eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta

Aaa bak @kerem 20:00 kuralı koymuş bende yoktu 21:00 kadar oy alıyordum ve sonucları açıkla diyorlar @xemrexxx oy yolluyor :F Sonucları açıklarken o oyları puana geçirmek kadar kötü bişi yoktu :A :A :A
Sonuçları açıklarken oy göndermek ne ya? :A @kerem iyi düşünmüş. :Z Tam bir eziyet. :A @xemrexxx'i bekleyemem, zamanında göndersin o da. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: kerem and Çiğdem
Çember daraldıkça puan vermek zorlaşıyor.. Şarkıları dinleyip artık beğendiklerime göre puan vereceğim, düşük kalacaklardan şimdiden özür diliyorum ama buda bir yarışma neticesinde... Herkese başarılar dilerim. @Emre Ozansoy Abicim bu hafta için bol şans ve başarılar diliyorum.

Çember daraldıkça puan vermek zorlaşıyor.. Şarkıları dinleyip artık beğendiklerime göre puan vereceğim, düşük kalacaklardan şimdiden özür diliyorum ama buda bir yarışma neticesinde... Herkese başarılar dilerim. @Emre Ozansoy Abicim bu hafta için bol şans ve başarılar diliyorum.
Teşekkürler abi. :Z

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Anlaşırız biz ozaman müzikte senle yenileri sevmemen en önemli ayrıntı zaten :A :A :A

Tilki Kız avlayarak geçmişti burda bir ara mesaim :F Forumdakıler takılmıs peşine gidiyorlar :F @MasacRE
Aleyna BABA'nın yeni şarkısı geliyor yakında :Z :A
------

Aaaa adama laf ediyorsunuz kendi ecünnü ve zibidileriniz söylerken hepinizin ağzında şarkılarımız olacak @dreamy @MasacRE @MasacRE kütükler :A :A :A
Aleyna baba da olacak mı acaba :A O olursa en azından bir şarkısını adam etmiş olur bunun :A

Son düzenleme:
Son Oy Gönderme Tarihi: 5 Ağustos Perşembe 20.00

maNga - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
MFÖ - Sakın Gelme
Teoman - Gönülçelen
Serdar Ortaç - Gitme
Merve Özbey - Kül (0.48 - 1.48)
Model - Buzdan Şato
Yeni Türkü - Çember
Pinhani - Seni Bana Anlatırlar
Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez
Hadise - Prenses
Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor
Tarkan - Bir Oluruzz Yolunda
Tuğba Yurt - Güç Bende Artık
Edis - An
İzel - Bir Dilek Tut Benim İçin

Şarkı recaplarını buradan dinleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9keBDk4hD-O_L6BXUebBnk-lsE1p-lwl

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Bu haftaki şarkılar çok güçlü gelmiş :(
------

İlk 1 puanım buradan gelecek gibi :A

• İlginç
Reactions: The_Erinch