Hadise dikkat et ilk haftadan elenmesinE tabiki de biliyoruz da yeni gelenden de bir beklentim yok, belki Hadise'min tırnağı olabilir.
Hadise dikkat et ilk haftadan elenmesinE tabiki de biliyoruz da yeni gelenden de bir beklentim yok, belki Hadise'min tırnağı olabilir.
E insanların zevksizliğine karışamıyorsun ki...Hadise dikkat et ilk haftadan elenmesin
Benimle iyi geçinmeni tavsiye ederim @Dosi anlatsınE insanların zevksizliğine karışamıyorsun ki...
@slhttnmtl kaç zamandır forumda her yerde gezindi bilgi topladı. Eminim burda en geçinilmesi gereken kişinin sen olduğunu öğrenmiştir senin üzerinden prim için sana bulaşabilir de. Onu da beklerimBenimle iyi geçinmeni tavsiye ederim @Dosi anlatsın
Bu da bir ihtimal tabi prim isteyen bana geliyor@slhttnmtl kaç zamandır forumda her yerde gezindi bilgi topladı. Eminim burda en geçinilmesi gereken kişinin sen olduğunu öğrenmiştir senin üzerinden prim için sana bulaşabilir de. Onu da beklerim
Aa ne en geçinilmesi gereken kişiymiş 😱 Bu arada prim gibi düşük hareketler hiç benlik değil, kimsenin eski gücü yok ama ben bugüne kadar maşallah gücümü topladım, o bana bulaşmasa bari@slhttnmtl kaç zamandır forumda her yerde gezindi bilgi topladı. Eminim burda en geçinilmesi gereken kişinin sen olduğunu öğrenmiştir senin üzerinden prim için sana bulaşabilir de. Onu da beklerim
@Aserat madem jüri başkanı ozaman bazı şeyler için bana gerek kalmaz Kanal sahibi olarak yarışma esnasında kendisinin aktif olma zorunluluğu var. Bunu mecbur yapmalı2 yarışmacımız seçtikleri şarkıcılarda bir değişikliğe gittiler ve bizde o yarışmacılarımızı kıramadık. Karşınızda yeni şarkıcıları ile @mrt-06 ve @denizz19. Varabileceğimiz en ideal yarışmacı sayısına ulaştık, bir değişiklik olmazsa yeni yarışmacı alımının olunmayacağının altını çizelim.
Pazartesi gününden itibaren 2 günlük süre boyunca yarışmacılarımız şarkılarını tanıtacaklar ve hazırlanan recaplar sonrası çarşamba günü ilk oylama gününe başlayacağımızı haber verelim.
Ayrıca buraya kadar gelmişken dilerseniz 'Jüri Başkanları'mızı da tanıyalım.
- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
Korişimiz @xemrexxx
Güllü @serhatt
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @Stran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @S.G.A.T. @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @serhatt @xemrexxx @takas @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @Araf @XanTier ve ilgili herkes
Yarışmacıların hepsi açıklandı, belki pazar gününe kadar en fazla 1 kişiyi alabilirim ama 15 hafta için 17 kişi fazla bile.@Aserat madem jüri başkanı ozaman bazı şeyler için bana gerek kalmaz Kanal sahibi olarak yarışma esnasında kendisinin aktif olma zorunluluğu var. Bunu mecbur yapmalı
Tüm yarışmacılar açıklandı mı?
Sana sorsak rakipsizsin zaten.Bende zannediyordum Hadise'ye dişli rakip gelecek. Gerçi forumda seviliyor mu bilmiyorum, overrated olmasa bari.
Şaka maka iyi seçim ama ciddiyim bir Hadise etmez.
Farklısını düşünüyorum deme bayılırım şuracıkta.Yarışmacıların hepsi açıklandı, belki pazar gününe kadar en fazla 1 kişiyi alabilirim ama 15 hafta için 17 kişi fazla bile.
@Aserat'a geçen sezon sözüm vardı da ne zaman aktif oluyor bilmiyorum gerçi.
------
Sana sorsak rakipsizsin zaten.
E tabi öyle, bunların hepsini topla bi Hadise etmiyor sonuçta
2 yarışmacımız seçtikleri şarkıcılarda bir değişikliğe gittiler ve bizde o yarışmacılarımızı kıramadık. Karşınızda yeni şarkıcıları ile @mrt-06 ve @denizz19. Varabileceğimiz en ideal yarışmacı sayısına ulaştık, bir değişiklik olmazsa yeni yarışmacı alımının olunmayacağının altını çizelim.
