Çiko gelmeyeceği için elinde patlayacak bu lafların.@Çiğdem gelince bütün lafları yedireceğim sana, göreceksin.![]()
Cüri başkanları olarak durumu değerlendiricezYarışıyorum Merve Özbey![]()
Alamanları 8 milyon dolandıran ablamızFinal için iddialı şarkın yok mu?
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi.
------
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱
------
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü.![]()
Reyting demek ben demek
O kadar kendine güveniyorsan gelirdin olurdun şampiyon 17 rakibine de hadlerini bildirirdin. Peh çıktın.Cüri başkanları olarak durumu değerlendiricez
------
Alamanları 8 milyon dolandıran ablamız
------
Reyting demek ben demek![]()
1 saat sonraki müjdeli haberimi bekle o zaman, şokitto olacaksın.Çiko gelmeyeceği için elinde patlayacak bu lafların.![]()
O kadar kendine güveniyorsan gelirdin olurdun şampiyon 17 rakibine de hadlerini bildirirdin. Peh çıktın.
------
1 saat sonraki müjdeli haberimi bekle o zaman, şokitto olacaksın.@mrt-06
Tam finallik bir şarkım var da forum sever mi bilemiyorum.Final için iddialı şarkın yok mu?
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi.
------
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱
------
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü.![]()
Kendini kandır ancak.O kadar kendine güveniyorsan gelirdin olurdun şampiyon 17 rakibine de hadlerini bildirirdin. Peh çıktın.
------
1 saat sonraki müjdeli haberimi bekle o zaman, şokitto olacaksın.@mrt-06
Özelden yaz bir ara listeni, inceleyeyim bi.Tam finallik bir şarkım var da forum sever mi bilemiyorum.![]()
Listem yok.Özelden yaz bir ara listeni, inceleyeyim bi.![]()
Herkes 15 şarkısını hazırda tutmuş sen daha ilkindesin, birde rakipsizim diyorsun.Listem yok.Başlangıç şarkım belli gibi, final şarkısını da sadece düşünüyorum.
![]()
Aman hazırlasalar nolacak, hepsi tek tek tek bam bam bam.Herkes 15 şarkısını hazırda tutmuş sen daha ilkindesin, birde rakipsizim diyorsun.![]()
Göreceğiz bakalım.Aman hazırlasalar nolacak, hepsi tek tek tek bam bam bam.![]()
Neyse bu yarışta haksızlık ederlerse gönüllerin zirvesi olurum.Göreceğiz bakalım.![]()
İkincilik de iyidir ya, kaç sene yarışıp bunu başaramayanlar da varO zaman 2.'likle yetinebilmişsin ama. Şimdi şampiyon olman lazım.
------
Vuracak şarkısını bende çok severim, bakalım @denizz19 nereye kadar ilerleyebilecek.
------
Beğenmedin mi?
------
17 kişi arasından rakipsiz olmadığın kesin.![]()
Evet o sezon epey ümitliydim de olmadı.