Ay tamam. Arkadaş kontenjanından kayırırız seniKanala gelemem evime göndersinler, kanal manal kim uğraşacak şimdi...![]()
Ay tamam. Arkadaş kontenjanından kayırırız seniKanala gelemem evime göndersinler, kanal manal kim uğraşacak şimdi...![]()
Aynen aynen iyidir lakin şu da var... Kutnunun yüksek olmasını içimden hissederek tavsiyeyi verir ve kötülüğün hakkını verebilirim de...O da güzel hikaye ha![]()
Nankörlükte master yaptı.Yok artııııııık @serhatt![]()
Teşekkür ederimMavi açtım, hislerimde yanılmadım sen hala değerimi bilme...
E bir zahmet biraz kıyak durumumuz olsun yaani...Ay tamam. Arkadaş kontenjanından kayırırız seni![]()
Beş olması lazım, üçü düşük çıktı.Zaten 4 kez mi ne açtın![]()
2 kutu birden söyleyeyim miYok yok çok da hızlanma nasıl rahat ediyorsan kritik kutulardayız![]()
Yeni haftadan itibaren sana 7 numaralı kutuyu vereceğizE bir zahmet biraz kıyak durumumuz olsun yaani...![]()
Ben bıraktım siz almadınız.Zamanında Sherlock'u serhat'ın elinden zor almıştıkbu tarz şeylerde sabarcılardan uzak durulması için kılıçları devreye sokuyorum
![]()
Önce bir alalım daDur iyi para alacak gibi. Seni de görür @eskici
Boşver tek söylesen yeter2 kutu birden söyleyeyim mi![]()
Yoldaşın @Maskeli Fedai beni aç beni dedi ve sonuç maviydiAynen aynen iyidir lakin şu da var... Kutnunun yüksek olmasını içimden hissederek tavsiyeyi verir ve kötülüğün hakkını verebilirim de...![]()
Neden 7... 10 isterim hazır Messi de gitmiş...Yeni haftadan itibaren sana 7 numaralı kutuyu vereceğizMaskeli ve Sherlock'ta kutu açıyorlar
![]()
Riske girmem mi diyorsunÇok kritik noktadasın. Şuan kutu önermek ile bombanın pimini çekmek eşdeğer.@xdragxx
Ben kendimi açtırmam, kırmızı olacak kutuyu açtırırım...
AA bak olur o. Zaten 10 numaralı kutu sahibi uğramıyorNeden 7... 10 isterim hazır Messi de gitmiş...![]()
Benim de çıkıyor bazenKendinle mi karıştırdın beni, bu yarışmada tek söylediği çıkan benim!