Aşı Bilgi Paylaşım Platformu 💉

Aşının üzerinden 8 gün geçmişti sol omzumda boynumda bir şişlik hissettim ve omzumun oradaki kemikte bir beze de fark ettim cok ağrı yapıyordu şu an az da olsa göğüs bölgem de ağrı var bazen koltuk altıma iniyor beze zaten alışkın olduğum şey bir tane sol bacağımdan aldırdım boğazımda cıktı doktor patlar dedi krem verdi patlamadı şimdi ki içerde ama

Üzerinden zaman geçmesine rağmen yan etkiler görülebiliyor sanaldan tanıdığım bir sağlık çalışanı kas gevşetici krem kullan dedi bir de ağrı kesici at adını da yazmıştı ya şu an aklımda yok

Ben üzerinden zaman geçmesine rağmen yan etki çekenlerden oldum ama bazen ağrının sebebi beze mi yoksa gerçekten yan etki mi onu çözemiyorum işte

Aşının üzerinden 8 gün geçmişti sol omzumda boynumda bir şişlik hissettim ve omzumun oradaki kemikte bir beze de fark ettim cok ağrı yapıyordu şu an az da olsa göğüs bölgem de ağrı var bazen koltuk altıma iniyor beze zaten alışkın olduğum şey bir tane sol bacağımdan aldırdım boğazımda cıktı doktor patlar dedi krem verdi patlamadı şimdi ki içerde ama

Üzerinden zaman geçmesine rağmen yan etkiler görülebiliyor sanaldan tanıdığım bir sağlık çalışanı kas gevşetici krem kullan dedi bir de ağrı kesici at adını da yazmıştı ya şu an aklımda yok

Ben üzerinden zaman geçmesine rağmen yan etki çekenlerden oldum ama bazen ağrının sebebi beze mi yoksa gerçekten yan etki mi onu çözemiyorum işte
Bu normal bir durum gibi gözükmüyor, mutlaka doktora görün bence bu konuda...

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Bu normal bir durum gibi gözükmüyor, mutlaka doktora görün bence bu konuda...
Evet doktora gittim ama medikale yağ bezesi olduğunu zararsız olduğunu söyledi uzun uzun anlattı dışında kızarıklık olurdu dedi ,lastik gibi kayıyor falan dedi randevu aldım yine de gideceğim zaten uzmanına
------

Bu arada 2.doz 3.doz biontech aşılarında daha fazla yan etki görülüyormuş araştırma yapılmış yorgunluk çekenler varsa bu da yan etkiler aradındaymış

Son düzenleme:

Öncelikle büyük geçmiş olsun; aşıdan kaynaklı mı vucudun beze üretmiş.
Bezeler farklı nedenlerlede oluşabilir o yüzden sormak istedim.

Tekrardan geçmiş olsun; kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.

• Harika
Öncelikle büyük geçmiş olsun; aşıdan kaynaklı mı vucudun beze üretmiş.
Bezeler farklı nedenlerlede oluşabilir o yüzden sormak istedim.

Tekrardan geçmiş olsun; kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.
Bezenin nedeninin ondan kaynaklı olmadığı söylendi bazı vücutlar üretiyormuş benim ki de öyle vücuttan işte ama ağrıyla birlikte his edince o topayı korkmadım değil ağrılar aşı kaynaklı yan etki bazen sonraki haftalarda bile devam edebiliyormuş ağrı beze ise benimle alakalı işte aynı anda fark ettim tesadüf😉
Sağol bu arada

Bezenin nedeninin ondan kaynaklı olmadığı söylendi bazı vücutlar üretiyormuş benim ki de öyle vücuttan işte ama ağrıyla birlikte his edince o topayı korkmadım değil ağrılar aşı kaynaklı yan etki bazen sonraki haftalarda bile devam edebiliyormuş ağrı beze ise benimle alakalı işte aynı anda fark ettim tesadüf😉
Sağol bu arada
Anladım; beze olayı babamda da olmuştu aldırmıştık.

Her vucudun reaskiyornu farklı oluyor.
Ben ilkindede çevremdekilere göre ilk günü biraz etki yaşadım. Umarım ikinci dozda fazla sıkıntı yaşamam.
En önemlisi umarım bol bol antikor üretirde.Gelecek için faydalı olur.

• Harika
İkinci dozun ikinci günü pek parlak geçmiyor. Epey halsizlik yaptı ayakta zor duruyorum. :(

Tabii artılarının yanında küçük şeyler bunlar. :Z
Ben bayramdan sonra olmayı planlıyorum ve cuma günü.
Çünkü aşı olup işe gitmek inanılmaz zorlamıştı ilk dozda.

Bakalım hayırlısı artık.
Geçmiş olsun Patron.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Ben bayramdan sonra olmayı planlıyorum ve cuma günü.
Çünkü aşı olup işe gitmek inanılmaz zorlamıştı ilk dozda.

Bakalım hayırlısı artık.
Geçmiş olsun Patron.
Mantıklı olur, ben de onu da düşünerek cuma günü randevum gelir gelmez oldum. Çalışmak zor olur aşıdan hemen sonraki gün...

Teşekkürler. :)

• Beğendim
Reactions: The_Erinch