Gördüm bunu bayatladı senin gibi, geç kaldın.
Gördüm bunu bayatladı senin gibi, geç kaldın.
aaaa rüyalarından bir kesitGördüm bunu bayatladı senin gibi, geç kaldın.![]()
.........................aaaa rüyalarından bir kesit
Senin rüyaların açılış sahnesi.........................
Seninle şöyle olabilirdik aptall....
Bu da hep yanlız takılıyor ; seni bulsa beri dolana dolana etraftaSeninle şöyle olabilirdik aptall....
Nerede onda o şans.Bu da hep yanlız takılıyor ; seni bulsa beri dolana dolana etrafta
ilk cilek kokusu dizisi donemi izlemistim...
O zamanlar çok toydu şimdi çok daha iyi.ilk cilek kokusu dizisi donemi izlemistim...
yeralti dizisiyle beraber -uzun zaman sonra- performansini tekrar gorecegim.
sonraki projelerine bakamadim .O zamanlar çok toydu şimdi çok daha iyi.![]()
Evet pozitiflerdi. Çok tatlı bir yaz dizisiydi.sonraki projelerine bakamadim .
romkom bir is ti cilek kokusu. turu olarak ilklerden di .
muzikleri asiri enerjik ve vibe li , gorsel olarak da zengin renklerin ve yerlerin kullanildigi sirin yaz dizileri arasinda bir yerde -cilek kokusu .
yanilmiyorsam, hayal meyal hatirliyorum , bu dizi de , demet'in oynadigi role < ^ekin'in oynadigi rolun > iletisim ve tutumu pozitif tarzdi .>>
centilmen ve duyarli empatili vb .
kendisini ^ck dan sonra ,farkli janra da izlemek ilginc olacak .
Bakalım, fanı çok bunun reyting getirir umarım
Valla dizi parlaklar diyarı ben bile göz atabilirim.Bakalım, fanı çok bunun reyting getirir umarım
Raci Şaşmaz faktörü + parlaklarla seni transfer edeceğiz zaten. İlk bölümü izleyelim sonra derim sana başla/başlama diye 😂Valla dizi parlaklar diyarı ben bile göz atabilirim.![]()
Tamam canım bu sefer seni dinleyeceğim.Raci Şaşmaz faktörü + parlaklarla seni transfer edeceğiz zaten. İlk bölümü izleyelim sonra derim sana başla/başlama diye 😂