İŞTE bu be...AA bak olur o. Zaten 10 numaralı kutu sahibi uğramıyor tamam sen artık 10 numarasın @xdragxx
İŞTE bu be...AA bak olur o. Zaten 10 numaralı kutu sahibi uğramıyor tamam sen artık 10 numarasın @xdragxx
Göreceğiz bakalım kutu açmaya başladığın zamanBen kendimi açtırmam, kırmızı olacak kutuyu açtırırım...
Tamamdır benim için de okeyAA bak olur o. Zaten 10 numaralı kutu sahibi uğramıyor tamam sen artık 10 numarasın @xdragxx
Aynen aynen zamanı gelince göreceğiz elbet...Göreceğiz bakalım kutu açmaya başladığın zaman
Bana kıyak geçtinHadi yine iyisin, 3 mü oldu ne düşük açtığım ama riskli sonuçta, sürekli çıkmıyor.
17 diyorum son kararım
@batuhankaralar kutusunda sadece 100 TL vardı. @The_Erinch iyi kutu önermiş.Bana kıyak geçtin
------
17 diyorum son kararım
@xdragxx 'ten sonra bi kızanda @Tolstoyevski siz zaten otomatikmen alıyorsunuz@MEnes yemeği duydu geldi 😱 peki tamam o da bir paket alsın @Maskeli Fedai @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 106935
İyi bari toparladık biraz@batuhankaralar kutusunda sadece 100 TL vardı. @The_Erinch iyi kutu önermiş.
Teklif öncesi son kutu yine mavi bulursun tablo harika olacak
Baya bir toparladınİyi bari toparladık biraz
İSTEMEZ...Dur iyi para alacak gibi. Seni de görür @eskici
Bana dua et be adamİyi bari toparladık biraz
20 numaraBaya bir toparladın
Son kutu için kimi düşünüyorsun
Napiyim kuru teşekkürü.Teşekkür ederim
Eskici için kılımı kıpırdatmam.
@Gerekli24 buralarda mı bir fikrini alsaydık Konuda olan arkadaşlar da yazabilir20 numara
Haksız olduğun için etmiyorsun, yalanını ortaya çıkarmayayım diye.Etikette etmemiştim. Nasılda hepsine bakıyor @xdragxx