Pazartesi gününden itibaren 2 günlük süre boyunca yarışmacılarımız şarkılarını tanıtacaklar ve hazırlanan recaplar sonrası çarşamba günü ilk oylama gününe başlayacağımızı haber verelim.
- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
Korişimiz @xemrexxx
Güllü @serhatt
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @Stran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @S.G.A.T. @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @serhatt @xemrexxx @takas @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @Araf @XanTier ve ilgili herkes
Bir tane @Dosi nin galiba şarkı yarışması vardı orada beğenmiştim şarkılarını Merve Özbey'i pek bilmiyorum ama o yarışmada şarkıları hoşuma gitmişti2 yarışmacımız seçtikleri şarkıcılarda bir değişikliğe gittiler ve bizde o yarışmacılarımızı kıramadık. Karşınızda yeni şarkıcıları ile @mrt-06 ve @denizz19. Varabileceğimiz en ideal yarışmacı sayısına ulaştık, bir değişiklik olmazsa yeni yarışmacı alımının olunmayacağının altını çizelim.
- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
Korişimiz @xemrexxx
Güllü @serhatt
@mrt-06 @denizz19 yine seçimleri ile şaşırtmadılar.2 yarışmacımız seçtikleri şarkıcılarda bir değişikliğe gittiler ve bizde o yarışmacılarımızı kıramadık. Karşınızda yeni şarkıcıları ile @mrt-06 ve @denizz19. Varabileceğimiz en ideal yarışmacı sayısına ulaştık, bir değişiklik olmazsa yeni yarışmacı alımının olunmayacağının altını çizelim.
- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
Korişimiz @xemrexxx
Güllü @serhatt
O zamanlar yaptık bir şeyler de şu an arkama yaslanıp uzaktan takip etmek daha uygun benim içinYarışmacı da olabilirsin ama. Zamanında iyi bir strateji ile Feridun Düzağaç'ı finale kadar götürmüşsün sonuçta.
------
Sende mi iftiralara başladın, asıl yılan senmişsin. 😱 Resmen sunucuyla dalga geçiyorsunuz, oylama zamanı hepinizden öcümü alacağım.
------
Bir Derdim Var 16 yıllık bir şarkı. Neden sadece son 10 yılki şarkılarıyla karşılaştırdın ki?
Değiştirmişsin yarışmacını İsabetli olmuş. Şimdi ilerleyebilirsin işte, bu sefer destekliyorum seniZehirli dilini ağzına sok en az 4 hafta gideceğim.
O zaman 2.'likle yetinebilmişsin ama. Şimdi şampiyon olman lazım.O zamanlar yaptık bir şeyler de şu an arkama yaslanıp uzaktan takip etmek daha uygun benim için
------
Değiştirmişsin yarışmacını İsabetli olmuş. Şimdi ilerleyebilirsin işte, bu sefer destekliyorum seni
Vuracak şarkısını bende çok severim, bakalım @denizz19 nereye kadar ilerleyebilecek.Bir tane @Dosi nin galiba şarkı yarışması vardı orada beğenmiştim şarkılarını Merve Özbey'i pek bilmiyorum ama o yarışmada şarkıları hoşuma gitmişti
Beğenmedin mi?
17 kişi arasından rakipsiz olmadığın kesin.Farklısını düşünüyorum deme bayılırım şuracıkta.
Örnek sunucu.O zaman 2.'likle yetinebilmişsin ama. Şimdi şampiyon olman lazım.
------
Vuracak şarkısını bende çok severim, bakalım @denizz19 nereye kadar ilerleyebilecek.
------
Beğenmedin mi?
------
17 kişi arasından rakipsiz olmadığın kesin.
Rakipsiz olmadığın kesin. Bu da rakiplisin anlamına geliyor.Örnek sunucu.
İltifat bekleyende kabahat. Ey sunucular sakın ha sakın böyle olmayın! Bundan sonra da n.h oyro var sana.Rakipsiz olmadığın kesin. Bu da rakiplisin anlamına geliyor.
Yalan mı söyleyelim?İltifat bekleyende kabahat. Ey sunucular sakın ha sakın böyle olmayın! Bundan sonra da n.h oyro var sana.