Emre Ozansoy
Moderatör
Ben okul zamanı her gün okula giderken kalabalık metrolara biniyordum neyseki sorun olmamıştıAşı olmadım ve her gün yüzlerce kişiyle konferans salonundayım bakalım sonum ne olacak.
2. doz için kararsızım, Ağustos sonuna kadar zaman var. Bekleyeceğim bir süre.
Niye mecbur? 😱Neden kararsız mecbur vurulacaksın emre
Niye mecbur? 😱
Almasınlar, güzel bahane olur benim için.E şuraya almayız buraya almayız demeler başladı emre ondan diyorum
Almasınlar, güzel bahane olur benim için.
Randevusuzda yapılabiliyor @AngelicaEmre boşuna konuşuyoırsun eninde sonunda vurdurcan
------
Bu arada benim aşı tarihim öne alınmış 16 temmuzdu 14 temmuzu gösteriyo randevu alınmıyor
evet; 2.dozu.. ilkide çok kolay geçmemişti zaten cuma akşamına denk getirecem ki cmrt pazar yatarım.2.doz mu olacaksın daha zor geçirenler oluyormuş bakalım sende nasıl durumlar olacak
Ben daha 2.doz için sıra alamadım yeni sayılır zaten olduğum b😉
Halsizlik normal bir belirti...Genelde 1 gün sürüyor.İlk doz aşımı dün oldum. Eve geldiğimde aşı olduğum kolumu hareket ettirdikçe ağrıyordu. Bugün kolumdaki ağrı azaldı ancak bu seferde kendimi halsiz hissetmeye başladım.
Geçmiş olsun şimdiden hiç belli olmaz ya belki daha kolay atlatırsın bir de virüs atlatanlarda ağır geçiriyormuş bu zamanıevet; 2.dozu.. ilkide çok kolay geçmemişti zaten cuma akşamına denk getirecem ki cmrt pazar yatarım.
Geçmiş olsun, geçer inşallah 1-2 güne tamamen.
Geçer inşallah pompy. Arada yaz durumunu.
Geçmiş olsun, çabuk toparlanırsın inşAllah
Oldum abi@eskici Aşı oldun mu sen bakam ?