eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Aaaa dedikoducu muyum ben yani, birlik olalım dedim ama yüzüne de 100 kere çok güvenmiyorum dedim. 🤭

MvÖ'ye 1 veririm, gel ikimiz de tam puan verelim işte, olan birazcık güven problemi olsun :A
MvÖ'ye 1 puan verirsen @kerem ile beraber bu yarışmayı üzerine yıkarız, seni sabote ederiz, barındırmayız buralarda. Biz seni kovmadan kendin yarışmadan çekilmek zorunda kalırsın. Çok kötü şeyler olur kısacası... :A

MvÖ'ye 1 puan verirsen @kerem ile beraber bu yarışmayı üzerine yıkarız, seni sabote ederiz, barındırmayız buralarda. Biz seni kovmadan kendin yarışmadan çekilmek zorunda kalırsın. Çok kötü şeyler olur kısacası... :A
5-6 tane şarkısı dışında bunu yapmam için bana 'Avro' yollaman gerekecek. Yok öyle beleşe. :A @slhttnmtl

Ahahahahhahaah bu dediklerinin %1'ini yapamazsınız, gücünüz yetmez benle uğraşmaya. :A Yalnız ben sizi tüm foruma rezil eder miyim orasını biraz düşünmem lazım. :A Gel iş birliği yapalım, hiçbir şey olmasın işte. :A
------

5-6 tane şarkısı dışında bunu yapmam için bana 'Avro' yollaman gerekecek. Yok öyle beleşe. :A @slhttnmtl
Oyrolar senin köpeğin olsun, hiiiiç sıkıntısı yok. :A Hadise bulmuş zaten zengin enişte, bollardayız. :A

Ahahahahhahaah bu dediklerinin %1'ini yapamazsınız, gücünüz yetmez benle uğraşmaya. :A Yalnız ben sizi tüm foruma rezil eder miyim orasını biraz düşünmem lazım. :A Gel iş birliği yapalım, hiçbir şey olmasın işte. :A
İş birliğimiz devam ediyor zaten. Ben sadece bu birliği bozup bana ihanet edersen olacakları yazdım. :A

------

Oyrolar senin köpeğin olsun, hiiiiç sıkıntısı yok. :A Hadise bulmuş zaten zengin enişte, bollardayız. :A
Hadise, Belçika'lı değil miydi. Çakma Alman işte. :A

İş birliğimiz devam ediyor zaten. Ben sadece bu birliği bozup bana ihanet edersen olacakları yazdım. :A
Şaka maka rakiplerine bakınca kaç hafta giderim diyorsun? :A

Hadise Alman mıymış, şoke. :A Belçika'lı değil be, orada doğup 3-5 yıl yaşamış diye biliyorum. :A
Ne 3-5 yılı. Orada büyümüş. Eurovision'a katılmadan hemen önce Türkiye'ye gelmiş. :A

Benim amacım foruma kaliteli müzik dinletmek. Forum ne kadar süre kaliteli müzik dinlemek isterse o kadar giderim diyorum. :A
Kime göre neye göre kaliteli? Belki Gülay finaldeki iki kişiden biri olacak. :A

Ne 3-5 yılı. Orada büyümüş. Eurovision'a katılmadan hemen önce Türkiye'ye gelmiş. :A

Kime göre neye göre kaliteli? Belki Gülay finaldeki iki kişiden biri olacak. :A
Oha ben bayılıyoreeeee... :A Günün şoku da neyse ben alakasız başka ünlülerle karıştırdım galiba, gerçi bunu önceden duymamıştım ama. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: 12.Adam and kerem
Burada şakalaşıyoruz ama senden kaliteli müziğin hakkını verip her hafta tam puan vermeni bekliyorum. Daha aşağısı kurtarmaz. :A
Ben MvÖ'nün şarkılarını beğeniyorum da zaten sunucu olduğum için boncuk dağıtırım her hafta. :A
------

Bizi özel hayat değil, sanatı bağlar. :A Tabi o kişi Mustafa Ceceli gibi skandallarıyla ünlü birisi değilse. :A
Hemen rakibine göz dağı da vermiş oldun. Aferin hep böyle ol, canım yarışmacım. :bhr: @denizz19

Ben MvÖ'nün şarkılarını beğeniyorum da zaten sunucu olduğum için boncuk dağıtırım her hafta. :A
------

Hemen rakibine göz dağı da vermiş oldun. Aferin hep böyle ol, canım yarışmacım. :bhr: @denizz19
Çok teşekkürler, bunlar hep bu güzel yarışmaya layık olmak için. :bhr: :A

Bu arada rakibim zaten Hadise'yi ti'ye almış gibi yaparak ne kadar korktuğunu belli etmişti. :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem