The_Erinch
Süper Favori Üye
Hasancanın arkasına kanca takıp aşağı atacam böylece @emreemreu ve @MasacRE dende kurtulacağım 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Geçen haftaki 2 maçı pas geçmemiş olsaydın elin daha güçlü olacaktı.Hasancanın arkasına kanca takıp aşağı atacam böylece @emreemreu ve @MasacRE dende kurtulacağım 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
![]()
Şapkadan tavşanı çıkardın. Mutlu musun?Hasancanın arkasına kanca takıp aşağı atacam böylece @emreemreu ve @MasacRE dende kurtulacağım 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
![]()
Soğuk havada Bjk nin alacağını sanmış herkes 🤪🤪🤪Şapkadan tavşanı çıkardın. Mutlu musun?![]()
Ben pek Galatasaray’a güvenemiyorumNe kadar muazzam sallamışım 🤪🤪🤪🤪
3 puan ile başladık, devamı gelicek mi bakalım..
Ule Fenerbahçe gene güvendim sana,haydi görelim bakalım.
------
Soğuk havada Bjk nin alacağını sanmış herkes 🤪🤪🤪
Not: Fenerbahçe - 15 de napacak oda ayrı işte 🤫🤫
Reis Galatasaray güvenilir mi yaaaa 🙃Ben pek Galatasaray’a güvenemiyorum
Hayır @The_ErinchReis Galatasaray güvenilir mi yaaaa 🙃
@Angelica hem görme, hemde sonra yapmadım mı deYapmamışsın, hiç skor yoksa yapmadığın anlamına geliyor. Bir kaç haftayı aradan çıkar![]()
Ben yine 0 Puan @Dosi@Angelica hem görme, hemde sonra yapmadım mı deyine tahminlerin yok
Bizden kurtulmak o kadar kolay değil abiHasancanın arkasına kanca takıp aşağı atacam böylece @emreemreu ve @MasacRE dende kurtulacağım 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
![]()
Senin canın sağolsun Utkucum 🤗Bizden kurtulmak o kadar kolay değil abi![]()
Ben tahmin yapmadımmı bilemedimmi yaaa
Yapmamışsın, hiç skor yoksa yapmadığın anlamına geliyor. Bir kaç haftayı aradan çıkar![]()
Angelica konuyu ve bildirimleri yok sayıyor. Bir daha da hatırlatmam ona@Angelica hem görme, hemde sonra yapmadım mı deyine tahminlerin yok
@Angelica hem görme, hemde sonra yapmadım mı deyine tahminlerin yok
Şimdi yapsana. Daha ne bekliyorsunya yaptım sanıp hiç bakmamışım hee
Yaa hayır![]()
Şimdi yapsana. Daha ne bekliyorsunbir kaç haftayı aradan çıkar.
Diğer haftayı da yap. Hep aynı olay olmasınyaptım kalanları![]()
Yok yok çekilmedim . Bir maç kaçırmıştım , tahmin yaparken diğer iki maçın saatine yarım saatten az kaldığı için saymadı o tahminlerimi.Diğer haftayı da yap. Hep aynı olay olmasın
@Cervantes çekildin Galiba. @Yakamoz-Asi 'yi.yarı yolda bıraktın![]()
Diğer haftayı da yap. Hep aynı olay olmasın
@Cervantes çekildin Galiba. @Yakamoz-Asi 'yi.yarı yolda bıraktın![]()
Bir kulağını çırp