İyi tatiller o zaman.Yok Keremim,Summer House dayım,Malüm Türkiyede Kurban Bayramı 10 gün tatile vesile oldu.
İyi tatiller o zaman.Yok Keremim,Summer House dayım,Malüm Türkiyede Kurban Bayramı 10 gün tatile vesile oldu.
Zaten bu hafta en sona kimi koysam diye düşünüyordumAy birden nasıl da Hadise sevmeyesim geldi aaa dostlar![]()
Siz önce şu yağmuru,seli sağslaim atlatında.İyi tatiller o zaman.Bizim buradaki yaz evleri bomboş. Malum yaz bize hiç uğramıyor çünkü.
![]()
Çeşme'ye, Ege Denizine çok yakın bir kere, o yeter. Ben genelde Ege'yi Akdeniz'e tercih ediyorum, yazın Antalya'nın sıcağı da çok çekilmiyor çünkü.Manisanında Denizi yok ama Türkiyenin bilindik çoğu tatil nokatasına fix 2 saat uzaklıkta.
Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım yeri satmadım diye şimdi de Hadise'ye düşman oldun.Ay birden nasıl da Hadise sevmeyesim geldi aaa dostlar![]()
Oh ne güzel işte.Adı üstünde Denizli. İsminden bile fake atıyor bize. Olmadı bu, sevemedim hiç.![]()
Bi tanedir Manisam ya siz hiç iki ilçe arasında sadece cadde olan yer gördünüz mü o kadar yakın yürüme mesafelerimiz var geliştik tabi geliştikçede genişledik 😉Çeşme'ye, Ege Denizine çok yakın bir kere, o yeter. Ben genelde Ege'yi Akdeniz'e tercih ediyorum, yazın Antalya'nın sıcağı da çok çekilmiyor çünkü.![]()
Yok doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım yeri beğenmediğin küçümsediğin için düşman oldumDoğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım yeri satmadım diye şimdi de Hadise'ye düşman oldun.
Sonuna kadar...
Ekli dosyayı görüntüle 105516
------
Ne küçümsemesi be, Denizli daha iyi dedim sadece bir de öyle deniz yok diye neresine gelicem dedim işte.Bi tanedir Manisam ya siz hiç iki ilçe arasında sadece cadde olan yer gördünüz mü o kadar yakın yürüme mesafelerimiz var geliştik tabi geliştikçede genişledik 😉
------
Yok doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım yeri beğenmediğin küçümsediğin için düşman oldum![]()
Bana böyle şarkıları ile gel iştePinhani'nin sevilen şarkılarından 'Beni Sen İnandır' bu hafta sizlerle.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Neyse gardaş herşey deniz değil kültürel yerlerine bekleriz Manisa'nınNe küçümsemesi be, Denizli daha iyi dedim sadece bir de öyle deniz yok diye neresine gelicem dedim işte.![]()
niye
Denizli sınırlarından çıkarsam inşallah.Neyse gardaş herşey deniz değil kültürel yerlerine bekleriz Manisa'nın![]()
Daha güzel şarkılar yolda.Bana böyle şarkıları ile gel işte![]()
![]()
Özgürüm daha güzel şarkılarıııı bekliyorummmmmDaha güzel şarkılar yolda.![]()
Cumartesi günü beni yalnız bıraktınız diye.
Çok duydum Manisa'yı ama gitmek hiç kısmet olmadı. İzmir'e gelebildim sadece ama Manisa'nın da çok güzzel bir şehir olduğundan eminim.Bi tanedir Manisam ya siz hiç iki ilçe arasında sadece cadde olan yer gördünüz mü o kadar yakın yürüme mesafelerimiz var geliştik tabi geliştikçede genişledik 😉
------
Yok doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım yeri beğenmediğin küçümsediğin için düşman oldum![]()
Herzaman bekleriz Keremim. @dreamy davet etmez ama ben ediyorumCumartesi günü beni yalnız bıraktınız diye.
------
Çok duydum Manisa'yı ama gitmek hiç kısmet olmadı. İzmir'e gelebildim sadece ama Manisa'nın da çok güzzel bir şehir olduğundan eminim.![]()
Seve seve gelirim. Durumlar düzelince tabii.
ben aslında oylamarda bulunuyorum ama bazen hesapta bulunmayan yoğunluklar çıkabiliyorCumartesi günü beni yalnız bıraktınız diye.
------
Geçen cumartesi son olsun, bu çarşamba yoğunluk isterim. Bendesin kesinlikle.ben aslında oylamarda bulunuyorum ama bazen hesapta bulunmayan yoğunluklar çıkabiliyor![]()
benim dışımda hesapta bulunmayan yoğunluk çıkmazsa oylamadayımGeçen cumartesi son olsun, bu çarşamba yoğunluk isterim. Bendesin kesinlikle.![]()
olm o okadar üşengeç bir doktor olacak ki hastayı bile asistanına baktırırSeve seve gelirim. Durumlar düzelince tabii.
@dreamy'e anca hasta olunca giderim, üşengeçlerle uğraşamam şimdi.![]()
Oldu ki ileride sen Almanyadan kalkıp Manisaya gelirsen Keremcim..Utanması hatta toprak altına saklanması gereken çok insan olur.Seve seve gelirim. Durumlar düzelince tabii.
@dreamy'e anca hasta olunca giderim, üşengeçlerle uğraşamam şimdi.![]()