Dinlesen şaşardım.İyi ki seni dinlememişim![]()
Dinlesen şaşardım.İyi ki seni dinlememişim![]()
Çok renk kattın kısmını ciddi mi söylüyorsunTebrikler @eskici çok renk kattın. Zaten aramızda olmaya devam edeceksinen başından kutuna gideceğini dediğin için eli boş gitmeyeceğin grantiydi ve bu yüzden sakin kaldım son tur
------
2.000 + yemek ve haftasonu tatil(dünde 1.000) yani 3.000
![]()
Dinlemedim ve kazandımDinlesen şaşardım.![]()
3.000 + hafta sonu tatil ve + yemekler. Oldu mu?@Dosi zam istiyorum, az önce yanlış oldu![]()
Size güzel bir sofra kuracam@eskici Sen sayamazsın şimdi burda güvenilir bir bankacı var![]()
![]()
------
Bend ekarpuz istiyorum 2 yıl oldu be adam![]()
Tabiki ciddiyimÇok renk kattın kısmını ciddi mi söylüyorsunteşekkürler, en başından kutuma gitmeyi kafaya koymuştum zaten yani alacağım para her türlü bu olacaktı
------
Dinlemedim ve kazandım![]()
Benden zam isteme bir zahmet@Dosi zam istiyorum, az önce yanlış oldu![]()
Sen git @eskici ile gitBirlikte gideceğiz tatile.@Maskeli Fedai
Ben şuan tatildeyim zaten, hiç eve gitmeden yeni bir tatil peşindeyim kiminle olursa olsun.Sen git @eskici ile gitzaten sana da tatil var
@Maskeli Fedai ve sabar grubuna özel bir yerde tatil yaptıracağım. Sanata, spora ve goygoya doyacaklar![]()
Senin gibi bir fakiri asla yanımda gezdirmemBirlikte gideceğiz tatile.@Maskeli Fedai
Teşekkür ederimTabiki ciddiyimnekadar bizi yorsanda iyi eğlendik
reytin tavan yaptı
Ve daha da devam edecek olman güzel![]()
Başkalarıyla gitsinSen git @eskici ile gitzaten sana da tatil var
@Maskeli Fedai ve sabar grubuna özel bir yerde tatil yaptıracağım. Sanata, spora ve goygoya doyacaklar![]()
Senin gibi bir fakiri asla yanımda gezdirmem![]()
Teşekkür ederimsize bundan sonraki programlarda bir güzellik yaparım o zaman, uygun olursam tabi
------
Başkalarıyla gitsin![]()
Yine 500 bin açmışım uzun süredir açmıyordum. İşin garibi 5 kırmızı açtım şu ana kadar 5'i de 500 binMaalesef 2.ci 500.000 TL'yi de bulduk. Umarım son 500.000 TL kutumuzdadır...
Hamdi Bey'i bekliyoruz...
Yine boşa sıkıyorsunOrasını @Maskeli Fedai ile sen düşün ben diyeceğimi dedim.![]()
Paran bitince bu kez mini VMYM'de yarışırsınTeşekkür ederimsize bundan sonraki programlarda bir güzellik yaparım o zaman, uygun olursam tabi
------
Başkalarıyla gitsin![]()