eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Sonuçları açıklarken oy göndermek ne ya? :A @kerem iyi düşünmüş. :Z Tam bir eziyet. :A @xemrexxx'i bekleyemem, zamanında göndersin o da. :A
Aaa bak @kerem 20:00 kuralı koymuş bende yoktu 21:00 kadar oy alıyordum ve sonucları açıkla diyorlar @xemrexxx oy yolluyor :F Sonucları açıklarken o oyları puana geçirmek kadar kötü bişi yoktu :A :A :A
Şu 20:00 kuralını özellikle @xemrexxx yüzünden getirttim. Zaten 8'den önce 4. puan durumunu hazırlıyorum. 20:15 gibi de sonuçları toplayıp rahat rahat konuya geliyorum. Jüri üyeleri biz sunucuların neler yaşadığını bilseler dakikasında oy gönderirlerdi. :A
------

15-16 tane oy oldu daha. :(
İyiymiş daha ilk günden. Bir tane daha geliyor şimdi. :A

Şu 20:00 kuralını özellikle @xemrexxx yüzünden getirttim. Zaten 8'den önce 4. puan durumunu hazırlıyorum. 20:15 gibi de sonuçları toplayıp rahat rahat konuya geliyorum. Jüri üyeleri biz sunucuların neler yaşadığını bilseler dakikasında oy gönderirlerdi. :A
------

Benim gibi bir star senin yarışmsna cüri başkanı olmuş tabi bana özel kural getiricen yoksa @Aserat @eskici ve @serhatt la bu yarışma 2.hafta yayından kaldırılırdı:A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: serhatt and eskici
En iyisini yapmışsın. :A Gece sonuçları açıklamak ile mi uğraşacaksın, yoksa gelen puanlar ile yeniden toplamak ile mi. :A
------

17 oy olmuş daha. :bilmem: Bugün ve yarın en az 20 oy daha gelir diye düşünüyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
En iyisini yapmışsın. :A Gece sonuçları açıklamak ile mi uğraşacaksın, yoksa gelen puanlar ile yeniden toplamak ile mi. :A
------

17 oy olmuş daha. :bilmem: Bugün ve yarın en az 20 oy daha gelir diye düşünüyorum. :A
Bakalım aklımdaki kişi mi elenecek, merak ediyorum. Bi yandan sonuçları arkana yaslayıp izlemek de baya keyifli. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy