Aşı Bilgi Paylaşım Platformu 💉

Çok teşekkürler.az önce aşımızı olduk. İşte ilkinde bir yan etki yaptı mı dediler. Aşı tercihimi sordular biontech dedim. Direk vurdular sonra.

Şifa olsun bol antikorlu olsun inşAllah bende 16 temmuzda sonra alabiliyorum randevuyu sanırım bayramdan sonraya olurum

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Sevindim adına Ozancım. Malum sizleri takip ederek bizde gideceğiz :Z Tekrar bol bol şifa olsun.

Not: Artık Sinema sezonunu açarsın 🤪
Gelecek hafta açmak istiyorum kısmetse A Quiet Place 2 ile. :Z

Onun dışında vizyon zayıf, asıl sezon sonbaharda inşallah. :Z

• Beğendim
Aşı olduğumuzun üzerinden 24 saatten fazla zaman geçti. Benim geçen seferkinden daha fazla bir yan etkim olmadı. İshal ve ateş 37.3 normal. Annem ve teyzemde ise eklem ağrıları ve 38 ateş yaptı.

• Beğendim
İkinci dozu çok gördüler bize. Aşı kartında ikinci doz kısmı boş gözüküyor, inşallah çözüm bulurlar en kısa sürede. :(
İkinci dozumu da oldum çok şükür. Artık normalleşme önünde engel kalmadı. :A
T.C. Sağlık Bakanlığı da taleplerimizi dikkate alıyor belli ki, BluTV ile başlayan bu durum artık iyice göze batmaya başladı. :A Adeta ülkeye yön veriyoruz...

Funny (3).jpg

Ben de oldum birkaç gün önce. Biontech, herkeste olduğu gibi bende de aşı bölgesinde ağrı oldu, kolumu işlevsiz bırakmadı bazılarında olduğu gibi. Başka hiçbir düzensizlik hissetmedim, iki gün sonra geçti.

Ben iyiyim ağrım geçti cok şükür sizler nasılsınız?

Benim bu konudaki işim bitti çok şükür. :A İlk dozda olduğu ikinci gün etkiler tamamen geçiyor. Darısı başınıza. Herkesin antikoru bol olsun. :Z

merhabalar. Annemle teyzem bu gün daha iyiler. Ateşleri düştü çok şükür. Yan etkiler kalmadı diyebilirim. Ama ilkinden biraz daha zorlu geçti bizim için.

Hepinizin daha iyi olmanıza sevindim.
Bol antikorunuz olsun.

Bakalım bende 29 temmuz gibi düşünüyorum. Hayırlısı.