Ama oraya gelmek için neden de yok işte, gerçi İzmir de olur, olmaz bilemiyorum.Sende haklısın Harry... Ama KuzeyBatı komşunuzzz çokda fark yok İzmirle![]()
Ama oraya gelmek için neden de yok işte, gerçi İzmir de olur, olmaz bilemiyorum.Sende haklısın Harry... Ama KuzeyBatı komşunuzzz çokda fark yok İzmirle![]()
Sonuçlardan önce bitir bi zahmet, sonra kulahları değişiriz.Sonuçlara gelirim herhalde ya, demin konuştuk o kadar Yaz Günü'yle geliyorum.
Dizi izleyecektim de 10 dakika izleyip rahatça izleyemem diye bıraktım, yarına.![]()
Eğer yarın oylama başlayacaksa bu sefer sonuç günü çarşambaya denk geliyor.@kerem Oylama açıklama gene Cuma mı olacak?
O 10 dakika izleyip yarına ertelediğim BAHT OYUNU'ydu.Dün dediklerimi izle sen yeter, Friends kafidir. Romantik komedili klişe yaz dizilerine gerek yok.![]()
Aman o zaman diziyi falan ertelerim en kötü, bunu izlerim zaten.Sonuçlardan önce bitir bi zahmet, sonra kulahları değişiriz.
Eğer yarın oylama başlayacaksa bu sefer sonuç günü çarşambaya denk geliyor.![]()
Friends için kimleri sattı, gel de gör.O 10 dakika izleyip yarına ertelediğim BAHT OYUNU'ydu.Hem Friends falan kalsın daha Mom'ım var...
![]()
Tatile çıkınca günler kaydıSonuçlardan önce bitir bi zahmet, sonra kulahları değişiriz.
Eğer yarın oylama başlayacaksa bu sefer sonuç günü çarşambaya denk geliyor.![]()
Garip bir şey mi var. 😱 Denizli > Manisa desem linç yemem şimdi dimi.
Friends için hiçbir şeyi satmadım ki.Friends için kimleri sattı, gel de gör.@phoebebuffay
MS'ye tam gaz devam etmeliyiz çünkü.Tatile çıkınca günler kaydı![]()
![]()
Tamammm daha iyi
![]()
Ne linç yiyeceksin canım ne münasebet "KURBAN OL SEN MANİSA YA "Garip bir şey mi var. 😱 Denizli > Manisa desem linç yemem şimdi dimi.![]()
Mom'dan önce izle o zaman. Önceliklerin farklı demek ki.Garip bir şey mi var. 😱 Denizli > Manisa desem linç yemem şimdi dimi.
------
Friends için hiçbir şeyi satmadım ki.
![]()
Tatildeyim zaten..şuan pancar turşusu gibiyim 😳MS'ye tam gaz devam etmeliyiz çünkü.Hayırdır tatil planları mı var?
![]()
Nesine kurban olayım horozum varken.Ne linç yiyeceksin canım ne münasebet "KURBAN OL SEN MANİSA YA "![]()
E tabi ki farklı, ilk kez izleyeceğim Friends için de Mom'ı satmam.Mom'dan önce izle o zaman. Önceliklerin farklı demek ki.![]()
Ule insan derki..Sizler için gelirim der...Nesine kurban olayım horozum varken.
E tabi ki farklı, ilk kez izleyeceğim Friends için de Mom'ı satmam.![]()
Manisa'da mı?Tatildeyim zaten..şuan pancar turşusu gibiyim 😳
Manisa'nın Ege'ye kıyısı var. Denizli gibi çevresi betonlarla kaplı değil. 1-0Ne linç yiyeceksin canım ne münasebet "KURBAN OL SEN MANİSA YA "![]()
Ben yine kabalık ettim...Ule insan derki..Sizler için gelirim der...
Okadar işittirdik 😵
Ne betonu be 4 tarafımız ormanlarla kaplı, ha deniz eksik oluversin her yere yakın zaten.Manisa'da mı?
Bi' bize kısmet olmuyor tatil yapmak.
Manisa'nın Ege'ye kıyısı var. Denizli gibi çevresi betonlarla kaplı değil yani.@DarkLegenD
Yok Keremim,Summer House dayım,Malüm Türkiyede Kurban Bayramı 10 gün tatile vesile oldu.Manisa'da mı?
Bi' bize kısmet olmuyor tatil yapmak.
Manisa'nın Ege'ye kıyısı var. Denizli gibi çevresi betonlarla kaplı değil. 1-0@DarkLegenD
Adı üstünde Denizli. İsminden bile fake atıyor bize. Olmadı bu, sevemedim hiç.Ben yine kabalık ettim...
------
Ne betonu be 4 tarafımız ormanlarla kaplı, ha deniz eksik oluversin her yere yakın zaten.![]()
Ay birden nasıl da Hadise sevmeyesim geldi aaa dostlarNesine kurban olayım horozum varken.![]()
Manisanında Denizi yok ama Türkiyenin bilindik çoğu tatil nokatasına fix 2 saat uzaklıkta.Adı üstünde Denizli. İsminden bile fake atıyor bize. Olmadı bu, sevemedim hiç.![]()