İyi değilsin galibaYarışıyor mu diye okudum
------
Ne sandınAferin işte herkese saygı duyan bir yarışmacı
İyi değilsin galibaYarışıyor mu diye okudum
Ne sandınAferin işte herkese saygı duyan bir yarışmacı
Evet. Boşuna mı hadi çabuk ol diyordumİyi değilsin galiba
Şu an başka konulara da bakıyorum o yüzden öyleŞuan bile 2-3 dakika sürüyor görmesi. Demek ki yarışma yoğunluğu ile alakası yokmuş
Hep bir bahane senin standart hızın buŞu an başka konulara da bakıyorum o yüzden öyle
Az değilsin he sklgkjŞuan bile 2-3 dakika sürüyor görmesi. Demek ki yarışma yoğunluğu ile alakası yokmuş
Boşuna değilmişEvet. Boşuna mı hadi çabuk ol diyordum
Alakası yokHep bir bahane senin standart hızın bu
Öyle olmadığını ispatladım az önceAz değilsin he sklgkj
Klasik Dosi işteAz değilsin he sklgkj
Yapınca görürsün.Yapamazsın
O da güzelmiş bakarız artık duruma göre
Hiç düşünmedim bugün ne güzel dinlenme modundaydımYarın mini için kimi düşünüyorsun @Dosi
Yahu düşününce yoruluyon mu?Hiç düşünmedim bugün ne güzel dinlenme modundaydım
Onu da sen yap. Diğer kısmı ben yaparımYahu düşününce yoruluyon mu?
Yok yok bu tarz işler sende hadi yarışmacı seni bekler @DosiBu arada minide program zamanı öğreniyoruz kutu seçimini, bu yüzden önce yarışmacı sonra para değeri ayarlanabilir. Sonuçta yarışacak isim ilk olarak kendine bir kutu seçecek normal yarışmaya oranla
Onu da sen yap. Diğer kısmı ben yaparım
Ciddi misin eskici konusunda daha dur yeni yarıştıSjjsjsjjs
@eskici yarın minide olmak istiyor musun? sana dün bahsetmiştim
Mini kurasız, normali kura ile seçiliyor
Neden olmasınCiddi misin eskici konusunda daha dur yeni yarıştı
Yok bu haftaki yarışmacıları almayalım sonra bakarızNeden olmasın
Şimdi başkaları olmaz vs der hiç uğraşmayalım zaten öyle aşırı fazla para almadı
@bazinga 'da olabilir mini için. Sadece 11 kutu ile yarışma olunuyor. Bu kez kendi kutusu yok. Yarışma esnasında 1 tane seçecek ama son kısımda yine değiştirme hakkı olur
Hiç bir seçeneği beğenmedin. Ozaman sen seçYok bu haftaki yarışmacıları almayalım sonra bakarız
Yahu mininin amacı zaten kısa sürmesi... @eskici ile yarışırsak yine sürecek 3 saat ne anlamı kaldı o zaman
@Maskeli Fedai alıp ısıtsak mı yarışaHiç bir seçeneği beğenmedin. Ozaman sen seç
Güzel fikir @Maskeli Fedai yarın mini var mısın Yok musun'da yarışmaya ne dersin hazır bu hafta para ve tatil almışken bu sadece 11 kutulu. İlerde tam versiyonda yine yarışmaya hakkın var büyük ödül 75.000 TL@Maskeli Fedai alıp ısıtsak mı yarışa