Onlar için büyük bizim için küçük bir adım 😆
yeni sezon , bu sefer yeni platform da (disney) - guzel basladi .Şarkı söyleyenler ara sıra geliyor ama aklımda pek kalmadı o bölümler. Zaten günü birlik tüketildiği için çoğu bölüm aklımızda kalmıyor haliyle![]()
İzlemedim daha. Geçen sezondan da eksiğim varyeni sezon , bu sefer yeni platform da (disney) - guzel basladi .![]()
hmm.İzlemedim daha. Geçen sezondan da eksiğim var![]()
Harika! Teşekkürler haber verdiğin için @Dante-omer dizisi ailesine- basrol kralicemizle ilgili guncel haber paylasayim istedim@Mehmet Can , @TenTen
< gokce bahadir >
ibrahim selim ile bu gece programinin son bolumune katilmis .( 7.sezon 8.blm) . youtube .
oncelikle, seni taglar da unuttugum icin-ozur dilerim- .Harika! ^Teşekkürler haber verdiğin için @Dante
Eski bir Ömer izleyicisi ve koyu bir Gökçe Bahadır hayranı olarak mutlaka izleyeceğim
Bu arada seninle de Ömer yorum konusunda çok güzel sohbetler ederdik diziyle ilgili. *Nickim değiştiği için beni unuttun sanırım![]()
bu arada ,Harika! Teşekkürler haber verdiğin için @Dante
Eski bir Ömer izleyicisi ve koyu bir Gökçe Bahadır hayranı olarak mutlaka izleyeceğim
Bu arada seninle de Ömer yorum konusunda çok güzel sohbetler ederdik diziyle ilgili. Nickim değiştiği için beni unuttun sanırım![]()