eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

@slhttnmtl kaç zamandır forumda her yerde gezindi bilgi topladı. Eminim burda en geçinilmesi gereken kişinin sen olduğunu öğrenmiştir :A senin üzerinden prim için sana bulaşabilir de. Onu da beklerim :A
Aa ne en geçinilmesi gereken kişiymiş 😱 Bu arada prim gibi düşük hareketler hiç benlik değil, kimsenin eski gücü yok ama ben bugüne kadar maşallah gücümü topladım, o bana bulaşmasa bari :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
2 yarışmacımız seçtikleri şarkıcılarda bir değişikliğe gittiler ve bizde o yarışmacılarımızı kıramadık. Karşınızda yeni şarkıcıları ile @mrt-06 ve @denizz19. Varabileceğimiz en ideal yarışmacı sayısına ulaştık, bir değişiklik olmazsa yeni yarışmacı alımının olunmayacağının altını çizelim. :Z

Pazartesi gününden itibaren 2 günlük süre boyunca yarışmacılarımız şarkılarını tanıtacaklar ve hazırlanan recaplar sonrası çarşamba günü ilk oylama gününe başlayacağımızı haber verelim. :Z

byjgdcz.jpg

q17jop5.jpg

Ayrıca buraya kadar gelmişken dilerseniz 'Jüri Başkanları'mızı da tanıyalım. :Z

- JÜRİ BAŞKANLARI -

Kaknem @Aserat
tumblr_oxhae6fHxZ1vmz51bo9_400.gifv

Korişimiz @xemrexxx
her-duruma-uyacak-10-koris-tepkisi_130894786985435995.gif

Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

2 yarışmacımız seçtikleri şarkıcılarda bir değişikliğe gittiler ve bizde o yarışmacılarımızı kıramadık. Karşınızda yeni şarkıcıları ile @mrt-06 ve @denizz19. Varabileceğimiz en ideal yarışmacı sayısına ulaştık, bir değişiklik olmazsa yeni yarışmacı alımının olunmayacağının altını çizelim. :Z

Pazartesi gününden itibaren 2 günlük süre boyunca yarışmacılarımız şarkılarını tanıtacaklar ve hazırlanan recaplar sonrası çarşamba günü ilk oylama gününe başlayacağımızı haber verelim. :Z

byjgdcz.jpg

q17jop5.jpg

- JÜRİ BAŞKANLARI -

Kaknem @Aserat

Korişimiz @xemrexxx

Güllü @serhatt

@Aserat madem jüri başkanı ozaman bazı şeyler için bana gerek kalmaz :A Kanal sahibi olarak yarışma esnasında kendisinin aktif olma zorunluluğu var. Bunu mecbur yapmalı :A
Tüm yarışmacılar açıklandı mı?

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
@Aserat madem jüri başkanı ozaman bazı şeyler için bana gerek kalmaz :A Kanal sahibi olarak yarışma esnasında kendisinin aktif olma zorunluluğu var. Bunu mecbur yapmalı :A
Tüm yarışmacılar açıklandı mı?
Yarışmacıların hepsi açıklandı, belki pazar gününe kadar en fazla 1 kişiyi alabilirim ama 15 hafta için 17 kişi fazla bile. :A

@Aserat'a geçen sezon sözüm vardı da ne zaman aktif oluyor bilmiyorum gerçi. :A
------

Bende zannediyordum Hadise'ye dişli rakip gelecek. :F Gerçi forumda seviliyor mu bilmiyorum, overrated olmasa bari. :A

Şaka maka iyi seçim ama ciddiyim bir Hadise etmez.
Sana sorsak rakipsizsin zaten. :A

Yarışmacıların hepsi açıklandı, belki pazar gününe kadar en fazla 1 kişiyi alabilirim ama 15 hafta için 17 kişi fazla bile. :A

@Aserat'a geçen sezon sözüm vardı da ne zaman aktif oluyor bilmiyorum gerçi. :A
------

Sana sorsak rakipsizsin zaten. :A
Farklısını düşünüyorum deme bayılırım şuracıkta. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
E tabi öyle, bunların hepsini topla bi Hadise etmiyor sonuçta :A

byjgdcz.jpg

q17jop5.jpg

- JÜRİ BAŞKANLARI -

Kaknem @Aserat

Korişimiz @xemrexxx

Güllü @serhatt

Jüri başkanı resimleri tanıdığım kadarıyla çok iyi olmuş. Özellikle @Aserat tam olmuş. Dilber hala gibi memnuniyetsiz.:A

Yarışmacılara başarılar.:D

byjgdcz.jpg

q17jop5.jpg

- JÜRİ BAŞKANLARI -

Kaknem @Aserat

Korişimiz @xemrexxx

Güllü @serhatt

Bir tane @Dosi nin galiba şarkı yarışması vardı orada beğenmiştim şarkılarını Merve Özbey'i pek bilmiyorum ama o yarışmada şarkıları hoşuma gitmişti

• Beğendim
Reactions: Dosi and kerem

byjgdcz.jpg

q17jop5.jpg

- JÜRİ BAŞKANLARI -

Kaknem @Aserat

Korişimiz @xemrexxx

Güllü @serhatt

@mrt-06 @denizz19 yine seçimleri ile şaşırtmadılar. :A :A

Yarışmacı da olabilirsin ama. Zamanında iyi bir strateji ile Feridun Düzağaç'ı finale kadar götürmüşsün sonuçta. :A
------

Sende mi iftiralara başladın, asıl yılan senmişsin. 😱 Resmen sunucuyla dalga geçiyorsunuz, oylama zamanı hepinizden öcümü alacağım. :A
------

Bir Derdim Var 16 yıllık bir şarkı. Neden sadece son 10 yılki şarkılarıyla karşılaştırdın ki? :)
O zamanlar yaptık bir şeyler de şu an arkama yaslanıp uzaktan takip etmek daha uygun benim için :A
------

Zehirli dilini ağzına sok en az 4 hafta gideceğim. :A
Değiştirmişsin yarışmacını :A İsabetli olmuş. Şimdi ilerleyebilirsin işte, bu sefer destekliyorum seni :A

O zamanlar yaptık bir şeyler de şu an arkama yaslanıp uzaktan takip etmek daha uygun benim için :A
------

Değiştirmişsin yarışmacını :A İsabetli olmuş. Şimdi ilerleyebilirsin işte, bu sefer destekliyorum seni :A
O zaman 2.'likle yetinebilmişsin ama. Şimdi şampiyon olman lazım. :A
------

Bir tane @Dosi nin galiba şarkı yarışması vardı orada beğenmiştim şarkılarını Merve Özbey'i pek bilmiyorum ama o yarışmada şarkıları hoşuma gitmişti
Vuracak şarkısını bende çok severim, bakalım @denizz19 nereye kadar ilerleyebilecek. :A
------

@mrt-06 @denizz19 yine seçimleri ile şaşırtmadılar. :A :A
Beğenmedin mi? :A
------

Farklısını düşünüyorum deme bayılırım şuracıkta. :A
17 kişi arasından rakipsiz olmadığın kesin. :A