The_Erinch
Favori Üye
Öyle denk geldi bir anda aklıma estiAllahım burda da @Araf
@MasacRE mavi açtırıp iyi sabarcı rolünü oynadı
Kütük dostum yarıştı mı yarışacak mı şimdi nedir durum
Ufak bir ısınma turu olarak yarın akşam yarışacak. Başlıkta yazılı. Mini yarışma. İlerde tam hali olacak mini olunca seni özel olarak getirdik bu bölüme özelKütük dostum yarıştı mı yarışacak mı şimdi nedir durum
Harika bir eşleşme
Hayır sen varsın onu yak@Maskeli Fedai nin bulunduğu yerde işim olmaz artık... Kutu mutu açmıyorum ona. @Dosi
Benim kutumu kendi açsın. @Maskeli FedaiYarın minide 11 kutu olacak ve en yüksek para 75.000. para ağacını @xdragxx paylaşır.
@Maskeli Fedai için özel olarak kutu açacak isimler (not kutu sıralaması ve para miktarı kuralar ile belirlenecektir. Şuan bu mevcut kutu geçerli değildir ve Maskeli Fedai yarışma esnasında kutusunu seçecektir. :
Bazıları ikili olacak bakalım kura sonucu kime ne denk gelir.
Belhanda /Masacre
@Tolstoyevski /Fatih Terim
@MEnes / @Sherlock
@eskici
@xBUGRAx
@serhatt
@Angelica
@bazinga
@Araf / @The_Erinch
@EmreCan
@Cervantes / @BARON男爵
------
11 kutu oluyor tek ve 75.000 en yüksek para hepiniz hem normal, hem de minide yarışacaksınız
@Sherlock yemiş yemiş şişmiş zaten Ona vermeyin, onun hakkını da biz yeriz yoldaşları olarakOooooh muazzammış... Ama bugün değil yarın isterim...
@Maskeli Fedai ye mini yetmez, tam sürüm isterizUfak bir ısınma turu olarak yarın akşam yarışacak. Başlıkta yazılı. Mini yarışma. İlerde tam hali olacak mini olunca seni özel olarak getirdik bu bölüme özel
------
Harika bir eşleşme
------
Hayır sen varsın onu yak
Bitiricem onu.Ufak bir ısınma turu olarak yarın akşam yarışacak. Başlıkta yazılı. Mini yarışma. İlerde tam hali olacak mini olunca seni özel olarak getirdik bu bölüme özel
------
Harika bir eşleşme
------
Hayır sen varsın onu yak
Forumu kendime benzetiyorum.
Ben yine paramparçayım...
İyi kim???Çirkin @Sherlock Kötü de benim sanırım...
Tok karnına mı geldin? ...Oooooh muazzammış... Ama bugün değil yarın isterim...
Benden daha kötü öneri sunamazsın...Kötü olarak öneri sunabilirim ama kötülük yapıp bu öneriyi söylememeyi tercih ediyorum...
Ödemeyi sana kitlesin...Kanala gelemem evime göndersinler, kanal manal kim uğraşacak şimdi...
Mecnun, insanı canından bezdirir...Ay tamam. Arkadaş kontenjanından kayırırız seni
Benden daha iyisini yapabilir msn? Sanmıyorum...Aynen aynen iyidir lakin şu da var... Kutnunun yüksek olmasını içimden hissederek tavsiyeyi verir ve kötülüğün hakkını verebilirim de...
Yeni haftadan itibaren sana 7 numaralı kutuyu vereceğiz Maskeli ve Sherlock'ta kutu açıyorlar
Bakalım nereye konacak? Kele konar mı dersin...Neden 7... 10 isterim hazır Messi de gitmiş...
Seni kırmızı açanlar kulübüne davet ediyorum...Ben kendimi açtırmam, kırmızı olacak kutuyu açtırırım...
Aynen aynen zamanı gelince göreceğiz elbet...
Beni de düşündüğün için teşekkürler 😊Sen git @eskici ile git zaten sana da tatil var
@Maskeli Fedai ve sabar grubuna özel bir yerde tatil yaptıracağım. Sanata, spora ve goygoya doyacaklar
ÇekemiyorsunSaymakla bitmez. Ama en başta @BARON男爵 ve malum şahsı söyleyebilirim.
Uslu durmuyorsan kabahat bende mi? 😂Malum şahıs çok uğraşırdı evet
Ahahahahah Utku beyciğim aklınla bin yaşa Bir tabakta bana ayır.Kütük dostum yarıştı mı yarışacak mı @Sherlock yemiş yemiş şişmiş zaten Ona vermeyin, onun hakkını da biz yeriz yoldaşları olarak
Belki senin kutuyu kendine alır bilemeyizBenim kutumu kendi açsın. @Maskeli Fedai
Yok zaten @Sherlock hiç oralı olmamış. Ona bir gram et yok bu arada baya bildirim es geçmişsin, sen Belhanda ile birlikte kutu açacaksın yarına @Maskeli Fedai için ayrıca tam bir yarışmada olacak 500 bin artı 75 bin hakkı olacak@Sherlock yemiş yemiş şişmiş zaten Ona vermeyin, onun hakkını da biz yeriz yoldaşları olarak
@Cervantes seni boğacak nerdeyse 😱aynen böyleyiz
İşte böyleBitiricem onu.
Hainli Fedai'ye para kazandırmamak için elimizden gelen tüm hainlikleri yapacağız. @MasacRE @MEnesYarın minide 11 kutu olacak ve en yüksek para 75.000. para ağacını @xdragxx paylaşır.
@Maskeli Fedai için özel olarak kutu açacak isimler (not kutu sıralaması ve para miktarı kuralar ile belirlenecektir. Şuan bu mevcut kutu geçerli değildir ve Maskeli Fedai yarışma esnasında kutusunu seçecektir. :
Bazıları ikili olacak bakalım kura sonucu kime ne denk gelir.
Belhanda /Masacre
@MEnes / @Sherlock
@eskici
@xBUGRAx
@serhatt
@Angelica
@bazinga
@Araf / @The_Erinch
@EmreCan
@Cervantes / @BARON男爵
------
11 kutu oluyor tek ve 75.000 en yüksek para hepiniz hem normal, hem de minide yarışacaksınız
100 tane bildirim es geçtin sabar grubu seni iyi gömdü
Önce genel bir yanıt vereyim dedim, bakıyorum şimdi diğerlerine 2394239849294 sayfa olmuş konu.100 tane bildirim es geçtin sabar grubu seni iyi gömdü
Bu arda yarın ekip böyle:
Belhanda / @MasacRE
@MEnes / @Sherlock
@eskici
@xBUGRAx
@serhatt
@Angelica
@bazinga
@Araf / @The_Erinch
@EmreCan
@Cervantes / @BARON男爵
10 saat önce gelmişsin foruma. Daha bakmaman ayıpÖnce genel bir yanıt vereyim dedim, bakıyorum şimdi diğerlerine 2394239849294 sayfa olmuş konu.