Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Bugün oynanan maçlarda 5 puan almışım. Fena değil. Antalyaspor'da en az 1 gol atsaydı 8 puana yükselmiş olurdum.
Neyse 6 puanda oldukça iyi. Alanyaspor son anda 3. Golü atmamış olsaydı @MasacRE farkı biraz daha açmazdı :S
Galatasaray - Trabzonspor maçında biraz risk aldım gibi ama o maçtan 0 puan alırsam sorun yok, istediğim limite geldim sayılır. Bir kaç maç kıl payı kaçmıştı, Hatayspor maçında 1-1 olan skorumdan 1 puan almakta sevindirdi.

• Harika
Reactions: MasacRE
Ben geçen 2 maç unuttum diye gittim 4 haftayı üstüste yaptım:A:A:A:A
Masacre peşinde :A şuan ben de emreemreu'yu geçmişim. Bakalım son maçta durum ne olacak. Masacre'yi geçmek istiyorum ama olmuyor bir türlü :A son maçta iyi fark attı uzatma golü ile :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bugün oynanan maçlarda 5 puan almışım. Fena değil. Antalyaspor'da en az 1 gol atsaydı 8 puana yükselmiş olurdum.
Neyse 6 puanda oldukça iyi. Alanyaspor son anda 3. Golü atmamış olsaydı @MasacRE farkı biraz daha açmazdı :S
Galatasaray - Trabzonspor maçında biraz risk aldım gibi ama o maçtan 0 puan alırsam sorun yok, istediğim limite geldim sayılır. Bir kaç maç kıl payı kaçmıştı, Hatayspor maçında 1-1 olan skorumdan 1 puan almakta sevindirdi.
Tahmin yapmayı unutmayınca iyi gidiyorum :A Galatasaray'ımdan da 3 puanı aldım. Küme düşme yolunda hızla ilerlerken bu 3 puanla teselli bulduk :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi