Bence de benim 5 şarkım kaldı dinlenmesi gereken yarım saate yollayacamPerşembe 20.00 geç oldu gibi ya, bence yarına kadar herkes gönderirdi.
Bence de benim 5 şarkım kaldı dinlenmesi gereken yarım saate yollayacamPerşembe 20.00 geç oldu gibi ya, bence yarına kadar herkes gönderirdi.
Sonuçları açıklarken oy göndermek ne ya? @kerem iyi düşünmüş. Tam bir eziyet. @xemrexxx'i bekleyemem, zamanında göndersin o da.
Fırsatları kaçırmamOnu diyorum ama @12.Adam pusuda bekliyormuş alamancıya gıcık sanırım
Galiba.Galiba.
Oylarına niye karışayım, oyları gönderdiği saate karışıyorum ben. O kadar gün bekliyor bekliyor, son gün gönderiyor.@EmreCan ın oylarına karısma şikayet etti gayet güzel oyluyor tabi bu haftanın sonucuna göre fikrim değişebilir
Herkes senin gibi olsa bu akşam olurdu sonuclar @Emre OzansoyBence de benim 5 şarkım kaldı dinlenmesi gereken yarım saate yollayacam
Keşke olsalar da hazırlayıp açıklasak.Herkes senin gibi olsa bu akşam olurdu sonuclar @Emre Ozansoy
KeşkeHerkes senin gibi olsa bu akşam olurdu sonuclar @Emre Ozansoy
Bekliyorum.Bence de benim 5 şarkım kaldı dinlenmesi gereken yarım saate yollayacam
Teşekkürler abi.Çember daraldıkça puan vermek zorlaşıyor.. Şarkıları dinleyip artık beğendiklerime göre puan vereceğim, düşük kalacaklardan şimdiden özür diliyorum ama buda bir yarışma neticesinde... Herkese başarılar dilerim. @Emre Ozansoy Abicim bu hafta için bol şans ve başarılar diliyorum.
Sonuclarda şey dedi durdu @Emre Ozansoy size verdim oylarımı eleştiriyor dedi @EmreCanOylarına niye karışayım, oyları gönderdiği saate karışıyorum ben. O kadar gün bekliyor bekliyor, son gün gönderiyor.
Gördüm o mesajlarını.Sonuclarda şey dedi durdu @Emre Ozansoy size verdim oylarımı eleştiriyor dedi @EmreCan
Aleyna BABA'nın yeni şarkısı geliyor yakındaAnlaşırız biz ozaman müzikte senle yenileri sevmemen en önemli ayrıntı zaten
Tilki Kız avlayarak geçmişti burda bir ara mesaim Forumdakıler takılmıs peşine gidiyorlar @MasacRE
Aleyna baba da olacak mı acaba O olursa en azından bir şarkısını adam etmiş olur bunun
Senin oylarına da karıştı @Emre OzansoySonuclarda şey dedi durdu @Emre Ozansoy size verdim oylarımı eleştiriyor dedi @EmreCan
Onuda sana sormak lazım planın neyse artık@Çiğdem'in oylarına neden karışayım be? 😱
Bu haftaki şarkılar çok güçlü gelmişSon Oy Gönderme Tarihi: 5 Ağustos Perşembe 20.00
maNga - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
MFÖ - Sakın Gelme
Teoman - Gönülçelen
Serdar Ortaç - Gitme
Merve Özbey - Kül (0.48 - 1.48)
Model - Buzdan Şato
Yeni Türkü - Çember
Pinhani - Seni Bana Anlatırlar
Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez
Hadise - Prenses
Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor
Tarkan - Bir Oluruzz Yolunda
Tuğba Yurt - Güç Bende Artık
Edis - An
İzel - Bir Dilek Tut Benim İçin
Şarkı recaplarını buradan dinleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9keBDk4hD-O_L6BXUebBnk-lsE1p-lwl
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
İlk 1 puanım buradan gelecek gibiÇember daraldıkça puan vermek zorlaşıyor.. Şarkıları dinleyip artık beğendiklerime göre puan vereceğim, düşük kalacaklardan şimdiden özür diliyorum ama buda bir yarışma neticesinde... Herkese başarılar dilerim. @Emre Ozansoy Abicim bu hafta için bol şans ve başarılar diliyorum.
İnsan der Emre Can müsait misin zamanın var mı çok vefasızlar bunlar @kerem @Çiğdem gör halimi 2 kişinin sözsel tacizlerine uğruyorum @2. günü bırak son dakikada gönderen var @EmreCan gibi.
Oylarımı çekemiyor @Emre Ozansoy ah kıskanç ah@EmreCan ın oylarına karısma şikayet etti gayet güzel oyluyor tabi bu haftanın sonucuna göre fikrim değişebilir