Yok yok.
Yok yok.
Hayvanları unutmuşum ama @kerem hala kurtaramadıYok yok.Hem kadına, hem erkeğe hem de hayvana şiddete karşıyız.
![]()
Oy 2 günü düşürme ama şarkı bundan sonra 1 gün olur zaten bunuda 1 günde sanırım verdilerPerşembe 20.00 geç oldu gibi ya, bence yarına kadar herkes gönderirdi.![]()
Gelecek haftalarda 1 gün şarkı belirleme, 1 gün oy verme değil miydi? 😱Oy 2 günü düşürme ama şarkı bundan sonra 1 gün olur zaten bunuda 1 günde sanırım verdiler@kerem
Alamancı zaten epeydir kaşınıyordu.Şiddete karşıyım.![]()
Aaa yok bundan sonra artık şarkı 1 gün ve racaplar 90 saniye ama oy gönderme kalıcı 2 gün o deişmiyorGelecek haftalarda 1 gün şarkı belirleme, 1 gün oy verme değil miydi? 😱
Oy gönderme de 1 gün olabilir aslında.Aaa yok bundan sonra artık şarkı 1 gün ve racaplar 90 saniye ama oy gönderme kalıcı 2 gün o deişmiyor![]()
![]()
![]()
Ne sen sor , ne ben diyimNe yaptı size @kerem ya.![]()
Alamancı zaten epeydir kaşınıyordu.![]()
Sonuclarda olmazsa diyorum ayoll oklavayıNe yaptı size @kerem ya.![]()
O kadar deyip deyip de sebebini söylememezlik etme şimdi.Ne sen sor , ne ben diyim![]()
Haa, sadece oysa sorun yok.Sonuclarda olmazsa diyorum ayoll oklavayıSenin yararına diyorum
![]()
![]()
![]()
O hiç düşmedi 1 günde olmaz ben son gün çok oy geliyordu @kerem de öyledir 2.günde bekleyenler özellikle oluyorOy gönderme de 1 gün olabilir aslında.Hızlı ilerledik, neyse.
![]()
Onu diyorum ama @12.Adam pusuda bekliyormuş alamancıya gıcık sanırımO kadar deyip deyip de sebebini söylememezlik etme şimdi.
------
Haa, sadece oysa sorun yok.![]()
Merak iyidirO kadar deyip deyip de sebebini söylememezlik etme şimdi.
------
Haa, sadece oysa sorun yok.![]()
Galiba.