İyi bakalım.Siz rahatta kalın yarın buradayım
İyi bakalım.Siz rahatta kalın yarın buradayım
Güzel şarkılar varmış bu haftaİyi bakalım.
İlerledikçe şarkılar güzelleşiyor, oy vermek zorlaşıyor.Güzel şarkılar varmış bu hafta
Sizin için zor olan bir şey yok herkese aynı puanı veriyorsunuz zatenİlerledikçe şarkılar güzelleşiyor, oy vermek zorlaşıyor.
Ne aynı puanı. Bir hafta en yüksek verdiğime, diğer hafta en düşük verdim.Sizin için zor olan bir şey yok herkese aynı puanı veriyorsunuz zaten
Sizin puanlama sistemi farklı değil miNe aynı puanı. Bir hafta en yüksek verdiğime, diğer hafta en düşük verdim.
Evet, ama ben daha geçen hafta farklı puanladım. Normalde 1'e kadar veriyordum.Sizin puanlama sistemi farklı değil mi
1 e kadar vermek en iyisiEvet, ama ben daha geçen hafta farklı puanladım. Normalde 1'e kadar veriyordum.
Evet, güzel oluyor(du).1 e kadar vermek en iyisi
Yine öyle kullan o zamanEvet, güzel oluyor(du).
Sunucu olarak 1 vermem doğru olmaz.Yine öyle kullan o zaman
Ben özel jüri olarak 1 veriyorum gayet de güzel oluyorSunucu olarak 1 vermem doğru olmaz.
Onun adası batırmıştı şarkımızı ne hayır gelir bunlardan isimlerinde meymenet yok @dreamyAleyna BABA'nın yeni şarkısı geliyor yakında
------
Aleyna baba da olacak mı acaba O olursa en azından bir şarkısını adam etmiş olur bunun
oya karışmak yasak @Emre Ozansoy 1 verirse ozamanda senden yana şey ederiz duruma göre şerbetİnsan der Emre Can müsait misin zamanın var mı çok vefasızlar bunlar @kerem @Çiğdem gör halimi 2 kişinin sözsel tacizlerine uğruyorum @
------
Oylarımı çekemiyor @Emre Ozansoy ah kıskanç ah
Ay ben oylara karışmıyorum. Oyların gönderildiği saatlere karışıyorum.Onun adası batırmıştı şarkımızı ne hayır gelir bunlardan isimlerinde meymenet yok @dreamy
------
oya karışmak yasak @Emre Ozansoy 1 verirse ozamanda senden yana şey ederiz duruma göre şerbet
Bana niye şuna şunu verdin diyor dedi diye analtıyor adasın @EmreCanAy ben oylara karışmıyorum. Oyların gönderildiği saatlere karışıyorum.
İkisi de beter olsunAyy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf
Ekli dosyayı görüntüle 106773
Şeytan görsün yüzünü
Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------
@dreamy
Sende yabancıyla evlenirsin inşİkisi de beter olsun
Gel artık berlin bahanende kalmadı sen nereye kaçtınkı ayoll @Emre OzansoyBu Perşembe bomba gibi geleceğim. Geçen hafta yolda olmama rağmen konuda olmayı ihmal etmedim. Sonuçları da çok merak ediyorum. Kim elenirse elensin çok üzüleceğim yine.