Kıskanıyorum senin oylarını.İnsan der Emre Can müsait misin zamanın var mı çok vefasızlar bunlar @kerem @Çiğdem gör halimi 2 kişinin sözsel tacizlerine uğruyorum @
------
Oylarımı çekemiyor @Emre Ozansoy ah kıskanç ah![]()
Kıskanıyorum senin oylarını.İnsan der Emre Can müsait misin zamanın var mı çok vefasızlar bunlar @kerem @Çiğdem gör halimi 2 kişinin sözsel tacizlerine uğruyorum @
------
Oylarımı çekemiyor @Emre Ozansoy ah kıskanç ah![]()
Evet keşke gizli kalsaydı tek ben bilseydimKıskanıyorum senin oylarını.![]()
Olmamış Mı şarkısı bile kötü gittiyse senin bu şarkıyla ne yaparsın bilmem Edis sevilmiyorBu haftaki şarkılar çok güçlü gelmiş
------
İlk 1 puanım buradan gelecek gibi![]()
Her hafta daha da zorlaşıyor, yapacak bir şey yok.Bu haftaki şarkılar çok güçlü gelmiş![]()
Bu Perşembe bomba gibi geleceğim. Geçen hafta yolda olmama rağmen konuda olmayı ihmal etmedim. Sonuçları da çok merak ediyorum. Kim elenirse elensin çok üzüleceğim yine.İlk haftamda yalnız bırakmamıştı, bu hafta da yalnız bırakmaz.![]()
Sunucu gibi sunucu işte.Bu Perşembe bomba gibi geleceğim. Geçen hafta yolda olmama rağmen konuda olmayı ihmal etmedim. Sonuçları da çok merak ediyorum. Kim elenirse elensin çok üzüleceğim yine.![]()
Oy yolladı mı bari üşengeç jürilerimiz?Sunucu gibi sunucu işte.![]()
15-16 tane oy oldu daha.Oy yolladı mı bari üşengeç jürilerimiz?![]()
Şu 20:00 kuralını özellikle @xemrexxx yüzünden getirttim. Zaten 8'den önce 4. puan durumunu hazırlıyorum. 20:15 gibi de sonuçları toplayıp rahat rahat konuya geliyorum. Jüri üyeleri biz sunucuların neler yaşadığını bilseler dakikasında oy gönderirlerdi.
İyiymiş daha ilk günden. Bir tane daha geliyor şimdi.15-16 tane oy oldu daha.![]()
Benim gibi bir star senin yarışmsna cüri başkanı olmuş tabi bana özel kural getiricen yoksa @Aserat @eskici ve @serhatt la bu yarışma 2.hafta yayından kaldırılırdıŞu 20:00 kuralını özellikle @xemrexxx yüzünden getirttim. Zaten 8'den önce 4. puan durumunu hazırlıyorum. 20:15 gibi de sonuçları toplayıp rahat rahat konuya geliyorum. Jüri üyeleri biz sunucuların neler yaşadığını bilseler dakikasında oy gönderirlerdi.
------
İyiymiş daha ilk günden. Bir tane daha geliyor şimdi.![]()
En iyisini yapmışsın.Şu 20:00 kuralını özellikle @xemrexxx yüzünden getirttim. Zaten 8'den önce 4. puan durumunu hazırlıyorum. 20:15 gibi de sonuçları toplayıp rahat rahat konuya geliyorum. Jüri üyeleri biz sunucuların neler yaşadığını bilseler dakikasında oy gönderirlerdi.![]()
17 oy olmuş daha.İyiymiş daha ilk günden. Bir tane daha geliyor şimdi.![]()
Bakalım aklımdaki kişi mi elenecek, merak ediyorum. Bi yandan sonuçları arkana yaslayıp izlemek de baya keyifli.En iyisini yapmışsın.Gece sonuçları açıklamak ile mi uğraşacaksın, yoksa gelen puanlar ile yeniden toplamak ile mi.
------
17 oy olmuş daha.Bugün ve yarın en az 20 oy daha gelir diye düşünüyorum.
![]()
Evet, yarın 21.00'de.
Yarın büyük şova hazır olunEvet, yarın 21.00'de.Burada ol.
![]()
Dedi ve gelmedi...Yarın büyük şova hazır olun![]()
Siz rahatta kalın yarın buradayımDedi ve gelmedi...![]()