Çiko gelmeyeceği için elinde patlayacak bu lafların.@Çiğdem gelince bütün lafları yedireceğim sana, göreceksin.
Cüri başkanları olarak durumu değerlendiricezYarışıyorum Merve Özbey
Alamanları 8 milyon dolandıran ablamızFinal için iddialı şarkın yok mu?
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi.
------
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱
------
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü.
Bir tek @xemrexxx gıcıklık yapmak ister senden ve diğerlerinden pek hayır gelmez
Reyting demek ben demek
O kadar kendine güveniyorsan gelirdin olurdun şampiyon 17 rakibine de hadlerini bildirirdin. Peh çıktın.Cüri başkanları olarak durumu değerlendiricez
------
Alamanları 8 milyon dolandıran ablamız
------
Reyting demek ben demek
1 saat sonraki müjdeli haberimi bekle o zaman, şokitto olacaksın. @mrt-06Çiko gelmeyeceği için elinde patlayacak bu lafların.
O kadar kendine güveniyorsan gelirdin olurdun şampiyon 17 rakibine de hadlerini bildirirdin. Peh çıktın.
------
1 saat sonraki müjdeli haberimi bekle o zaman, şokitto olacaksın. @mrt-06
Tam finallik bir şarkım var da forum sever mi bilemiyorum.Final için iddialı şarkın yok mu?
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi.
------
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱
------
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü.
Kendini kandır ancak.O kadar kendine güveniyorsan gelirdin olurdun şampiyon 17 rakibine de hadlerini bildirirdin. Peh çıktın.
------
1 saat sonraki müjdeli haberimi bekle o zaman, şokitto olacaksın. @mrt-06
Özelden yaz bir ara listeni, inceleyeyim bi.Tam finallik bir şarkım var da forum sever mi bilemiyorum.
Listem yok. Başlangıç şarkım belli gibi, final şarkısını da sadece düşünüyorum.Özelden yaz bir ara listeni, inceleyeyim bi.
Herkes 15 şarkısını hazırda tutmuş sen daha ilkindesin, birde rakipsizim diyorsun.Listem yok. Başlangıç şarkım belli gibi, final şarkısını da sadece düşünüyorum.
Aman hazırlasalar nolacak, hepsi tek tek tek bam bam bam.Herkes 15 şarkısını hazırda tutmuş sen daha ilkindesin, birde rakipsizim diyorsun.
Göreceğiz bakalım.Aman hazırlasalar nolacak, hepsi tek tek tek bam bam bam.
Neyse bu yarışta haksızlık ederlerse gönüllerin zirvesi olurum.Göreceğiz bakalım.
İkincilik de iyidir ya, kaç sene yarışıp bunu başaramayanlar da varO zaman 2.'likle yetinebilmişsin ama. Şimdi şampiyon olman lazım.
------
Vuracak şarkısını bende çok severim, bakalım @denizz19 nereye kadar ilerleyebilecek.
------
Beğenmedin mi?
------
17 kişi arasından rakipsiz olmadığın kesin.
Evet o sezon epey ümitliydim de olmadı.