eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

S dediğin güzellerde adaylardan biri miydi? :A Eğer öyleyse yanlış hatırlamıyorsam daha önce yarışmamıştı. :A

6e6a151b1521465436_5aafb85c606d3.gif

tenor.gif
Sağ ol canım, hepsi sizler sayesinde. :bhr:

• Harika
Reactions: kerem
Geçen All Star nasıldı bilmiyorum ama ona göre devam edeceğiz. Araştırmamız lazım. :A

Tabii ben bir daha ne zaman boş vakit bulabilirim bilmiyorum, Bunun BŞB'si de var. :(
1 sene onu, 1 sene diğerini yap olmadı. Yazları vakit oluyor ama kışın olan ara yeterli olur mu? Sonuçta 2 ay gibi bir süreyi yiyor. Bu sene tek olacaksın ve umarım yıpratıcı olmaz. Ben 2 kişilik yoğun konularda bile artık aşırı yoruluyorum :A tabi ben ara vermeyip yılda 6267626 tane etkinlik, yarışma program yapınca bazı zamanlar bunalma oluyor :A

• Güldürdün
1 sene onu, 1 sene diğerini yap olmadı. Yazları vakit oluyor ama kışın olan ara yeterli olur mu? Sonuçta 2 ay gibi bir süreyi yiyor. Bu sene tek olacaksın ve umarım yıpratıcı olmaz. Ben 2 kişilik yoğun konularda bile artık aşırı yoruluyorum :A tabi ben ara vermeyip yılda 6267626 tane etkinlik, yarışma program yapınca bazı zamanlar bunalma oluyor :A
Bu kadar vakit ayırabilmene şaşırıyorum zaten, iş güç olmasa belki bizde yapardık ama olmuyor işte. Buradan da ekmek parası çıkmıyor, hepimiz gönüllüyüz. :A Açık konuşmak gerekirse bir daha MS veya BŞB başlar mı emin değilim de. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu kadar vakit ayırabilmene şaşırıyorum zaten, iş güç olmasa belki bizde yapardık ama olmuyor işte. Buradan da ekmek parası çıkmıyor, hepimiz gönüllüyüz. :A Açık konuşmak gerekirse bir daha MS veya BŞB başlar mı emin değilim de. :A
İşsizlik işte :A hele bu kaç hafta iyice suyunu çıkardım. VMYM konusunda da belli fazla takıldığım :A haftaya 1 tık azaltırım :A
Artık iş bakınıyorum. 1 -2 ay sonra aktifliğim gündüz için azalır ama akşamları olurum forumda. Öğrencilik olmadığı için eve geldiğim an kafam rahat olur :A

• Güldürdün
İnşallah aşırı sevmiyorumdur da sana sürekli yüksek puanlar vermek zorunda kalmam. :A
Simge'yi seçti diye duydum :A @kerem @denizz19
Bir isim daha var ve kerem açık etti aslında. Bu iki isimden biri. Diğeri de sevdiğin bir isim :A
Deniz tekrar popüler olmak için forumda aktif olmaya başladı ve ilk işi senin sevdiğin isimden yola çıkmak. Çözdüm ben onu :A

Bir isim daha var ve kerem açık etti aslında. Bu iki isimden biri. Diğeri de sevdiğin bir isim :A
Deniz tekrar popüler olmak için forumda aktif olmaya başladı ve ilk işi senin sevdiğin isimden yola çıkmak. Çözdüm ben onu :A
Ben zaten popülerim tatlım onlar beni forumda tutmaya çalışsınlar bence :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@kerem bugün açıklayacak yorum yaparsın ama sevdiğini çok iyi biliyorum :A
İnşallah aşırı sevmiyorumdur da sana sürekli yüksek puanlar vermek zorunda kalmam. :A
Tek şarkıcı değiştirenin @denizz19 olmadığının da altını çizelim. :A

Hayırlı olsun. :bhr: Çok bekledim ama tam zamanına denk geldi. :A Bilgisayarım bozuk telefondan girmek çok kötü her yerden reklam çıkıyor. :A @bazinga
Teşekkür ederim, hoşgeldin tekrardan. :bhr:

@mrt-06 telefondan reklamlar nasıl kapatılıyordu? :A Yokmu konu komşunun PC'si. @Yiğitt'inki de bozulmuştu, alıverin bir tane işte. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx