Efendim?@Dosi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bana bir hikaye anlat dosi...Efendim?![]()
Ne gibi?Bana bir hikaye anlat dosi...
Bilmem Kan ve Gül gibi..Ne gibi?![]()
Sen para değerlerinin kurasını çek. Hangi para hangi numarada olacak. Ben de o isimleri numaralar ile kurasını çekeyimBilmem Kan ve Gül gibi..
Bak yaaaa ben ne diyorum sen ne diyonSen para değerlerinin kurasını çek. Hangi para hangi numarada olacak. Ben de o isimleri numaralar ile kurasını çekeyim
Canın bir şeye mi sıkkın seninBak yaaaa ben ne diyorum sen ne diyon![]()
Genel bir halsizlik var...Canın bir şeye mi sıkkın seninha deyince hikaye olmuyor
![]()
O genel halsizliğin 10 katı bende varGenel bir halsizlik var...
Şu dediğin iş bile çok ağır geliyor şu anda![]()
Yahu mecalim yok yarın yaparız 2 dakikalık iş zaten...O genel halsizliğin 10 katı bende var
Ben yokken aradan çıkarsaydın akşama
Ben şuan kendi kısmını yapıyorum![]()
Fatih Terim mi? Fatih Terim ile hem @bazinga hem de beni aynı ortama sokmak küfür gibi bir şey
- Emrecan
- The_Erinch /Araf
- eskici
- bazinga
- MEnes/Sherlock
- serhat
- Angelica
- Cervantes /BARON男爵
- Belhanda / MasacRE
- Tolstoyevski /Fatih Terim
- xBUGRAx
3 arkadaş varmış, Zena enerjisi hiç tükenmezmiş. Hasta olsa bile hiç yansıtmazmış ve bu yüzden arkadaşları hep kendi dertlerini anlatır hiç onun hal hatırını sormazmış. Aydrag hep hayatından şikayet eder ama bir yandan belli etmezmiş. Tol ise çok değişken bir ruh haline sahipmiş. Neşeli iken tüm dünyanın sorunu ile uğraşırmış ama morali bozulunca bir satır bile yazmaya dermanı olmazmış . Bu 3 arkadaş her hafta cuma günü buluşur durum değerlendirmesi yaparmışYahu mecalim yok yarın yaparız 2 dakikalık iş zaten...
Alacağın olsun bir hikaya yazmadın bee!!!
Oooo çok yaratıcı olmuş...3 arkadaş varmış, Zena enerjisi hiç tükenmezmiş. Hasta olsa bile hiç yansıtmazmış ve bu yüzden arkadaşları hep kendi dertlerini anlatır hiç onun hal hatırını sormazmış. Aydrag hep hayatından şikayet eder ama bir yandan belli etmezmiş. Tol ise çok değişken bir ruh haline sahipmiş. Neşeli iken tüm dünyanın sorunu ile uğraşırmış ama morali bozulunca bir satır bile yazmaya dermanı olmazmış . Bu 3 arkadaş her hafta cuma günü buluşur durum değerlendirmesi yaparmış
Sonra bir gün yine toplanmışlar ama Zena gelmemiş.... Devamı başka zamana![]()
Şuan sesli gülüyorumOooo çok yaratıcı olmuş...
Aydrag ne bu arada aykız gibi sjklgsjlk
Silelim mi diyorsunFatih Terim mi? Fatih Terim ile hem @bazinga hem de beni aynı ortama sokmak küfür gibi bir şey![]()
Ama öyle cidden aydrag nerden aklına geldi benim de güleceğim yoktu skljgksjkljklfŞuan sesli gülüyorum
Zorla yazdırırsan olacağı buaklıma ilk geleni yazdım
@Tolstoyevski
------
Silelim mi diyorsun![]()
Adımdan harfler ekleyince senin sıran gelince aynı adından yola çıkarken ay diye yazılırken dur Tols'un adını yazamam derken birden drag eklemesi olduAma öyle cidden aydrag nerden aklına geldi benim de güleceğim yoktu skljgksjkljklf
------
@Tolstoyevski'nin yancısı olmuş kalsın bari..
Al sana yeni filmin müzüğüüüAdımdan harfler ekleyince senin sıran gelince aynı adından yola çıkarken ay diye yazılırken dur Tols'un adını yazamam derken birden drag eklemesi oldu![]()