Tamam hızlanacam senin içinYok yok gelmez sporumu bile erteledim![]()
Tamam hızlanacam senin içinYok yok gelmez sporumu bile erteledim![]()
Mavi açtım, hislerimde yanılmadım sen hala değerimi bilme...Açtım zaten
------
İnanmıyorum sana![]()
Yok yok çok da hızlanma nasıl rahat ediyorsan kritik kutulardayızTamam hızlanacam senin için![]()
Yardımcı olursan bakarızGeldim geldim.Hala 2 tane 500.000 duruyormuş. 😱 Eğer yüksek para ile ayrılırsan bana 10.000 TL veriyormuşsun @eskici
![]()
Ama kıymet bilen yok...
Oooooh muazzammış... Ama bugün değil yarın isterim...@MEnes yemeği duydu geldi 😱 peki tamam o da bir paket alsın @Maskeli Fedai @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 106935
Dur iyi para alacak gibi. Seni de görür @eskiciAma kıymet bilen yok...
Kötü olarak öneri sunabilirim ama kötülük yapıp bu öneriyi söylememeyi tercih ediyorum...Yok mu kutu önerin peki![]()
Ne zaman böyle desen tam tersi oluyorDur iyi para alacak gibi. Seni de görür @eskici
Çok kritik noktadasın. Şuan kutu önermek ile bombanın pimini çekmek eşdeğer.Yardımcı olursan bakarız![]()
OlurOooooh muazzammış... Ama bugün değil yarın isterim...![]()
Ben de alayım bir tane daha@MEnes yemeği duydu geldi 😱 peki tamam o da bir paket alsın @Maskeli Fedai @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 106935
O da güzel hikaye haKötü olarak öneri sunabilirim ama kötülük yapıp bu öneriyi söylememeyi tercih ediyorum...![]()
Kanala gelemem evime göndersinler, kanal manal kim uğraşacak şimdi...Oluryarın Kanala gel taze yapıp versinler
![]()
Orası da öyle ama asıl risk budur zatenÇok kritik noktadasın. Şuan kutu önermek ile bombanın pimini çekmek eşdeğer.@xdragxx
Kendinle mi karıştırdın beni, bu yarışmada tek söylediği çıkan benim!Seni biraz daha sonra açacam
------
Onun ne iddiası olabilir ki![]()
Hadi yine iyisin, 3 mü oldu ne düşük açtığım ama riskli sonuçta, sürekli çıkmıyor.Sen aç 23 üson kararım
![]()
Ben biliyorum bu işi
Zaten 4 kez mi ne açtınHadi yine iyisin, 3 mü oldu ne düşük açtığım ama riskli sonuçta, sürekli çıkmıyor.![]()