Bol bol antikor olsun Patron; Almancada kaçıncı seviyeye geldinİkinci dozumu da oldum çok şükür. Artık normalleşme önünde engel kalmadı.
Bol bol antikor olsun Patron; Almancada kaçıncı seviyeye geldinİkinci dozumu da oldum çok şükür. Artık normalleşme önünde engel kalmadı.
Schweinsteiger'i bakmadan yazabiliyorum ama ötesi yok.Bol bol antikor olsun Patron; Almancada kaçıncı seviyeye geldin
Bu normal bir durum gibi gözükmüyor, mutlaka doktora görün bence bu konuda...Aşının üzerinden 8 gün geçmişti sol omzumda boynumda bir şişlik hissettim ve omzumun oradaki kemikte bir beze de fark ettim cok ağrı yapıyordu şu an az da olsa göğüs bölgem de ağrı var bazen koltuk altıma iniyor beze zaten alışkın olduğum şey bir tane sol bacağımdan aldırdım boğazımda cıktı doktor patlar dedi krem verdi patlamadı şimdi ki içerde ama
Üzerinden zaman geçmesine rağmen yan etkiler görülebiliyor sanaldan tanıdığım bir sağlık çalışanı kas gevşetici krem kullan dedi bir de ağrı kesici at adını da yazmıştı ya şu an aklımda yok
Ben üzerinden zaman geçmesine rağmen yan etki çekenlerden oldum ama bazen ağrının sebebi beze mi yoksa gerçekten yan etki mi onu çözemiyorum işte
Evet doktora gittim ama medikale yağ bezesi olduğunu zararsız olduğunu söyledi uzun uzun anlattı dışında kızarıklık olurdu dedi ,lastik gibi kayıyor falan dedi randevu aldım yine de gideceğim zaten uzmanınaBu normal bir durum gibi gözükmüyor, mutlaka doktora görün bence bu konuda...
Öncelikle büyük geçmiş olsun; aşıdan kaynaklı mı vucudun beze üretmiş.Aşının üzerinden 8 gün geçmişti sol omzumda boynumda bir şişlik hissettim ve omzumun oradaki kemikte bir beze de fark ettim cok ağrı yapıyordu şu an az da olsa göğüs bölgem de ağrı var bazen koltuk altıma iniyor beze zaten alışkın olduğum şey bir tane sol bacağımdan aldırdım boğazımda cıktı doktor patlar dedi krem verdi patlamadı şimdi ki içerde ama
Üzerinden zaman geçmesine rağmen yan etkiler görülebiliyor sanaldan tanıdığım bir sağlık çalışanı kas gevşetici krem kullan dedi bir de ağrı kesici at adını da yazmıştı ya şu an aklımda yok
Ben üzerinden zaman geçmesine rağmen yan etki çekenlerden oldum ama bazen ağrının sebebi beze mi yoksa gerçekten yan etki mi onu çözemiyorum işte
Bezenin nedeninin ondan kaynaklı olmadığı söylendi bazı vücutlar üretiyormuş benim ki de öyle vücuttan işte ama ağrıyla birlikte his edince o topayı korkmadım değil ağrılar aşı kaynaklı yan etki bazen sonraki haftalarda bile devam edebiliyormuş ağrı beze ise benimle alakalı işte aynı anda fark ettim tesadüf😉Öncelikle büyük geçmiş olsun; aşıdan kaynaklı mı vucudun beze üretmiş.
Bezeler farklı nedenlerlede oluşabilir o yüzden sormak istedim.
Tekrardan geçmiş olsun; kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.
Anladım; beze olayı babamda da olmuştu aldırmıştık.Bezenin nedeninin ondan kaynaklı olmadığı söylendi bazı vücutlar üretiyormuş benim ki de öyle vücuttan işte ama ağrıyla birlikte his edince o topayı korkmadım değil ağrılar aşı kaynaklı yan etki bazen sonraki haftalarda bile devam edebiliyormuş ağrı beze ise benimle alakalı işte aynı anda fark ettim tesadüf😉
Sağol bu arada
Ben bayramdan sonra olmayı planlıyorum ve cuma günü.İkinci dozun ikinci günü pek parlak geçmiyor. Epey halsizlik yaptı ayakta zor duruyorum.
Tabii artılarının yanında küçük şeyler bunlar.
Mantıklı olur, ben de onu da düşünerek cuma günü randevum gelir gelmez oldum. Çalışmak zor olur aşıdan hemen sonraki gün...Ben bayramdan sonra olmayı planlıyorum ve cuma günü.
Çünkü aşı olup işe gitmek inanılmaz zorlamıştı ilk dozda.
Bakalım hayırlısı artık.
Geçmiş olsun Patron.
26-27 ve 28 Temmuzda geleceklermiş. O zaman olurum büyük ihtimalle.Sanayiye bir gelseler de bizde ikinci dozumuzu olup kurtulsak.
Evet ikinci doz daha ağır gecebiliyormuş geçmiş olsunİkinci dozun ikinci günü pek parlak geçmiyor. Epey halsizlik yaptı ayakta zor duruyorum.
Tabii artılarının yanında küçük şeyler bunlar.
Haydi bakalım, hayırlısı olsun 👍26-27 ve 28 Temmuzda geleceklermiş. O zaman olurum büyük ihtimalle.
Merhaba yarın 2.doz aşımızı olmaya gideceğiz Biontect yine. Umarım bir sorun çikmaz ben ve tüm aşı olanlarda.
Çok teşekkürler.az önce aşımızı olduk. İşte ilkinde bir yan etki yaptı mı dediler. Aşı tercihimi sordular biontech dedim. Direk vurdular sonra.Şifa olsun canım
Öncelike az sorunsuz geçirmen dileğiyle.Çok teşekkürler.az önce aşımızı olduk. İşte ilkinde bir yan etki yaptı mı dediler. Aşı tercihimi sordular biontech dedim. Direk vurdular sonra.
İyiyim bir şey kalmadı şükür, teşekkürler.Öncelike az sorunsuz geçirmen dileğiyle.
Gelişmeleri yazarsın.
Şifa olsun.
@bazinga senin kırgınlık nasıl ?
Sevindim adına Ozancım. Malum sizleri takip ederek bizde gideceğiz Tekrar bol bol şifa olsun.İyiyim bir şey kalmadı şükür, teşekkürler.