Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

explosion GIF

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
Kütük dostum yarıştı mı yarışacak mı şimdi nedir durum :A
Ufak bir ısınma turu olarak yarın akşam yarışacak. Başlıkta yazılı. Mini yarışma. İlerde tam hali olacak :A mini olunca seni özel olarak getirdik bu bölüme özel :A
------

Harika bir eşleşme :bhr:
------

@Maskeli Fedai nin bulunduğu yerde işim olmaz artık... Kutu mutu açmıyorum ona. :A @Dosi
Hayır sen varsın :A onu yak :A

Yarın minide 11 kutu olacak ve en yüksek para 75.000. para ağacını @xdragxx paylaşır.

@Maskeli Fedai için özel olarak kutu açacak isimler (not kutu sıralaması ve para miktarı kuralar ile belirlenecektir. Şuan bu mevcut kutu geçerli değildir ve Maskeli Fedai yarışma esnasında kutusunu seçecektir. :
Bazıları ikili olacak :A bakalım kura sonucu kime ne denk gelir.

Belhanda /Masacre
@Tolstoyevski /Fatih Terim
@MEnes / @Sherlock
@eskici
@xBUGRAx
@serhatt
@Angelica
@bazinga
@Araf / @The_Erinch
@EmreCan
@Cervantes / @BARON男爵
------

11 kutu oluyor tek ve 75.000 en yüksek para :A hepiniz hem normal, hem de minide yarışacaksınız :A
Benim kutumu kendi açsın. :A @Maskeli Fedai

Ufak bir ısınma turu olarak yarın akşam yarışacak. Başlıkta yazılı. Mini yarışma. İlerde tam hali olacak :A mini olunca seni özel olarak getirdik bu bölüme özel :A
------

Harika bir eşleşme :bhr:
------

Hayır sen varsın :A onu yak :A
@Maskeli Fedai ye mini yetmez, tam sürüm isteriz :A

Ben yine paramparçayım... :(
Çirkin @Sherlock Kötü de benim sanırım... :A
İyi kim??? :A
@MasacRE 'ye özel ayıracağız ama @MEnes ve @Sherlock hakkını kaybetti :A alacağın 3.000 ile sen doyur :A

Oooooh muazzammış... Ama bugün değil yarın isterim... :A
Tok karnına mı geldin? :A ...
Kötü olarak öneri sunabilirim ama kötülük yapıp bu öneriyi söylememeyi tercih ediyorum... :A
Benden daha kötü öneri sunamazsın... :A
Kanala gelemem evime göndersinler, kanal manal kim uğraşacak şimdi... :A
Ödemeyi sana kitlesin... :A
Ay tamam. Arkadaş kontenjanından kayırırız seni :A
Mecnun, insanı canından bezdirir...
Aynen aynen iyidir lakin şu da var... Kutnunun yüksek olmasını içimden hissederek tavsiyeyi verir ve kötülüğün hakkını verebilirim de... :A
Benden daha iyisini yapabilir msn? Sanmıyorum... :A
Yeni haftadan itibaren sana 7 numaralı kutuyu vereceğiz :A Maskeli ve Sherlock'ta kutu açıyorlar :A

Boşver tek söylesen yeter :A
------

Yoldaşın @Maskeli Fedai beni aç beni dedi ve sonuç maviydi :A

Neden 7... 10 isterim hazır Messi de gitmiş... :A
Bakalım nereye konacak? Kele konar mı dersin... :A
Ben kendimi açtırmam, kırmızı olacak kutuyu açtırırım... :A
Seni kırmızı açanlar kulübüne davet ediyorum... :A
Aynen aynen zamanı gelince göreceğiz elbet... :A

Sen git @eskici ile git :A zaten sana da tatil var :A
@Maskeli Fedai ve sabar grubuna özel bir yerde tatil yaptıracağım. Sanata, spora ve goygoya doyacaklar :A
Beni de düşündüğün için teşekkürler 😊
Saymakla bitmez. :A Ama en başta @BARON男爵 ve malum şahsı söyleyebilirim. :D
Çekemiyorsun :A
Malum şahıs çok uğraşırdı evet :A
Uslu durmuyorsan kabahat bende mi? 😂
Kütük dostum yarıştı mı yarışacak mı @Sherlock yemiş yemiş şişmiş zaten :A Ona vermeyin, onun hakkını da biz yeriz yoldaşları olarak :A
Ahahahahah Utku beyciğim aklınla bin yaşa :A Bir tabakta bana ayır.

Benim kutumu kendi açsın. :A @Maskeli Fedai
Belki senin kutuyu kendine alır bilemeyiz :A
@Sherlock yemiş yemiş şişmiş zaten :A Ona vermeyin, onun hakkını da biz yeriz yoldaşları olarak :A
Yok zaten @Sherlock hiç oralı olmamış. Ona bir gram et yok :A bu arada baya bildirim es geçmişsin, sen Belhanda ile birlikte kutu açacaksın yarına :A @Maskeli Fedai için ayrıca tam bir yarışmada olacak :A 500 bin artı 75 bin hakkı olacak:A
@Cervantes seni boğacak nerdeyse 😱
İşte böyle :A

Yarın minide 11 kutu olacak ve en yüksek para 75.000. para ağacını @xdragxx paylaşır.

@Maskeli Fedai için özel olarak kutu açacak isimler (not kutu sıralaması ve para miktarı kuralar ile belirlenecektir. Şuan bu mevcut kutu geçerli değildir ve Maskeli Fedai yarışma esnasında kutusunu seçecektir. :
Bazıları ikili olacak :A bakalım kura sonucu kime ne denk gelir.

Belhanda /Masacre
@Tolstoyevski /Fatih Terim
@MEnes / @Sherlock
@eskici
@xBUGRAx
@serhatt
@Angelica
@bazinga
@Araf / @The_Erinch
@EmreCan
@Cervantes / @BARON男爵
------

11 kutu oluyor tek ve 75.000 en yüksek para :A hepiniz hem normal, hem de minide yarışacaksınız :A
Hainli Fedai'ye para kazandırmamak için elimizden gelen tüm hainlikleri yapacağız. :A @MasacRE @MEnes

• Güldürdün
Reactions: Dosi