanip son golü yemeseydi. Neyse sonuc olarak bir adim daha yaklastim Masacre'ye :A
------

@Tolstoyevski hafta bitti mi? ertelenen mac mi beklenecek?
kapanis senden olsun bu kez :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
senin puan kaybinda harika oldu. keske GS az dayanip son golü yemeseydi. Neyse sonuc olarak bir adim daha yaklastim Masacre'ye :A
------

@Tolstoyevski hafta bitti mi? ertelenen mac mi beklenecek?
kapanis senden olsun bu kez :A
Bitti evet ama kapanışı da sen yap ben de gelecek hafta yapayım :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Süper Lig 21-22 sezonu 21. hafta sonuçları belli oldu...

Haftaya @secquin toplam 15 puanla damgasını vururken; @hasanca 'nın ardından @The_Erinch ve @MasacRE de 150 puan sınırına ulaşan ilk isim oldular.

Screenshot 2022-01-18 150347.png

Bugün başlayacak 22. hafta maçlarıyla birlikte tahminlerinizi yapmayı unutmayınız...

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi

Süper Lig 21-22 sezonu 21. hafta sonuçları belli oldu...

Haftaya @secquin toplam 15 puanla damgasını vururken; @hasanca 'nın ardından @The_Erinch ve @MasacRE de 150 puan sınırına ulaşan ilk isim oldular.

Ekli dosyayı görüntüle 113984

Bugün başlayacak 22. hafta maçlarıyla birlikte tahminlerinizi yapmayı unutmayınız...

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi
Tols kardeşim odaklan artık tahminlerine, bak herkes önünde. :A Sözde şampiyondun. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski