Ama oraya gelmek için neden de yok işte, gerçi İzmir de olur, olmaz bilemiyorum.Sende haklısın Harry... Ama KuzeyBatı komşunuzzz çokda fark yok İzmirle
Ama oraya gelmek için neden de yok işte, gerçi İzmir de olur, olmaz bilemiyorum.Sende haklısın Harry... Ama KuzeyBatı komşunuzzz çokda fark yok İzmirle
Sonuçlardan önce bitir bi zahmet, sonra kulahları değişiriz.Sonuçlara gelirim herhalde ya, demin konuştuk o kadar Yaz Günü'yle geliyorum.
Dizi izleyecektim de 10 dakika izleyip rahatça izleyemem diye bıraktım, yarına.
Eğer yarın oylama başlayacaksa bu sefer sonuç günü çarşambaya denk geliyor.@kerem Oylama açıklama gene Cuma mı olacak?
O 10 dakika izleyip yarına ertelediğim BAHT OYUNU'ydu. Hem Friends falan kalsın daha Mom'ım var...Dün dediklerimi izle sen yeter, Friends kafidir. Romantik komedili klişe yaz dizilerine gerek yok.
Aman o zaman diziyi falan ertelerim en kötü, bunu izlerim zaten.Sonuçlardan önce bitir bi zahmet, sonra kulahları değişiriz.
Eğer yarın oylama başlayacaksa bu sefer sonuç günü çarşambaya denk geliyor.
Friends için kimleri sattı, gel de gör. @phoebebuffayO 10 dakika izleyip yarına ertelediğim BAHT OYUNU'ydu. Hem Friends falan kalsın daha Mom'ım var...
Tatile çıkınca günler kaydı Tamammm daha iyiSonuçlardan önce bitir bi zahmet, sonra kulahları değişiriz.
Eğer yarın oylama başlayacaksa bu sefer sonuç günü çarşambaya denk geliyor.
Garip bir şey mi var. 😱 Denizli > Manisa desem linç yemem şimdi dimi.
Friends için hiçbir şeyi satmadım ki.Friends için kimleri sattı, gel de gör. @phoebebuffay
MS'ye tam gaz devam etmeliyiz çünkü. Hayırdır tatil planları mı var?Tatile çıkınca günler kaydı Tamammm daha iyi
Ne linç yiyeceksin canım ne münasebet "KURBAN OL SEN MANİSA YA "Garip bir şey mi var. 😱 Denizli > Manisa desem linç yemem şimdi dimi.
Mom'dan önce izle o zaman. Önceliklerin farklı demek ki.Garip bir şey mi var. 😱 Denizli > Manisa desem linç yemem şimdi dimi.
------
Friends için hiçbir şeyi satmadım ki.
Tatildeyim zaten..şuan pancar turşusu gibiyim 😳MS'ye tam gaz devam etmeliyiz çünkü. Hayırdır tatil planları mı var?
Nesine kurban olayım horozum varken.Ne linç yiyeceksin canım ne münasebet "KURBAN OL SEN MANİSA YA "
E tabi ki farklı, ilk kez izleyeceğim Friends için de Mom'ı satmam.Mom'dan önce izle o zaman. Önceliklerin farklı demek ki.
Ule insan derki..Sizler için gelirim der...Nesine kurban olayım horozum varken.
E tabi ki farklı, ilk kez izleyeceğim Friends için de Mom'ı satmam.
Manisa'da mı?Tatildeyim zaten..şuan pancar turşusu gibiyim 😳
Manisa'nın Ege'ye kıyısı var. Denizli gibi çevresi betonlarla kaplı değil. 1-0 @DarkLegenDNe linç yiyeceksin canım ne münasebet "KURBAN OL SEN MANİSA YA "
Ben yine kabalık ettim...Ule insan derki..Sizler için gelirim der...
Okadar işittirdik 😵
Ne betonu be 4 tarafımız ormanlarla kaplı, ha deniz eksik oluversin her yere yakın zaten.Manisa'da mı?
Bi' bize kısmet olmuyor tatil yapmak.
Manisa'nın Ege'ye kıyısı var. Denizli gibi çevresi betonlarla kaplı değil yani. @DarkLegenD
Yok Keremim,Summer House dayım,Malüm Türkiyede Kurban Bayramı 10 gün tatile vesile oldu.Manisa'da mı?
Bi' bize kısmet olmuyor tatil yapmak.
Manisa'nın Ege'ye kıyısı var. Denizli gibi çevresi betonlarla kaplı değil. 1-0 @DarkLegenD
Adı üstünde Denizli. İsminden bile fake atıyor bize. Olmadı bu, sevemedim hiç.Ben yine kabalık ettim...
------
Ne betonu be 4 tarafımız ormanlarla kaplı, ha deniz eksik oluversin her yere yakın zaten.
Ay birden nasıl da Hadise sevmeyesim geldi aaa dostlarNesine kurban olayım horozum varken.
Manisanında Denizi yok ama Türkiyenin bilindik çoğu tatil nokatasına fix 2 saat uzaklıkta.Adı üstünde Denizli. İsminden bile fake atıyor bize. Olmadı bu, sevemedim hiç.