xBUGRAx
Süper Emekli
Teşekkür ederim. Bitmiyor ki çilem KPSS’ye 1 aydan az kaldı millet kampa girdi ben MS’ye…İnşallah telefon sağlamdır diye sorayım o zaman.
Mezun olmuşsun bu arada, kuşlar söyle. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim. Bitmiyor ki çilem KPSS’ye 1 aydan az kaldı millet kampa girdi ben MS’ye…İnşallah telefon sağlamdır diye sorayım o zaman.
Mezun olmuşsun bu arada, kuşlar söyle. Tebrik ederim.
MS virüs sebebi sanal kamp gibi işte. 7-8 Ağustos'da kalbim seninle olacak.Teşekkür ederim. Bitmiyor ki çilem KPSS’ye 1 aydan az kaldı millet kampa girdi ben MS’ye…
MvÖ'ye 1 puan verirsen @kerem ile beraber bu yarışmayı üzerine yıkarız, seni sabote ederiz, barındırmayız buralarda. Biz seni kovmadan kendin yarışmadan çekilmek zorunda kalırsın. Çok kötü şeyler olur kısacası...Aaaa dedikoducu muyum ben yani, birlik olalım dedim ama yüzüne de 100 kere çok güvenmiyorum dedim. 🤭
MvÖ'ye 1 veririm, gel ikimiz de tam puan verelim işte, olan birazcık güven problemi olsun
5-6 tane şarkısı dışında bunu yapmam için bana 'Avro' yollaman gerekecek. Yok öyle beleşe. @slhttnmtlMvÖ'ye 1 puan verirsen @kerem ile beraber bu yarışmayı üzerine yıkarız, seni sabote ederiz, barındırmayız buralarda. Biz seni kovmadan kendin yarışmadan çekilmek zorunda kalırsın. Çok kötü şeyler olur kısacası...
Ahahahahhahaah bu dediklerinin %1'ini yapamazsınız, gücünüz yetmez benle uğraşmaya. Yalnız ben sizi tüm foruma rezil eder miyim orasını biraz düşünmem lazım. Gel iş birliği yapalım, hiçbir şey olmasın işte.MvÖ'ye 1 puan verirsen @kerem ile beraber bu yarışmayı üzerine yıkarız, seni sabote ederiz, barındırmayız buralarda. Biz seni kovmadan kendin yarışmadan çekilmek zorunda kalırsın. Çok kötü şeyler olur kısacası...
Oyrolar senin köpeğin olsun, hiiiiç sıkıntısı yok. Hadise bulmuş zaten zengin enişte, bollardayız.5-6 tane şarkısı dışında bunu yapmam için bana 'Avro' yollaman gerekecek. Yok öyle beleşe. @slhttnmtl
İş birliğimiz devam ediyor zaten. Ben sadece bu birliği bozup bana ihanet edersen olacakları yazdım.Ahahahahhahaah bu dediklerinin %1'ini yapamazsınız, gücünüz yetmez benle uğraşmaya. Yalnız ben sizi tüm foruma rezil eder miyim orasını biraz düşünmem lazım. Gel iş birliği yapalım, hiçbir şey olmasın işte.
Korkuttun beni. Yani ben ve ihanet ha, Türkiye ve Çin gibi.İş birliğimiz devam ediyor zaten. Ben sadece bu birliği bozup bana ihanet edersen olacakları yazdım.
Hadise, Belçika'lı değil miydi. Çakma Alman işte.Ahahahahhahaah bu dediklerinin %1'ini yapamazsınız, gücünüz yetmez benle uğraşmaya. Yalnız ben sizi tüm foruma rezil eder miyim orasını biraz düşünmem lazım. Gel iş birliği yapalım, hiçbir şey olmasın işte.
------
Oyrolar senin köpeğin olsun, hiiiiç sıkıntısı yok. Hadise bulmuş zaten zengin enişte, bollardayız.
Şaka maka rakiplerine bakınca kaç hafta giderim diyorsun?İş birliğimiz devam ediyor zaten. Ben sadece bu birliği bozup bana ihanet edersen olacakları yazdım.
