Ay tamam. Arkadaş kontenjanından kayırırız seniKanala gelemem evime göndersinler, kanal manal kim uğraşacak şimdi...
Ay tamam. Arkadaş kontenjanından kayırırız seniKanala gelemem evime göndersinler, kanal manal kim uğraşacak şimdi...
Aynen aynen iyidir lakin şu da var... Kutnunun yüksek olmasını içimden hissederek tavsiyeyi verir ve kötülüğün hakkını verebilirim de...O da güzel hikaye ha
Nankörlükte master yaptı.Yok artııııııık @serhatt
Yok 2 kırmızı 3 mavi açtı @ArafZaten 4 kez mi ne açtın
Teşekkür ederimMavi açtım, hislerimde yanılmadım sen hala değerimi bilme...
E bir zahmet biraz kıyak durumumuz olsun yaani...Ay tamam. Arkadaş kontenjanından kayırırız seni
Beş olması lazım, üçü düşük çıktı.Zaten 4 kez mi ne açtın
2 kutu birden söyleyeyim miYok yok çok da hızlanma nasıl rahat ediyorsan kritik kutulardayız
Yeni haftadan itibaren sana 7 numaralı kutuyu vereceğiz Maskeli ve Sherlock'ta kutu açıyorlarE bir zahmet biraz kıyak durumumuz olsun yaani...
Ben bıraktım siz almadınız.Zamanında Sherlock'u serhat'ın elinden zor almıştık bu tarz şeylerde sabarcılardan uzak durulması için kılıçları devreye sokuyorum
Önce bir alalım daDur iyi para alacak gibi. Seni de görür @eskici
Boşver tek söylesen yeter2 kutu birden söyleyeyim mi
Yoldaşın @Maskeli Fedai beni aç beni dedi ve sonuç maviydiAynen aynen iyidir lakin şu da var... Kutnunun yüksek olmasını içimden hissederek tavsiyeyi verir ve kötülüğün hakkını verebilirim de...
Etikette etmemiştim. Nasılda hepsine bakıyor @xdragxxBen bıraktım siz almadınız.
Neden 7... 10 isterim hazır Messi de gitmiş...Yeni haftadan itibaren sana 7 numaralı kutuyu vereceğiz Maskeli ve Sherlock'ta kutu açıyorlar
Riske girmem mi diyorsunÇok kritik noktadasın. Şuan kutu önermek ile bombanın pimini çekmek eşdeğer. @xdragxx
Aynen @serhatt
Ben kendimi açtırmam, kırmızı olacak kutuyu açtırırım...
AA bak olur o. Zaten 10 numaralı kutu sahibi uğramıyor tamam sen artık 10 numarasın @xdragxxNeden 7... 10 isterim hazır Messi de gitmiş...
Benim de çıkıyor bazenKendinle mi karıştırdın beni, bu yarışmada tek söylediği çıkan benim!