eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta

Aleyna BABA'nın yeni şarkısı geliyor yakında :Z :A
------

Aleyna baba da olacak mı acaba :A O olursa en azından bir şarkısını adam etmiş olur bunun :A
Onun adası batırmıştı şarkımızı ne hayır gelir bunlardan isimlerinde meymenet yok :A :A :A @dreamy
------

İnsan der Emre Can müsait misin zamanın var mı çok vefasızlar bunlar @kerem @Çiğdem gör halimi 2 kişinin sözsel tacizlerine uğruyorum @
------

Oylarımı çekemiyor @Emre Ozansoy ah kıskanç ah :A
oya karışmak yasak @Emre Ozansoy :A :A :A 1 verirse ozamanda senden yana şey ederiz duruma göre şerbet :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Onun adası batırmıştı şarkımızı ne hayır gelir bunlardan isimlerinde meymenet yok :A :A :A @dreamy
------

oya karışmak yasak @Emre Ozansoy :A :A :A 1 verirse ozamanda senden yana şey ederiz duruma göre şerbet :A :A :A
Ay ben oylara karışmıyorum. :A Oyların gönderildiği saatlere karışıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ayy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf

musti nafaka.png

Şeytan görsün yüzünü
kapak_122750.jpg

Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------

@dreamy

Ayy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf

Ekli dosyayı görüntüle 106773

Şeytan görsün yüzünü
kapak_122750.jpg

Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------

@dreamy
İkisi de beter olsun :A :Z