Hadise Alman mıymış, şoke. Belçika'lı değil be, orada doğup 3-5 yıl yaşamış diye biliyorum.Hadise, Belçika'lı değil miydi. Çakma Alman işte.
Şaka maka rakiplerine bakınca kaç hafta giderim diyorsun?
Benim amacım foruma kaliteli müzik dinletmek. Forum ne kadar süre kaliteli müzik dinlemek isterse o kadar giderim diyorum.Şaka maka rakiplerine bakınca kaç hafta giderim diyorsun?
Ne 3-5 yılı. Orada büyümüş. Eurovision'a katılmadan hemen önce Türkiye'ye gelmiş.Hadise Alman mıymış, şoke. Belçika'lı değil be, orada doğup 3-5 yıl yaşamış diye biliyorum.
Kime göre neye göre kaliteli? Belki Gülay finaldeki iki kişiden biri olacak.Benim amacım foruma kaliteli müzik dinletmek. Forum ne kadar süre kaliteli müzik dinlemek isterse o kadar giderim diyorum.
Oha ben bayılıyoreeeee... Günün şoku da neyse ben alakasız başka ünlülerle karıştırdım galiba, gerçi bunu önceden duymamıştım ama.Ne 3-5 yılı. Orada büyümüş. Eurovision'a katılmadan hemen önce Türkiye'ye gelmiş.
Kime göre neye göre kaliteli? Belki Gülay finaldeki iki kişiden biri olacak.
Burada şakalaşıyoruz ama senden kaliteli müziğin hakkını verip her hafta tam puan vermeni bekliyorum. Daha aşağısı kurtarmaz.Kime göre neye göre kaliteli? Belki Gülay finaldeki iki kişiden biri olacak.
Daha şarkıcını tanımıyorsun? Sen nasıl şampiyon olacaksın acaba? Git biraz araştırma yap.Oha ben bayılıyoreeeee... Günün şoku da neyse ben alakasız başka ünlülerle karıştırdım galiba, gerçi bunu önceden duymamıştım ama.
Bizi özel hayat değil, sanatı bağlar. Tabi o kişi Mustafa Ceceli gibi skandallarıyla ünlü birisi değilse.Dah şarkıcını tanımıyorsun? Sen nasıl şampiyon olacaksın acaba? Git biraz araştırma yap.
Ben MvÖ'nün şarkılarını beğeniyorum da zaten sunucu olduğum için boncuk dağıtırım her hafta.Burada şakalaşıyoruz ama senden kaliteli müziğin hakkını verip her hafta tam puan vermeni bekliyorum. Daha aşağısı kurtarmaz.
Hemen rakibine göz dağı da vermiş oldun. Aferin hep böyle ol, canım yarışmacım. @denizz19Bizi özel hayat değil, sanatı bağlar. Tabi o kişi Mustafa Ceceli gibi skandallarıyla ünlü birisi değilse.
Dur tahmin edeyim @MayısKralıTek şarkıcı değiştirenin @denizz19 olmadığının da altını çizelim.
Çok teşekkürler, bunlar hep bu güzel yarışmaya layık olmak için.Ben MvÖ'nün şarkılarını beğeniyorum da zaten sunucu olduğum için boncuk dağıtırım her hafta.
------
Hemen rakibine göz dağı da vermiş oldun. Aferin hep böyle ol, canım yarışmacım. @denizz19
Sürpriz olsun, birazdan açılarım.Dur tahmin edeyim @MayısKralı
Ve belki vardır daha ama o garanti
Rakibin Ceceli'den vazgeçtiğinden haberin vardır umarım. Birazdan seçtiği yeni şarkıcıyı göreceksin.Çok teşekkürler, bunlar hep bu güzel yarışmaya layık olmak için.
Bu arada rakibim zaten Hadise'yi ti'ye almış gibi yaparak ne kadar korktuğunu belli etmişti.
E tabiki de biliyoruz da yeni gelenden de bir beklentim yok, belki Hadise'min tırnağı olabilir.Sürpriz olsun, birazdan açılarım.
Rakibin Ceceli'den vazgeçtiğinden haberin vardır umarım. Birazdan seçtiği yeni şarkıcıyı göreceksin.