Nasıl kaybettin ?@Dosi buldum ve bir çok haftanınkini yaptım
Nasıl kaybettin ?
Ben geçen 2 maç unuttum diye gittim 4 haftayı üstüste yaptımAngelica konuyu ve bildirimleri yok sayıyor. Bir daha da hatırlatmam ona @The_Erinch @12.Adam
Masacre peşinde şuan ben de emreemreu'yu geçmişim. Bakalım son maçta durum ne olacak. Masacre'yi geçmek istiyorum ama olmuyor bir türlü son maçta iyi fark attı uzatma golü ileBen geçen 2 maç unuttum diye gittim 4 haftayı üstüste yaptım
Sende şu totemini değiştir artık.Masacre peşinde şuan ben de emreemreu'yu geçmişim. Bakalım son maçta durum ne olacak. Masacre'yi geçmek istiyorum ama olmuyor bir türlü son maçta iyi fark attı uzatma golü ile
Hangi totemim?Sende şu totemini değiştir artık.
Haydi topkapı 1-2 AksarayHangi totemim?
Onu bırakalı çok oldu ya ama onlarda puan veriyor geneldeHaydi topkapı 1-2 Aksaray
Tabloya baktığımda bıraktığın belli olmuyorOnu bırakalı çok oldu ya ama onlarda puan veriyor genelde
Bu haftada 1-1 skor vardı 1 puan verdi.
Gs-ts maçında da başka skor var
İlk 5'te tutunuyorum hep. Neden komple bırakayımTabloya baktığımda bıraktığın belli olmuyor
Di mi yani?İlk 5'te tutunuyorum hep. Neden komple bırakayım
Totem işe yarıyor bir daha Sivas yener desem yenilirdi tahminenDi mi yani?
Tahmin yapmayı unutmayınca iyi gidiyorum Galatasaray'ımdan da 3 puanı aldım. Küme düşme yolunda hızla ilerlerken bu 3 puanla teselli buldukBugün oynanan maçlarda 5 puan almışım. Fena değil. Antalyaspor'da en az 1 gol atsaydı 8 puana yükselmiş olurdum.
Neyse 6 puanda oldukça iyi. Alanyaspor son anda 3. Golü atmamış olsaydı @MasacRE farkı biraz daha açmazdı :S
Galatasaray - Trabzonspor maçında biraz risk aldım gibi ama o maçtan 0 puan alırsam sorun yok, istediğim limite geldim sayılır. Bir kaç maç kıl payı kaçmıştı, Hatayspor maçında 1-1 olan skorumdan 1 puan almakta sevindirdi.