Dinlesen şaşardım.İyi ki seni dinlememişim
Dinlesen şaşardım.İyi ki seni dinlememişim
Çok renk kattın kısmını ciddi mi söylüyorsun teşekkürler, en başından kutuma gitmeyi kafaya koymuştum zaten yani alacağım para her türlü bu olacaktıTebrikler @eskici çok renk kattın. Zaten aramızda olmaya devam edeceksin en başından kutuna gideceğini dediğin için eli boş gitmeyeceğin grantiydi ve bu yüzden sakin kaldım son tur
------
2.000 + yemek ve haftasonu tatil (dünde 1.000) yani 3.000
Dinlemedim ve kazandımDinlesen şaşardım.
3.000 + hafta sonu tatil ve + yemekler. Oldu mu?@Dosi zam istiyorum, az önce yanlış oldu
Size güzel bir sofra kuracam@eskici Sen sayamazsın şimdi burda güvenilir bir bankacı var
------
Bend ekarpuz istiyorum 2 yıl oldu be adam
Tabiki ciddiyim nekadar bizi yorsanda iyi eğlendik reytin tavan yaptıÇok renk kattın kısmını ciddi mi söylüyorsun teşekkürler, en başından kutuma gitmeyi kafaya koymuştum zaten yani alacağım para her türlü bu olacaktı
------
Dinlemedim ve kazandım
Benden zam isteme bir zahmet@Dosi zam istiyorum, az önce yanlış oldu
Birlikte gideceğiz tatile. @Maskeli Fedai3.000 + hafta sonu tatil ve + yemekler. Oldu mu?
Süper3.000 + hafta sonu tatil ve + yemekler. Oldu mu?
Sen git @eskici ile git zaten sana da tatil varBirlikte gideceğiz tatile. @Maskeli Fedai
Ben şuan tatildeyim zaten, hiç eve gitmeden yeni bir tatil peşindeyim kiminle olursa olsun.Sen git @eskici ile git zaten sana da tatil var
@Maskeli Fedai ve sabar grubuna özel bir yerde tatil yaptıracağım. Sanata, spora ve goygoya doyacaklar
Senin gibi bir fakiri asla yanımda gezdirmemBirlikte gideceğiz tatile. @Maskeli Fedai
Teşekkür ederim size bundan sonraki programlarda bir güzellik yaparım o zaman, uygun olursam tabiTabiki ciddiyim nekadar bizi yorsanda iyi eğlendik reytin tavan yaptı
Ve daha da devam edecek olman güzel
Başkalarıyla gitsinSen git @eskici ile git zaten sana da tatil var
@Maskeli Fedai ve sabar grubuna özel bir yerde tatil yaptıracağım. Sanata, spora ve goygoya doyacaklar
Senin gibi bir fakiri asla yanımda gezdirmem
Teşekkür ederim size bundan sonraki programlarda bir güzellik yaparım o zaman, uygun olursam tabi
------
Başkalarıyla gitsin
Yine 500 bin açmışım uzun süredir açmıyordum. İşin garibi 5 kırmızı açtım şu ana kadar 5'i de 500 binMaalesef 2.ci 500.000 TL'yi de bulduk. Umarım son 500.000 TL kutumuzdadır...
Hamdi Bey'i bekliyoruz...
Orasını @Maskeli Fedai ile sen düşün ben diyeceğimi dedim.Ne bitmedi
Yine boşa sıkıyorsunOrasını @Maskeli Fedai ile sen düşün ben diyeceğimi dedim.
Paran bitince bu kez mini VMYM'de yarışırsınTeşekkür ederim size bundan sonraki programlarda bir güzellik yaparım o zaman, uygun olursam tabi
------
Başkalarıyla gitsin