Bir de her hafta 3 yarışmacı şeklinde gidersek yarışacak kişi çabuk biter @Cervantes
İyi yapmışsınızAdam aldık bile
AnlamadımYahu dün gibisin tarzın bu demek ki
------
Bizim program esneklik ile meşhur. Değiştirdik kriter o malum kişi de yarışmadan önce yarışmıştı.
Ortaya karışık gideceğiz
Geç cevap verdinİyi yapmışsınız
Anlamadım
Başka konulara da bakıyorumGeç cevap verdin
Uzun tur sunacak gücümüz yok bu hafta
Yok genelde öyle de istisnalar olabilir
Dünkü yayından sonra siz de haklısınız. @eskici sizi baya zorladı.Yahu dün gibisin tarzın bu demek ki
------
Bizim program esneklik ile meşhur. Değiştirdik kriter o malum kişi de yarışmadan önce yarışmıştı.
Ortaya karışık gideceğiz
Zorlamak bizim işimizDünkü yayından sonra siz de haklısınız. @eskici sizi baya zorladı.
Onu düşünmeyin, ben yarışacak kişi kalmadığında yarışırım başkaları yerine. Hep sizi düşündüğüm için, kendim için değil yani.Bir de her hafta 3 yarışmacı şeklinde gidersek yarışacak kişi çabuk biter @Cervantes
3 haneleri bir göremedin beOnu düşünmeyin, ben yarışacak kişi kalmadığında yarışırım başkaları yerine. Hep sizi düşündüğüm için, kendim için değil yani.
Üzerime hep oyun oynadılar, bazı yarışmacı arkadaşlar.3 haneleri bir göremedin be
Kim meselaÜzerime hep oyun oynadılar, bazı yarışmacı arkadaşlar.
Saymakla bitmez. Ama en başta @BARON男爵 ve malum şahsı söyleyebilirim.Kim mesela
Ya bir insan bu kadar mı düşünceli olurOnu düşünmeyin, ben yarışacak kişi kalmadığında yarışırım başkaları yerine. Hep sizi düşündüğüm için, kendim için değil yani.
Malum şahıs çok uğraşırdı evetSaymakla bitmez. Ama en başta @BARON男爵 ve malum şahsı söyleyebilirim.
Yarışmadan ihraçlarını talep ediyorum.Malum şahıs çok uğraşırdı evet
Yarışmanın en özel yarışmacısı olmak bunu gerektirir.Ya bir insan bu kadar mı düşünceli olur
kendi ayağına sık suçu bana at ne güzel istanbulSaymakla bitmez. Ama en başta @BARON男爵 ve malum şahsı söyleyebilirim.
11 kutu oluyor tek ve 75.000 en yüksek para hepiniz hem normal, hem de minide yarışacaksınız
Mini Mini 1 lere kalmışızzzzzYarın minide 11 kutu olacak ve en yüksek para 75.000. para ağacını @xdragxx paylaşır.
@Maskeli Fedai için özel olarak kutu açacak isimler (not kutu sıralaması ve para miktarı kuralar ile belirlenecektir. Şuan bu mevcut kutu geçerli değildir ve Maskeli Fedai yarışma esnasında kutusunu seçecektir. :
Bazıları ikili olacak bakalım kura sonucu kime ne denk gelir.
Belhanda /Masacre
@Tolstoyevski /Fatih Terim
@MEnes / @Sherlock
@eskici
@xBUGRAx
@serhatt
@Angelica
@bazinga
@Araf / @The_Erinch
@EmreCan
@Cervantes / @BARON男爵
------
11 kutu oluyor tek ve 75.000 en yüksek para hepiniz hem normal, hem de minide yarışacaksınız
Şuna @MasacRE seni etiket etmeyi unutmuşum Belhanda ile kutu açacaksınızYarın minide 11 kutu olacak ve en yüksek para 75.000. para ağacını @xdragxx paylaşır.
@Maskeli Fedai için özel olarak kutu açacak isimler (not kutu sıralaması ve para miktarı kuralar ile belirlenecektir. Şuan bu mevcut kutu geçerli değildir ve Maskeli Fedai yarışma esnasında kutusunu seçecektir. :
Bazıları ikili olacak bakalım kura sonucu kime ne denk gelir.
Belhanda /Masacre
@Tolstoyevski /Fatih Terim
@MEnes / @Sherlock
@eskici
@xBUGRAx
@serhatt
@Angelica
@bazinga
@Araf / @The_Erinch
@EmreCan
@Cervantes / @BARON男爵
------
Kutu açansın sadece ama @Araf ile ortakMini Mini 1 lere kalmışızzzzz
benim gibi değerli bir balık 75bin için akvaryamdan çıkacak