Sağ ol canım, hepsi sizler sayesinde.S dediğin güzellerde adaylardan biri miydi? Eğer öyleyse yanlış hatırlamıyorsam daha önce yarışmamıştı.
Sağ ol canım, hepsi sizler sayesinde.S dediğin güzellerde adaylardan biri miydi? Eğer öyleyse yanlış hatırlamıyorsam daha önce yarışmamıştı.
1 sene onu, 1 sene diğerini yap olmadı. Yazları vakit oluyor ama kışın olan ara yeterli olur mu? Sonuçta 2 ay gibi bir süreyi yiyor. Bu sene tek olacaksın ve umarım yıpratıcı olmaz. Ben 2 kişilik yoğun konularda bile artık aşırı yoruluyorum tabi ben ara vermeyip yılda 6267626 tane etkinlik, yarışma program yapınca bazı zamanlar bunalma oluyorGeçen All Star nasıldı bilmiyorum ama ona göre devam edeceğiz. Araştırmamız lazım.
Tabii ben bir daha ne zaman boş vakit bulabilirim bilmiyorum, Bunun BŞB'si de var.
Bu kadar vakit ayırabilmene şaşırıyorum zaten, iş güç olmasa belki bizde yapardık ama olmuyor işte. Buradan da ekmek parası çıkmıyor, hepimiz gönüllüyüz. Açık konuşmak gerekirse bir daha MS veya BŞB başlar mı emin değilim de.1 sene onu, 1 sene diğerini yap olmadı. Yazları vakit oluyor ama kışın olan ara yeterli olur mu? Sonuçta 2 ay gibi bir süreyi yiyor. Bu sene tek olacaksın ve umarım yıpratıcı olmaz. Ben 2 kişilik yoğun konularda bile artık aşırı yoruluyorum tabi ben ara vermeyip yılda 6267626 tane etkinlik, yarışma program yapınca bazı zamanlar bunalma oluyor
İşsizlik işte hele bu kaç hafta iyice suyunu çıkardım. VMYM konusunda da belli fazla takıldığım haftaya 1 tık azaltırımBu kadar vakit ayırabilmene şaşırıyorum zaten, iş güç olmasa belki bizde yapardık ama olmuyor işte. Buradan da ekmek parası çıkmıyor, hepimiz gönüllüyüz. Açık konuşmak gerekirse bir daha MS veya BŞB başlar mı emin değilim de.
Değiştim yaKim senin şarkıcın? Ceceli seçmiştin sanki?
Sen al çok istiyorsanZerrin Özer'i alan yok mu acaba. @denizz19 sen al bi kapan olmadı onu
Kiminle?Değiştim ya
------
Sen al çok istiyorsan
@kerem bugün açıklayacak yorum yaparsın ama sevdiğini çok iyi biliyorumKiminle?
İnşallah aşırı sevmiyorumdur da sana sürekli yüksek puanlar vermek zorunda kalmam.@kerem bugün açıklayacak yorum yaparsın ama sevdiğini çok iyi biliyorum
Üzgünüm yüksek vereceksin he illa ki sevmediklerin vardır tabiİnşallah aşırı sevmiyorumdur da sana sürekli yüksek puanlar vermek zorunda kalmam.
Simge'yi seçti diye duydum @kerem @denizz19İnşallah aşırı sevmiyorumdur da sana sürekli yüksek puanlar vermek zorunda kalmam.
Ben zaten popülerim tatlım onlar beni forumda tutmaya çalışsınlar bence
@kerem bugün açıklayacak yorum yaparsın ama sevdiğini çok iyi biliyorum
Tek şarkıcı değiştirenin @denizz19 olmadığının da altını çizelim.İnşallah aşırı sevmiyorumdur da sana sürekli yüksek puanlar vermek zorunda kalmam.
Ben zaten en başta değişebilirim demiştim Hadi açıkla şu lanet olası sanatçımıTek şarkıcı değiştirenin @denizz19 olmadığının da altını çizelim.
Dur bi' kahvaltı yapayım.Ben zaten en başta değişebilirim demiştim Hadi açıkla şu lanet olası sanatçımı
Sırf hevesini kırmamak için paylaşmıyorum benDur bi' kahvaltı yapayım.
Merakta bırakmak daha iyidir, heyecan getirir.Sırf hevesini kırmamak için paylaşmıyorum ben
Teşekkür ederim, hoşgeldin tekrardan.Hayırlı olsun. Çok bekledim ama tam zamanına denk geldi. Bilgisayarım bozuk telefondan girmek çok kötü her yerden reklam çıkıyor. @bazinga
İnşallah telefon sağlamdır diye sorayım o zaman.Yok istemem elin şeyini ödevlerimi bile telefondan yaptım…